Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Varkaus

Katso kaikki kohteen Varkaus vuokra-autot

Tutustu kohteeseen Varkaus

Tutustu kohteeseen Varkaus Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!

Autonvuokraus Varkaudessa

Vuokraa auto Varkaudessa

Varkaus, joka tunnettiin ennen vuotta 1929 nimellä Warkaus, on Pohjois-Savon maakunnan eteläosassa sijaitseva kaupunki. Varkaus tunnetaan teollisuudestaan, kauniista luonnostaan, Vanhan Varkauden kulttuuriympäristöstä sekä Taipaleen kanavan alueesta ja muista kanavistaan. Myös järvet ovat olennainen osa Varkauden kaupungin miljöötä. Varkaus sijaitsee keskeisellä paikalla Itä-Suomen läänissä, ja sieltä käsin on helppo vierailla myös muissa Itä-Suomen kaupungeissa, kuten Joensuussa, Kuopiossa ja Savonlinnassa.

Paras tapa tutustua Varkauteen ja sen lähiseutuun on vuokrata auto paikan päältä Expedian kanssa yhteistyössä toimivasta autovuokraamosta. Asiantuntevat autovuokraamot Varkaudessa tarjoavat käyttöösi eri tarpeisiin sopivia vuokra-autoja edullisesti ja reilua polttoainekäytäntöä noudattaen. Katso autovuokraamojemme hinnat ja tarjoukset ja nauti lomastasi laadukkaan ja turvallisen vuokra-auton kyydissä ilman yllättäviä lisämaksuja.

Vuokra-autolla Varkauden talvisiin harrastuksiin

Siinä missä suuret kaupungit ovat parhaimmillaan kesällä, pienet kaupungit kauniine ympäristöineen tarjoavat upeita lomakokemuksia myös talvikuukausina. Kun vuokraat auton Varkaudessa, ulottuvillasi on koko talviaktiviteettien kirjo pilkillä käymisestä avantouintiin. Lisäksi voit suunnata esimerkiksi lumikenkäretkelle tai moottorikelkkailemaan tai nauttia muuten vain Itä-Suomen kauniista ja lumisesta talvesta. Varkaudessa on myös erinomaiset hiihto- ja laskettelumahdollisuudet: kaikkien hiihtolatujen alkuun pääsee helposti ja nopeasti vuokra-autolla, ja paikallinen laskettelukeskus Varkaus Ski Center sijaitsee vain lyhyen ajomatkan päässä kaupungin keskustasta.

Luontokin on lähempänä, kun vuokraat auton

Varkaudessa on useita ulkoilureittejä ja luontopolkuja, joiden pysäköintialueille on helppo löytää vuokra-auton ja paikallisten opasteiden avulla. Härkämäen observatoriolla Kangaslammilla on noin 1 300 metriä pitkä luontopolku, joka on varustettu tiedeaiheisilla tehtävärasteilla. Samalla voi helposti vierailla myös observatoriossa. Joroisissa sijaitseva seitsemän kilometrin mittainen Kotkanpolun luontopolku kulkee osin suojellussa maastossa Kotkanharjun maisemissa, kun taas Harjurannan Joenmäenvuorella sijaitsevalla reilun neljän kilometrin pituisella Peisin luontopolulla pääsee tutustumaan muun muassa Harjurannan luontokirkkoon ja laavuun. Luontokohteista ehkä jännittävin, Orinoron rotko, sijaitsee Soisalon saaressa ja sopii hyvin myös koko perheen matkailukohteeksi. Noin 100 metriä syvä ja suurimmillaan lähes 20 metriä leveä rotko on elämys, jonka vuoksi vuokra-autoon kannattaa pakata koko perhe!

Ensimmäiseksi autovuokraamoon – sen jälkeen reitistä päättävät lapset

Vuokraa auto Varkaudessa heti loman aluksi, niin voit olla varma, ettei edes perheen pienimmillä tule aika pitkäksi lomaillessa. Kun vuokraat auton Expedian kautta, saat käyttöösi juuri sellaisen ajoneuvon, jota perheesi tarvitsee, joustavilla nouto- ja palautusvaihtoehdoilla.

Varkauden vapaa-ajan tarjonta ottaa erityisen hyvin huomioon lapsiperheet ja muut toiminnasta pitävät matkailijat. Uimassa voi Varkaudessa käydä esimerkiksi Kylpylähotelli Kuntorannassa, joka tarjoaa myös majoituspalveluita lyhyen ajomatkan päässä Varkauden keskustasta, uimahalli Ilopisarassa sekä Varkauden lukuisilla uimarannoilla. Kiertoajelu värikkäällä Kalakukko-katujunalla on jännittävä kokemus kaikille lapsille ja lapsenmielisille, ja nähtävyyksiä voi Varkaudessa lähteä katselemaan myös Lady of the Lake -sähköaluksella. Toimintaa on tarjolla esimerkiksi lasten sisäleikkipaikassa Vauhtikellarissa, ja rohkeimmat kiipeävät kahville 45 metriä korkean vesitornin katolle. Varkauden vesillä voi risteillä yli satavuotiaalla Varkaudessa rakennetulla höyrylaivalla ja harrastaa niin kalastusta kuin melontaakin. Myös Mekaanisen musiikin museo ja Vanhan Varkauden alue sopivat hyvin koko perheen päiväretkikohteiksi.

Vuokra-autoilijan Itä-Suomi

Itä-Suomeen on helppo saapua esimerkiksi lentäen tai junalla, minkä jälkeen koko lääniin voi tutustua kätevästi auton vuokraamalla. Varkaudessa on lentoasema, mutta reittilentoja Varkauteen ei tällä hetkellä lennetä. Varkautta lähinnä olevat säännöllisessä reittiliikennekäytössä olevat lentoasemat sijaitsevat Savonlinnassa ja Kuopiossa, joihin on helppo piipahtaa Varkaudesta käsin myös lyhyelle kaupunkilomalle. Savonlinnan tunnetuin nähtävyys, 1400-luvulla rakennettu Olavinlinna, on ehdottomasti visiitin arvoinen, eikä kaupunkien välillä ole välimatkaakaan kuin reilut 80 kilometriä.