Tärkeää: Tässä kohteessa voi olla voimassa COVID-19-matkarajoituksia, kuten erityisiä rajoituksia majoitukselle. Tarkista ennen varaamista kaikki kansalliset ja paikalliset tiedotteet sekä terveysviranomaisten tätä kohdetta koskevat ohjeet.

Hotellit - Leppävirta

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Leppävirta – hotellit

Sport & Spa Hotel Vesileppis
3.5 out of 5
Vokkolantie 1, Leppävirta
Hae hinnat
8.21 km kaupungin keskustasta
3.5/5Good! (43 arvostelua)
Nopea 1 yön piipahdus

"Huone oli siisti ja tilava ja rauhallinen. Aamupalakin kohtuullinen - vain pekonia ja karjalanpiirakoita jäin kaipaamaan."…"

Arvosteltu 6.9.2019

Sport & Spa Hotel Vesileppis
Oravikoski Talo, Nukkuu 8 Kanssa Ilmastointi ja Wifi
2 Oraviniementie, Leppävirta, Pohjois-Savo
Hae hinnat
15.85 km kaupungin keskustasta
Oravikoski Talo, Nukkuu 8 Kanssa Ilmastointi ja Wifi
Oravikoski Talo, Nukkuu 8 Kanssa Ilmastointi ja Wifi
2 Oraviniementie, Leppävirta, Pohjois-Savo
Hae hinnat
15.9 km kaupungin keskustasta
Oravikoski Talo, Nukkuu 8 Kanssa Ilmastointi ja Wifi
3 Makuuhuoneen Villa, Vuodepaikkoja 6, Ilmastointi ja Wifi
2 Vaajasalmentie, Leppävirta, Pohjois-Savo
Hae hinnat
16.59 km kaupungin keskustasta
3 Makuuhuoneen Villa, Vuodepaikkoja 6, Ilmastointi ja Wifi
Oravikoski Talo, Nukkuu 6 Kanssa Wifi
2 Vaajasalmentie, Leppävirta, Pohjois-Savo
Hae hinnat
17.38 km kaupungin keskustasta
Oravikoski Talo, Nukkuu 6 Kanssa Wifi
Sokos Break Hotel Vesileppis
Vokkolantie area, Leppävirta, Pohjois-Savo
Hae hinnat
8.21 km kaupungin keskustasta
Sokos Break Hotel Vesileppis
Oravikoski Talo, Nukkuu 3 Kanssa Wifi
2 Vaajasalmentie, Leppävirta, Pohjois-Savo
Hae hinnat
16.97 km kaupungin keskustasta
Oravikoski Talo, Nukkuu 3 Kanssa Wifi
Oravikoski Talo, Nukkuu 5 Kanssa Wifi
2 Oraviniementie, Leppävirta, Pohjois-Savo
Hae hinnat
16.23 km kaupungin keskustasta
Oravikoski Talo, Nukkuu 5 Kanssa Wifi
Mansikkaharju Holiday Camp
2.5 out of 5
Kalmalahdentie 8, Leppävirta
Hae hinnat
8.72 km kaupungin keskustasta
2.8/5 (4 arvostelua)
Yöpymätön yö

"Varasin majoituksen hyvissä ajoin Hotels.com kautta. Varauksesta tuli vahvistus sekä varmistus s-posti neljää päivää ennen majoittumista.Kuinka ollakkaan vastaanotossa ilmoitettiin että varaus olikin peruttu samalla kertaa kun varaus oli tehty...hmm ja siitä olisi tullut ilmoitus. Eipä ollut tullut. ..."…"

Arvosteltu 26.8.2019

Mansikkaharju Holiday Camp
Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoitusliikkeet kohteessa Leppävirta
Näytä kaikki majoitusliikkeet
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Hotelliopas: Leppävirta, Pohjois-Savo

Hotellit Leppävirralla: Pohjois-Savon eteläosissa sijaitseva Leppävirta lienee melko tuntematon kohde monelle, mutta täysin turhaan. Leppävirralta löytyvät upeat luontokohteet, vireät palvelut ja lisäksi puuhaa ja aktiviteetteja vauvasta vaariin. Leppävirralla on annettavaa niin luontoelämyksiä etsivälle kuin kulttuurimatkailijallekin. Varaa kätevästi hotelli Leppävirralta ja vietä unohtumaton loma kohteessa, johon taatusti ihastut.

Yöpyminen Leppävirralla

Leppävirralla on vain yksi varsinainen hotelli – mutta muita ei tarvita. Sport & Spa -tyyppinen hotelli on samalla liikuntakeskus, viihdekylpylä ja vaikka mitä muuta. Tarjolla on monipuolista liikuntaa, ulkoilua ja laaja kirjo hoitoja ja hyvinvointipalveluita. Mökkejä, loma-asuntoja, majataloja ja maatilamajoitusta Leppävirralla onkin sitten joka lähtöön. Mansikkaharjulla toimii myös mukava leirintäalue. Majoitus on helppo löytää myös talvikauden aikana, vaikka osa vuokramökeistä soveltuukin paremmin kesäkäyttöön. Kaikki tämä löytyy kätevältä paikalta Leppävirran keskustan matkailualueelta, mutta mökkejä ja muuta majoitusta on toki muuallakin.

Viikonloppumatka Leppävirralle on helppo toteuttaa. Jos haluat nopeuttaa matkaasi lentäen, voit valita joko lennot Jyväskylään, Joensuuhun tai Kuopioon, mutta matkaa on jatkettava lennon jälkeen vielä bussilla tai junalla. Voit myös vuokrata auton ja jatkaa sillä matkaa perille Leppävirralle. Automatka Helsingistä Leppävirralle kestää vajaat neljä tuntia, ja matkan voi taittaa myös bussilla tai junalla. Auton voi vuokrata myös Leppävirralta, jolloin tutustut kätevästi myös lähiseutujen luontokohteisiin ja nähtävyyksiin keskustan ulkopuolella.

Nähtävää Leppävirralla

Tutustumiskierros Leppävirralle on luontevaa aloittaa vaikkapa Leppävirran kotiseutumuseosta, joka toimii entisessä viljamakasiinissa. Tutustu myös uusklassista tyyliä edustavaan Leppävirran harmaakivikirkkoon, jonka on suunnitellut Carl Ludvig Engel vuonna 1846. Se on maan seitsemänneksi suurin luterilainen kirkko, jossa on noin 2 200 istumapaikkaa.

Seuraavaksi kannattaa suunnata Konnuksen kanava-alueelle, jonka kolme kanavaa eri ajoilta ja viisi koskea sijaitsevat noin kuuden kilometrin päässä Leppävirran keskustasta, virran yläjuoksun suuntaan. Historiallinen koskialue on sekä kalastajien että retkeilijöiden suosiossa, ja liikkumista alueella helpottavat pitkospuut. Läheisellä laavulla voi nauttia nuotiokahvit tai paistaa makkaraa virkistävän luontoretken ja alueen historiaan tutustumisen jälkeen.

Huikea paikka on myös Leppävirran silta, joka yhdistää toisiinsa Soisalon saaren ja Leppävirran kirkonkylän. Valmistuessaan vuonna 1965 kaarisilta oli Suomen korkein, ja korkeimpien joukossa 210 metriä pitkä silta on yhä. Sillalta matka jatkuu luontevasti Soisalon saareen ja Mustinmäkeen, jossa sijaitseva Orinoron rotko on luokiteltu yhdeksi Savon seitsemästä ihmeestä. Jääkausi on uurtanut kallioon hurjan, jyrkkäreunaisen rotkon, joka on noin 20 metriä syvä ja 200 metriä pitkä. Sen pohjassa on lähde, ja keväisin lumi ja jää sulavat kokonaan pois vasta kesäkuussa. Jos vierailet Orinoron rotkolla talvella, varaa mukaan lumikengät, sillä talviaikaan rotkon pohjalla ei ole polkua. Rotkon lähettyvillä on myös seitsemän kilometrin pituinen luontopolku, jonka varrella on laavu lepohetkeä ja eväidensyöntiä varten sekä näköalapaikka, jolta aukeaa upea maisema lähiympäristöön.

Aktiivilomailijan ja koko perheen Leppävirta

Leppävirralla on paljon tarjottavaa aktiiviselle lomailijalle. Vuodenajasta riippuen tarjolla on loistavat mahdollisuudet esimerkiksi melontaan ja ratsastukseen vasta-alkajista kokeneisiin konkareihin. Ulkoilu- ja vaellusreittiverkosto on monipuolinen, ja tarjolla on eräoppaan palveluita ja monenmoisia valmiiksi räätälöityjä retkiä. Vesileppis on hotelli ja kylpylä, mutta lisäksi monipuolinen liikuntakeskus, jonka palveluihin kuuluvat palloiluun ja muihin sisälajeihin, kuten keilaukseen, juoksuun ja kiipeilyyn, keskittyvä monitoimikeskus, kuntosali, jäähalli ja maailman suurin maan alle louhittu hiihtoputki, jossa voi sivakoinnin lisäksi kokeilla myös potkukelkkailua. Talvella käytössä on lisäksi 15 kilometrin latuverkosto. Uusin lisä Leppiksen laajaan valikoimaan on seikkailupuisto, jossa voi harrastaa kiipeilyä. Kaiken kruunaa se, että hotellihuone Leppävirralla on Vesileppiksessä kaiken tarjonnan välittömässä läheisyydessä.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on paras paikka yöpyä kohteessa Leppävirta?
Asiakastietoihimme perustuen Mansikkaharju Holiday Camp on yksi parhaista vaihtoehdoista yöpymisellesi. Tässä mökissä asiakkaiden käytössä on satama ja ilmainen langaton internetyhteys. Muihin hyviin vaihtoehtoihin kuuluvat Sport & Spa Hotel Vesileppis ja Sokos Break Hotel Vesileppis.
Jos minun on peruutettava hotellivaraukseni kohteessa Leppävirta, saanko siitä hyvityksen?
Kyllä, useimmat huonevaraukset ovat hyvitettäviä, jos ne peruutetaan ennen kuin hotellin peruutusaika päättyy eli useimmiten 24–48 tuntia ennen tulopäivää. Mikäli varauksesi ei ole hyvitettävä, saatat kumminkin voida peruuttaa sen ja saada hyvityksen, jos teet peruutuksen 24 tunnin kuluessa varaamisen tekemisestä. Lisää valitsemasi päivämäärät, napsauta “Hae”-painiketta ja käytä sitten “ilmainen peruutusoikeus” -suodatinta, jotta löydät parhaat tarjoukset kohteessa Leppävirta.
Mikä on paras hotelli lasten kanssa vietettävälle lomalle kohteessa Leppävirta?
Sport & Spa Hotel Vesileppis on perheiden suosima 3,5 tähden hotelli, joka tarjoaa asiakkailleen 3 sisäuima-allasta ja ravintolan.
Mikä on paras lemmikkiystävällinen hotelli kohteessa Leppävirta?
Sport & Spa Hotel Vesileppis on lemmikkien kanssa matkustavien suosima hotelli. jossa asiakkaiden käytössä on 3 sisäuima-allasta ja ilmainen langaton internetyhteys.
Mikä on paras kylpylähotelli kohteessa Leppävirta?
Sport & Spa Hotel Vesileppis on suosittu kylpylähotelli, jossa asiakkaiden käytössä on 3 sisäuima-allasta, vesiliukumäki, ravintola ja kuntosali. Vesileppis tarjoaa muun muassa kasvohoitoja, vartalohoitoja ja aromaterapiahoitoja. Toinen suosittu kylpylähotelli kohteessa Leppävirta on Mansikkaharju Holiday Camp.
Millaista on yöpyä kohteessa Leppävirta?
Leppävirta tunnetaan ostosmahdollisuuksista, ravintoloista ja kylpylöistä. Tämä kaupunki houkuttelee matkustajia myös maaseutumaisuudellaan. Kohteessa Leppävirta on 23 hotellia ja muuta majoitusliikettä.
Mitkä ovat suosituimmat nähtävyydet kohteessa Leppävirta?
Alueen suosittuihin nähtävyyksiin kuuluvat Vesitornin näköalatasanne, Taidekeskus Väinölä ja Uimaranta.Myös Kämärin uimaranta ja Taipaleen kanavamuseo sijaitsevat alueella.
Millainen sää on kohteessa Leppävirta?
Kuumimmat kuukaudet ovat yleensä heinäkuu ja kesäkuu, joiden keskilämpötila on 13 °C. Kylmimmät kuukaudet ovat tammikuu ja helmikuu, joiden keskilämpötila on -6 °C.Kohteen Leppävirta keskimääräinen vuosittainen sademäärä on 792 mm.

Hotellit Leppävirta - viimeaikaiset arvostelut

Enemmän vaihtoehtoja matkalle