Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Lohikäärmesilta

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Lohikäärmesilta. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Lohikäärmesilta, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Lohikäärmesilta paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Lohikäärmesilta upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Lohikäärmesilta? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Lohikäärmesilta lähellä kohdetta Lohikäärmesilta. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Lohikäärmesilta, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 209 majoitusliikettä kohteen Lohikäärmesilta lähellä
Hotel Lev 116 €
Hotel Lev

Hotel Lev

Vosnjakova ulica 1, Ljubljana
   
  4.5 kautta 5.0 Tähteä

  Slovenian kansallisgalleria, Ljubljanan oopperatalo ja Prešerenin aukio sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Kolmoissilta ja Ljubljanan kaupungintalo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Ljubljanan asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Ljubljana (LJR-Ljubljanan juna-asema) on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

  Grand Hotel Union 128 €
  Grand Hotel Union

  Grand Hotel Union

  Miklosiceva 1, Ljubljana
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Marian ilmestyksen fransiskaanikirkko, Prešerenin aukio ja Kolmoissilta sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä romanttisesta hotellista. Ljubljanan kaupungintalo ja Lohikäärmesilta ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Ljubljanan asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Ljubljana (LJR-Ljubljanan juna-asema) on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

   Best Western Premier Hotel Slon 108 €
   Best Western Premier Hotel Slon

   Best Western Premier Hotel Slon

   Slovenska Cesta 34, Ljubljana
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Marian ilmestyksen fransiskaanikirkko ja Kolmoissilta sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Pyhän Nikolaoksen katedraali ja Lohikäärmesilta ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Ljubljanan asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Ljubljana (LJR-Ljubljanan juna-asema) on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

    City Hotel Ljubljana 107 €
    City Hotel Ljubljana

    City Hotel Ljubljana

    Dalmatinova Street, 15, Ljubljana
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Lohikäärmesilta ja Kolmoissilta sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Pyhän Nikolaoksen katedraali ja Ljubljanan linna ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Ljubljanan asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Ljubljana (LJR-Ljubljanan juna-asema) on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

     B&B Hotel Ljubljana Park 72 €
     B&B Hotel Ljubljana Park

     B&B Hotel Ljubljana Park

     Tabor 9, Ljubljana
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Metelkova (kulttuurikeskus), Lohikäärmesilta ja Ljubljanan keskusmarkkinat sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Pyhän Nikolaoksen katedraali sijaitsee 0,8 kilometrin päässä. Ljubljanan asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Ljubljana (LJR-Ljubljanan juna-asema) on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

      Grand Hotel Union Business 128 €
      Grand Hotel Union Business

      Grand Hotel Union Business

      Miklosiceva 3, Ljubljana
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Marian ilmestyksen fransiskaanikirkko, Prešerenin aukio ja Kolmoissilta sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Ljubljanan kaupungintalo ja Lohikäärmesilta ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Ljubljanan asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Ljubljana (LJR-Ljubljanan juna-asema) on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

       InterContinental Ljubljana 172 €
       InterContinental Ljubljana

       InterContinental Ljubljana

       Slovenska Cesta 59, Ljubljana
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        GR- Ljubljanan messukeskus ja Kolmoissilta sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Lohikäärmesilta ja Pyhän Nikolaoksen katedraali ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Ljubljanan asema ja Ljubljana (LJR-Ljubljanan juna-asema) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Central Hotel 104 €
        Central Hotel

        Central Hotel

        Miklosiceva 9, Ljubljana
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Marian ilmestyksen fransiskaanikirkko, Prešerenin aukio ja Kolmoissilta sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Lohikäärmesilta ja Ljubljanan kaupungintalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Ljubljanan asema ja Ljubljana (LJR-Ljubljanan juna-asema) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.