Halvimmat lennot kohteeseen Geneve

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 103 € yhdensuuntaisille lennoille ja 148 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lisätietoja – Geneve

Lennot Geneveen

Etsi Expediasta halvat lennot Geneveen. Expedia tarjoaa satoja halpoja lentolippuja Geneveen. Lisäksi matkaajat voivat tutustua satoihin Geneven edullisiin hotelleihin.

Lentoyhteydet Geneveen ovat monipuoliset. Turisteille on tarjolla useita lentoyhtiöitä ja lentoasemia, joiden avulla he pääsevät kohtuuetäisyydelle kaupungin sydämestä. Lisäksi lentoja Geneveen on saatavilla kaikissa hintaluokissa.

Geneve on maailmankuulu ja elämää kuhiseva turistikohde. Se on tärkeä talouselämän keskus, merkittävä diplomaattikaupunki sekä tietysti YK:n tärkeä keskuskaupunki, joten sen kansainvälinen merkitys on huomattavasti sen kokoa suurempi. Lisäksi Geneve on todella luonnonkaunis – esimerkiksi upea Genevenjärvi ulottuu aivan kaupungin keskustaan.

Monet Geneven hotelleista ihastuttavat kävijöitä tarkalla paneutumisellaan yksityiskohtiin sekä todella ihastuttavilla sisustuksillaan. Geneve ei kuitenkaan ole vain rikkaiden ja kauniiden temmellyskenttä. Genevestä löytyy hotelleja kaikista hintaluokista, aina todella ylellisistä luksushotelleista edullisempiin vaihtoehtoihin hintatietoisille pariskunnille ja perheille. Koska Geneve luetaan vuosi toisensa jälkeen maailman 10 kalleimman kaupungin joukkoon, kannattaa jokainen säästömahdollisuus ehdottomasti hyödyntää.

Kun varaat halvat lennot Geneveen Expedian avulla, saat varmasti parhaan hinnan. Expedia tarjoaa kuitenkin muitakin mahdollisuuksia säästöihin. Kun varaat lennot ja hotellit Geneven-matkallesi pakettina, säästät entistä enemmän! Expedian avulla löydät halpoja lentoja Geneveen todella vaivattomasti. Etsi ja osta halvat lentoliput jo tänään.

Lennot Geneveen Ison-Britannian kenttien kautta

Expedian avulla voit etsiä halvimmat lennot Geneveen monien tunnettujen lentoyhtiöiden lentovalikoimasta (muun muassa Delta, British Airways ja Continental).

Jatkolento Lontoosta Geneveen kestää noin tunnin ja 40 minuuttia. Geneveen on tietysti tarjolla lentoja myös muiden kenttien kautta – tai jopa suoraan Suomesta. EU-kansalaisilta ei vaadita viisumia Geneveen matkustamiseksi – ja rajamuodollisuudet sujuvat todella vaivattomasti.

Lennot Geneven kansainväliselle lentoasemalle

Geneven kansainvälinen lentoasema, joka tunnetaan myös nimellä Cointrinin lentoasema, on Sveitsin toiseksi suurin lentoasema Zürichin jälkeen. Miljoonia matkustajia vuosittain palveleva Geneven kansainvälinen lentoasema on Sveitsin tärkein kansainvälinen lentoasema: sen kautta kulkee merkittävä osa Sveitsin kansainvälisestä lentoliikenteestä.

Ison-Britannian suurimmista kentistä esimerkiksi Lontoon Heathrow'lta, Liverpoolista ja Edinburghista on säännöllisiä yhteyksiä Geneveen. Myös monilta pienemmiltä kentiltä on lentoja Geneveen (esimerkiksi London City Airport ja Glasgow).

Vain neljän kilometrin päässä Geneven keskustasta sijaitseva lentoasema palvelee kaupunkiin matkaavien lisäksi myös muita alueelle saapuvia. Pääset kentältä kaupunkiin monin eri tavoin. Lentoaseman ja keskustan välillä on säännöllinen bussiyhteys. Lisäksi raideliikennejärjestelmä kattaa koko Geneven kaupunkialueen – ja sen avulla pääset myös pidemmälle.

Tarjolla on muitakin vaihtoehtoja. Kun varaat vuokra-auton Genevestä Expedian avulla, saat sen erittäin halvalla – ja voit nauttia Geneven-lomastasi entistä monipuolisemmin. Selkeiden opasteiden ansiosta voit helposti ajaa kentältä kaupunkiin myös itse. Vuokra-auton avulla voit tutustua helposti myös kaupungin kauniiseen ympäristöön.

Lentäminen Geneveen on nyt helpompaa ja kätevämpää kuin koskaan aiemmin, minkä ansiosta miljoonat ihmiset nauttivatkin tämän upean kaupungin tarjonnasta. Varaa Geneven-lomasi Expedian avulla: voit hyödyntää merkittäviä säästöjä lentojen lisäksi myös hotelleissa ja vuokra-autoissa. Miksi odotella? Etsi itsellesi sopivat liput ja varaa Geneven-matkasi jo tänään!

Expedia on yksi maailman suurimmista verkkomatkatoimistoista, ja siksi voimme tarjota parhaat lentohinnat. Kannattaa siis aina tarkistaa hinnat Expedian sivuilta, ja muistaa, että halvimmat lentoliput myydään pois nopeasti.

Expedian sivut ovat nopeat ja helpot käyttää. Löydät taatusti parhaat lentohinnat ja voit tehdä varauksen suoraan kauttamme. Expedian sivuilla voit selata satoja halpoja lentotarjouksia löytääksesi itsellesi sopivimmat lennot. Voit myös valita itsellesi sopivimman lentoajankohdan sekä lentoyhtiön. Jos tarvitset lisää apua, Expedian asiakaspalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin kello 8.30–17.30. Osaava henkilökuntamme voi auttaa sinua löytämään parhaat lennot kohteeseen Geneve tai missä tahansa muussa sinua askarruttavassa asiassa. Kun varaat lennot Expedian kautta voit olla varma, että olet varannut parhaat lennot parhaaseen mahdolliseen hintaan.

Suosittuja lentoja kohteeseen Geneve

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 103 € yhdensuuntaisille lennoille ja 148 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.