Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Varkaus

Katso kaikki kohteen Varkaus vuokra-autot

Autonvuokraus Varkaudessa

Vuokraa auto Varkaudessa

Varkaus, joka tunnettiin ennen vuotta 1929 nimellä Warkaus, on Pohjois-Savon maakunnan eteläosassa sijaitseva kaupunki. Varkaus tunnetaan teollisuudestaan, kauniista luonnostaan, Vanhan Varkauden kulttuuriympäristöstä sekä Taipaleen kanavan alueesta ja muista kanavistaan. Myös järvet ovat olennainen osa Varkauden kaupungin miljöötä. Varkaus sijaitsee keskeisellä paikalla Itä-Suomen läänissä, ja sieltä käsin on helppo vierailla myös muissa Itä-Suomen kaupungeissa, kuten Joensuussa, Kuopiossa ja Savonlinnassa.

Paras tapa tutustua Varkauteen ja sen lähiseutuun on vuokrata auto paikan päältä Expedian kanssa yhteistyössä toimivasta autovuokraamosta. Asiantuntevat autovuokraamot Varkaudessa tarjoavat käyttöösi eri tarpeisiin sopivia vuokra-autoja edullisesti ja reilua polttoainekäytäntöä noudattaen. Katso autovuokraamojemme hinnat ja tarjoukset ja nauti lomastasi laadukkaan ja turvallisen vuokra-auton kyydissä ilman yllättäviä lisämaksuja.

Vuokra-autolla Varkauden talvisiin harrastuksiin

Siinä missä suuret kaupungit ovat parhaimmillaan kesällä, pienet kaupungit kauniine ympäristöineen tarjoavat upeita lomakokemuksia myös talvikuukausina. Kun vuokraat auton Varkaudessa, ulottuvillasi on koko talviaktiviteettien kirjo pilkillä käymisestä avantouintiin. Lisäksi voit suunnata esimerkiksi lumikenkäretkelle tai moottorikelkkailemaan tai nauttia muuten vain Itä-Suomen kauniista ja lumisesta talvesta. Varkaudessa on myös erinomaiset hiihto- ja laskettelumahdollisuudet: kaikkien hiihtolatujen alkuun pääsee helposti ja nopeasti vuokra-autolla, ja paikallinen laskettelukeskus Varkaus Ski Center sijaitsee vain lyhyen ajomatkan päässä kaupungin keskustasta.

Luontokin on lähempänä, kun vuokraat auton

Varkaudessa on useita ulkoilureittejä ja luontopolkuja, joiden pysäköintialueille on helppo löytää vuokra-auton ja paikallisten opasteiden avulla. Härkämäen observatoriolla Kangaslammilla on noin 1 300 metriä pitkä luontopolku, joka on varustettu tiedeaiheisilla tehtävärasteilla. Samalla voi helposti vierailla myös observatoriossa. Joroisissa sijaitseva seitsemän kilometrin mittainen Kotkanpolun luontopolku kulkee osin suojellussa maastossa Kotkanharjun maisemissa, kun taas Harjurannan Joenmäenvuorella sijaitsevalla reilun neljän kilometrin pituisella Peisin luontopolulla pääsee tutustumaan muun muassa Harjurannan luontokirkkoon ja laavuun. Luontokohteista ehkä jännittävin, Orinoron rotko, sijaitsee Soisalon saaressa ja sopii hyvin myös koko perheen matkailukohteeksi. Noin 100 metriä syvä ja suurimmillaan lähes 20 metriä leveä rotko on elämys, jonka vuoksi vuokra-autoon kannattaa pakata koko perhe!

Ensimmäiseksi autovuokraamoon – sen jälkeen reitistä päättävät lapset

Vuokraa auto Varkaudessa heti loman aluksi, niin voit olla varma, ettei edes perheen pienimmillä tule aika pitkäksi lomaillessa. Kun vuokraat auton Expedian kautta, saat käyttöösi juuri sellaisen ajoneuvon, jota perheesi tarvitsee, joustavilla nouto- ja palautusvaihtoehdoilla.

Varkauden vapaa-ajan tarjonta ottaa erityisen hyvin huomioon lapsiperheet ja muut toiminnasta pitävät matkailijat. Uimassa voi Varkaudessa käydä esimerkiksi Kylpylähotelli Kuntorannassa, joka tarjoaa myös majoituspalveluita lyhyen ajomatkan päässä Varkauden keskustasta, uimahalli Ilopisarassa sekä Varkauden lukuisilla uimarannoilla. Kiertoajelu värikkäällä Kalakukko-katujunalla on jännittävä kokemus kaikille lapsille ja lapsenmielisille, ja nähtävyyksiä voi Varkaudessa lähteä katselemaan myös Lady of the Lake -sähköaluksella. Toimintaa on tarjolla esimerkiksi lasten sisäleikkipaikassa Vauhtikellarissa, ja rohkeimmat kiipeävät kahville 45 metriä korkean vesitornin katolle. Varkauden vesillä voi risteillä yli satavuotiaalla Varkaudessa rakennetulla höyrylaivalla ja harrastaa niin kalastusta kuin melontaakin. Myös Mekaanisen musiikin museo ja Vanhan Varkauden alue sopivat hyvin koko perheen päiväretkikohteiksi.

Vuokra-autoilijan Itä-Suomi

Itä-Suomeen on helppo saapua esimerkiksi lentäen tai junalla, minkä jälkeen koko lääniin voi tutustua kätevästi auton vuokraamalla. Varkaudessa on lentoasema, mutta reittilentoja Varkauteen ei tällä hetkellä lennetä. Varkautta lähinnä olevat säännöllisessä reittiliikennekäytössä olevat lentoasemat sijaitsevat Savonlinnassa ja Kuopiossa, joihin on helppo piipahtaa Varkaudesta käsin myös lyhyelle kaupunkilomalle. Savonlinnan tunnetuin nähtävyys, 1400-luvulla rakennettu Olavinlinna, on ehdottomasti visiitin arvoinen, eikä kaupunkien välillä ole välimatkaakaan kuin reilut 80 kilometriä.

Autonvuokraus kohteessa Varkaus: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Varkaus?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Varkaus halvin autonvuokrauksen hinta on ollut 60 €.

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Varkaus?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Varkaus keskimäärin 66 €.

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Varkaus?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Varkaus?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Varkaus

Tutustu kohteeseen Varkaus Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!