Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Les Invalides

Tutustu Ranskan sotahistoriaan tässä barokkikompleksissa, jossa on useita museoita ja sotamuistomerkkejä, kuten Napoleon Bonaparten hauta.

Les Invalides on vanha sotahistoriaan liittyvä rakennuskompleksi, jossa on useita museoita, muistomerkkejä ja kirkkoja. Tutustu Ranskan sotahistoriaan alueen monissa museoissa, kävele Esplanade des Invalidesin nurmikoilla ja näe kuuluisan ranskalaisdiktaattorin Napoleon Bonaparten mahtipontinen hauta.

Alun perin Ludvig XIV rakennutti alueelle sotasairaalan, joka toimi vuosina 1670–1676. Ranskan vallankumouksen aikana mellakoitsijat hyökkäsivät rakennukseen ja varastivat aseita matkallaan Bastiljiin. Nykyään osa kompleksista on yhä varattu ranskalaisille sotaveteraaneille, sillä rakennuksessa toimii sairaala ja sotaveteraanien asuntola.

Ennen Les Invalidesiin saapumistasi kiertele Esplanade des Invalidesin nurmialueilla, jotka alkavat 500 metriä ennen pääsisäänkäyntiä. Tämä nurmikko on suosittu piknik- ja auringonottopaikka.

Rakennuksen sisällä on kolme erillistä museota: Musée de l’Armée (armeijamuseo), Musée des Plans-Reliefs (sotapienoismallimuseo) ja Musée d’Histoire Contemporain (nykyhistorian museo). Varaa eniten aikaa Musée de l’Armée -museolle, joka on museoista suurin ja laajin. Tutustu haarniskoihin ja sotaesineisiin, joita museossa on useilta eri aikakausilta. Näe esimerkiksi Napoleonin koristeelliset pistoolit ja Joseph Parrocelin maalaus Casselin taistelu.

Käy myös Église du Dômen kirkossa, joka sijaitsee rakennuksen takaosassa. Katso sen upeaa kullattua kupolia, joka on toiminut innoittajana myös esimerkiksi Yhdysvaltojen kongressirakennuksen kupolikatolle. Näe Napoleon Bonaparten loistokas hauta, joka sijaitsee kirkossa. Hallitsijan maalliset jäännökset ovat kuudessa venäläistä nukkea muistuttavassa arkussa, jotka sijaitsevat punaisessa kvartsiittisarkofagissa vihreän graniittijalustan päällä.

Les Invalides sijaitsee Pariisin 7. piirissä. Sinne on lyhyt kävelymatka La Tour Maubourgin, Invalidesin, Varennen ja Saint-Françoise-Xavierin metroasemilta. Les Invalides on avoinna joka päivä, mutta Musée de l’Armée on suljettu kuukauden ensimmäisenä maanantaina lokakuusta kesäkuuhun.


Alueen Les Invalides opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 5 809 majoitusliikettä kohteen Les Invalides lähellä
Pullman Paris Tour Eiffel 290 €
Pullman Paris Tour Eiffel

Pullman Paris Tour Eiffel

18 avenue de Suffren, Entrée au 22 rue Jean Rey, Pariisi, Paris
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Eiffel-torni ja Marskenttä sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Palais de Chaillot (historiallinen rakennus) ja Rue Cler ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tour Eiffelin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Bir-Hakeimin asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel du Cadran 163 €
  Hotel du Cadran

  Hotel du Cadran

  10 Rue Du Champ De Mars, Pariisi, Paris
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Rue Cler ja Les Invalides sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotellista. Marskenttä ja Eiffel-torni ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. École Militairen asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja La Tour-Maubourgin asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   Le Cinq Codet 370 €
   Le Cinq Codet

   Le Cinq Codet

   5 rue Louis Codet, Pariisi, Paris
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Rue Cler, Les Invalides ja UNESCOn päämaja sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Musée Rodin ja Rue du Commerce ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. École Militairen asema ja La Tour-Maubourgin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Derby Eiffel 157 €
    Hotel Derby Eiffel

    Hotel Derby Eiffel

    5 Avenue Duquesne Paris Franc, Pariisi, Paris
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Rue Cler, Les Invalides ja UNESCOn päämaja sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Musée Rodin ja Marskenttä ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. École Militairen asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja La Tour-Maubourgin asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hyatt Regency Paris Etoile 183 €
     Hyatt Regency Paris Etoile

     Hyatt Regency Paris Etoile

     3, Place du Général Kœnig, Pariisi, Paris
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Palais des Congres de Paris (tapahtumakeskus), Champs-Élysées ja Riemukaari sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Fondation Luis Vuittonin museo ja Grand Palais ovat myös 5 kilometrin päässä. Paris Neuilly-Porte-Maillot'n asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Porte Maillotin asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Duquesne Eiffel 209 €
      Hotel Duquesne Eiffel

      Hotel Duquesne Eiffel

      23 Avenue Duquesne, Pariisi, Paris
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Les Invalides, Rue Cler ja UNESCOn päämaja sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Musée Rodin ja Rue du Commerce ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. École Militairen asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Saint-Francois-Xavierin asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hôtel La Comtesse 209 €
       Hôtel La Comtesse

       Hôtel La Comtesse

       29, Avenue de Tourville, Pariisi
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Les Invalides, Musée Rodin ja Musee de l'Armee (museo) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Eiffel-torni sijaitsee 1,2 kilometrin päässä. École Militairen asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja La Tour-Maubourgin asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hôtel De Varenne 214 €
        Hôtel De Varenne

        Hôtel De Varenne

        44 Rue de Bourgogne, Pariisi, Paris
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Musée Rodin ja Les Invalides ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Musée d'Orsay ja Rue Cler ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Varennen asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Solferinon asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.