Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Lohikäärmesilta

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Lohikäärmesilta. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Lohikäärmesilta, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Lohikäärmesilta paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Lohikäärmesilta upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Lohikäärmesilta? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Lohikäärmesilta lähellä kohdetta Lohikäärmesilta. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Lohikäärmesilta, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 345 majoitusliikettä kohteen Lohikäärmesilta lähellä
City Hotel Ljubljana 94 €
City Hotel Ljubljana

City Hotel Ljubljana

Dalmatinova Street, 15, Ljubljana
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Lohikäärmesilta ja Ljubljanan linna sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Prešerenin aukio ja Marian ilmestyksen fransiskaanikirkko ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Ljubljanan asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Ljubljana (LJR-Ljubljanan juna-asema) on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  InterContinental Ljubljana 218 €
  InterContinental Ljubljana

  InterContinental Ljubljana

  Slovenska Cesta 59, Ljubljana
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   GR- Ljubljanan messukeskus ja Ljubljanan linna sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Marian ilmestyksen fransiskaanikirkko ja Prešerenin aukio ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Ljubljanan asema ja Ljubljana (LJR-Ljubljanan juna-asema) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Lev 119 €
   Hotel Lev

   Hotel Lev

   Vosnjakova ulica 1, Ljubljana
     
    4.5 kautta 5.0 Tähteä

    Slovenian kansallisgalleria, Ljubljanan oopperatalo ja Prešerenin aukio sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Kolmoissilta ja Ljubljanan kaupungintalo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Ljubljanan asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Ljubljana (LJR-Ljubljanan juna-asema) on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

    Central Hotel 99 €
    Central Hotel

    Central Hotel

    Miklosiceva 9, Ljubljana
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Marian ilmestyksen fransiskaanikirkko, Prešerenin aukio ja Kolmoissilta sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Lohikäärmesilta ja Ljubljanan kaupungintalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Ljubljanan asema ja Ljubljana (LJR-Ljubljanan juna-asema) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Grand Hotel Union 168 €
     Grand Hotel Union

     Grand Hotel Union

     Miklosiceva 1, Ljubljana
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Marian ilmestyksen fransiskaanikirkko, Prešerenin aukio ja Kolmoissilta sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Ljubljanan kaupungintalo ja Lohikäärmesilta ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Ljubljanan asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Ljubljana (LJR-Ljubljanan juna-asema) on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

      Allegro Hotel 117 €
      Allegro Hotel

      Allegro Hotel

      Gornji Trg 6, Ljubljana
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Ljubljanan yliopisto ja Ljubljanan linna sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Ljubljanan kaupungintalo ja Kaupungin aukio ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Ljubljanan asema on 17 minuutin kävelymatkan päässä, ja Ljubljana (LJR-Ljubljanan juna-asema) on 17 minuutin kävelymatkan päässä.

       Best Western Premier Hotel Slon 118 €
       Best Western Premier Hotel Slon

       Best Western Premier Hotel Slon

       Slovenska Cesta 34, Ljubljana
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Marian ilmestyksen fransiskaanikirkko ja Ljubljanan linna sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Prešerenin aukio ja Kolmoissilta ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Ljubljanan asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Ljubljana (LJR-Ljubljanan juna-asema) on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

        Vander Urbani Resort – a Member of Design Hotels 179 €
        Vander Urbani Resort – a Member of Design Hotels

        Vander Urbani Resort – a Member of Design Hotels

        Krojaška ulica 6-8, Ljubljana
          
         4.5 kautta 5.0 Tähteä

         Ljubljanan kaupungintalo ja Ljubljanan linna sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Kaupungin aukio ja Robba-suihkulähde ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Ljubljanan asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä, ja Ljubljana (LJR-Ljubljanan juna-asema) on 13 minuutin kävelymatkan päässä.