Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Lohikäärmesilta

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Lohikäärmesilta. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Lohikäärmesilta, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Lohikäärmesilta paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Lohikäärmesilta upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Lohikäärmesilta? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Lohikäärmesilta lähellä kohdetta Lohikäärmesilta. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Lohikäärmesilta, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 291 majoitusliikettä kohteen Lohikäärmesilta lähellä
City Hotel Ljubljana 71 €
City Hotel Ljubljana

City Hotel Ljubljana

Dalmatinova Street, 15, Ljubljana
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Lohikäärmesilta, Kolmoissilta ja Pyhän Nikolaoksen katedraali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Ljubljanan linna sijaitsee 1 kilometrin päässä. Ljubljanan asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Ljubljana (LJR-Ljubljanan juna-asema) on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  Grand Hotel Union 94 €
  Grand Hotel Union

  Grand Hotel Union

  Miklosiceva 1, Ljubljana
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Marian ilmestyksen fransiskaanikirkko, Prešerenin aukio ja Kolmoissilta sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä romanttisesta hotellista. Ljubljanan kaupungintalo ja Lohikäärmesilta ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Ljubljanan asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Ljubljana (LJR-Ljubljanan juna-asema) on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Lev 71 €
   Hotel Lev

   Hotel Lev

   Vosnjakova ulica 1, Ljubljana
     
    4.5 kautta 5.0 Tähteä

    Slovenian kansallisgalleria, Ljubljanan oopperatalo ja Prešerenin aukio sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Kolmoissilta ja Ljubljanan kaupungintalo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Ljubljanan asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Ljubljana (LJR-Ljubljanan juna-asema) on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

    Central Hotel 82 €
    Central Hotel

    Central Hotel

    Miklosiceva 9, Ljubljana
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Marian ilmestyksen fransiskaanikirkko, Prešerenin aukio ja Kolmoissilta sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Lohikäärmesilta ja Ljubljanan kaupungintalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Ljubljanan asema ja Ljubljana (LJR-Ljubljanan juna-asema) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     uHOTEL 94 €
     uHOTEL

     uHOTEL

     Miklosiceva 3, Ljubljana
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Marian ilmestyksen fransiskaanikirkko, Prešerenin aukio ja Kolmoissilta sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Ljubljanan kaupungintalo ja Lohikäärmesilta ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Ljubljanan asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Ljubljana (LJR-Ljubljanan juna-asema) on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

      Best Western Premier Hotel Slon 83 €
      Best Western Premier Hotel Slon

      Best Western Premier Hotel Slon

      Slovenska Cesta 34, Ljubljana
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Marian ilmestyksen fransiskaanikirkko ja Kolmoissilta sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Pyhän Nikolaoksen katedraali ja Lohikäärmesilta ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Ljubljanan asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Ljubljana (LJR-Ljubljanan juna-asema) on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

       InterContinental Ljubljana 126 €
       InterContinental Ljubljana

       InterContinental Ljubljana

       Slovenska Cesta 59, Ljubljana
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        GR- Ljubljanan messukeskus ja Kolmoissilta sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Lohikäärmesilta ja Pyhän Nikolaoksen katedraali ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Ljubljanan asema ja Ljubljana (LJR-Ljubljanan juna-asema) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        B&B Hotel Ljubljana Park 62 €
        B&B Hotel Ljubljana Park

        B&B Hotel Ljubljana Park

        Tabor 9, Ljubljana
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Metelkova (kulttuurikeskus), Lohikäärmesilta ja Ljubljanan keskusmarkkinat sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Pyhän Nikolaoksen katedraali sijaitsee 0,8 kilometrin päässä. Ljubljanan asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Ljubljana (LJR-Ljubljanan juna-asema) on 10 minuutin kävelymatkan päässä.