Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Les Invalides

Tutustu Ranskan sotahistoriaan tässä barokkikompleksissa, jossa on useita museoita ja sotamuistomerkkejä, kuten Napoleon Bonaparten hauta.

Les Invalides on vanha sotahistoriaan liittyvä rakennuskompleksi, jossa on useita museoita, muistomerkkejä ja kirkkoja. Tutustu Ranskan sotahistoriaan alueen monissa museoissa, kävele Esplanade des Invalidesin nurmikoilla ja näe kuuluisan ranskalaisdiktaattorin Napoleon Bonaparten mahtipontinen hauta.

Alun perin Ludvig XIV rakennutti alueelle sotasairaalan, joka toimi vuosina 1670–1676. Ranskan vallankumouksen aikana mellakoitsijat hyökkäsivät rakennukseen ja varastivat aseita matkallaan Bastiljiin. Nykyään osa kompleksista on yhä varattu ranskalaisille sotaveteraaneille, sillä rakennuksessa toimii sairaala ja sotaveteraanien asuntola.

Ennen Les Invalidesiin saapumistasi kiertele Esplanade des Invalidesin nurmialueilla, jotka alkavat 500 metriä ennen pääsisäänkäyntiä. Tämä nurmikko on suosittu piknik- ja auringonottopaikka.

Rakennuksen sisällä on kolme erillistä museota: Musée de l’Armée (armeijamuseo), Musée des Plans-Reliefs (sotapienoismallimuseo) ja Musée d’Histoire Contemporain (nykyhistorian museo). Varaa eniten aikaa Musée de l’Armée -museolle, joka on museoista suurin ja laajin. Tutustu haarniskoihin ja sotaesineisiin, joita museossa on useilta eri aikakausilta. Näe esimerkiksi Napoleonin koristeelliset pistoolit ja Joseph Parrocelin maalaus Casselin taistelu.

Käy myös Église du Dômen kirkossa, joka sijaitsee rakennuksen takaosassa. Katso sen upeaa kullattua kupolia, joka on toiminut innoittajana myös esimerkiksi Yhdysvaltojen kongressirakennuksen kupolikatolle. Näe Napoleon Bonaparten loistokas hauta, joka sijaitsee kirkossa. Hallitsijan maalliset jäännökset ovat kuudessa venäläistä nukkea muistuttavassa arkussa, jotka sijaitsevat punaisessa kvartsiittisarkofagissa vihreän graniittijalustan päällä.

Les Invalides sijaitsee Pariisin 7. piirissä. Sinne on lyhyt kävelymatka La Tour Maubourgin, Invalidesin, Varennen ja Saint-Françoise-Xavierin metroasemilta. Les Invalides on avoinna joka päivä, mutta Musée de l’Armée on suljettu kuukauden ensimmäisenä maanantaina lokakuusta kesäkuuhun.


Alueen Les Invalides opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 8 314 majoitusliikettä kohteen Les Invalides lähellä
Rayz Eiffel 112 €
Rayz Eiffel

Rayz Eiffel

77 avenue bosquet, Pariisi
   
  0.0 kautta 5.0 Tähteä

  Eiffel-torni on 1 kilometrin ja päässä tästä hotellista. Riemukaari ja Luxemburgin puisto sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Paris Expo Porte de Versailles ja Louvre ovat myös 5 kilometrin päässä. École Militairen asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja La Tour-Maubourgin asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  Pullman Paris Tour Eiffel 255 €
  Pullman Paris Tour Eiffel

  Pullman Paris Tour Eiffel

  18 avenue de Suffren, Entrée au 22 rue Jean Rey, Pariisi, Paris
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Eiffel-torni ja Marskenttä sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Rue Cler ja Rue du Commerce ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tour Eiffelin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Bir-Hakeimin asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   Novotel Paris Les Halles 188 €
   Novotel Paris Les Halles

   Novotel Paris Les Halles

   8 Place Marguerite De Navarre, Pariisi, Paris
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Les Halles, Les Halles ja Rue de Rivoli sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Pompidou-keskus ja Conciergerie (museo) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Paris Chatlet-Les Halles'n asema ja Les Hallesin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Eiffel Rive Gauche 94 €
    Eiffel Rive Gauche

    Eiffel Rive Gauche

    6 Rue Du Gros Caillou, Pariisi, Paris
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Rue Cler, Marskenttä ja Eiffel-torni sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Les Invalides ja Avenue Montaigne ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. École Militairen asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja La Tour-Maubourgin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

     Grand Hotel Leveque 123 €
     Grand Hotel Leveque

     Grand Hotel Leveque

     29 rue Cler, Pariisi, Paris
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Rue Cler, Les Invalides ja Marskenttä sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Eiffel-torni ja Musée Rodin ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. La Tour-Maubourgin asema ja École Militairen asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Duquesne Eiffel 126 €
      Hotel Duquesne Eiffel

      Hotel Duquesne Eiffel

      23 Avenue Duquesne, Pariisi, Paris
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Les Invalides, Rue Cler ja UNESCOn päämaja sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Musée Rodin ja Rue du Commerce ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. École Militairen asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Saint-Francois-Xavierin asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

       Shangri-La Hotel Paris 800 €
       Shangri-La Hotel Paris

       Shangri-La Hotel Paris

       10 Avenue d'Iena, Pariisi, Paris
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Place du Trocadero (puisto), Eiffel-torni ja Avenue Montaigne sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä palatsista. Marskenttä ja Champs-Élysées ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Ienan asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Boissièren asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

        Les Jardins d'Eiffel 140 €
        Les Jardins d'Eiffel

        Les Jardins d'Eiffel

        8 Rue Amelie, Pariisi, Paris
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Rue Cler ja American University of Paris sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Pont Alexandre-III (silta) ja Pont de l'Alma (silta) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. La Tour-Maubourgin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja École Militairen asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.