Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 895 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista


Londonin-lomapaketit

Tämä lounaisontariolainen kaupunki on lääketieteen historiassa kuuluisa siitä, että insuliini keksittiin siellä. Kaupungissa on myös yliopisto ja kaunis puistoverkosto.

Pohjois-Amerikan rehevän Thamesjoen haarautumiskohdassa sijaitseva London tunnetaan Ontarion ”metsäkaupunkina”. Vihreän kaupungin maineestaan huolimatta London on suuri ja vilkas kaupunki, jossa sijaitsee yksi Kanadan parhaista yliopistoista ja merkittävässä määrin lääketeollisuutta. Vietä usea päivä kaupunkilomalla Londonissa ja tutustu museoihin, joen varren puistoihin ja kaupungin historiallisiin muistomerkkeihin.

London perustettiin vuonna 1826, ja 1800-luvun puolessa välissä se toimi brittiläisten joukkojen varuskuntana. Käy Victoria Parkin puistossa, jossa joukkojen tukikohta sijaitsi. Kaupungissa on myös muita nähtävyyksiä, jotka ovat peräisin kaupungin varhaisilta ajoilta, kuten punatiilinen St. Paulin katedraali, joka rakennettiin vuonna 1845.

Londonia kutsutaan ”metsäkaupungiksi” useiden puistojensa ja luontoalueidensa vuoksi. Tee retki Westminster Pondsin luonnonsuojelualueelle, joka sijaitsee metsäisellä alueella lyhyen matkan päässä kaupungin keskustasta etelään. Kulje lehtevillä poluilla ja laudoitetuilla kulkuväylillä halki kauniiden kosteikkojen. Matkasi varrelle saattaa osua jokunen peura tai majavakin. Talvella voit ajaa lyhyen matkan länteen esikaupunkialueiden hiihtokeskuksiin, jotka sijaitsevat Boler Mountain -vuorella.

London on tunnettu kaikkien aikojen tärkeimpiin lukeutuvasta läpimurrosta lääketieteen historiassa. Voit vierailla Banting Housessa ja nähdä, missä Dr. Frederick Banting keksi diabeteksen hoitoon käytettävän insuliinin. Hänen muotokuvansa riippuu yhdessä muiden kanadalaisten lääketieteen merkkihenkilöiden kuvien kanssa Canadian Medical Hall of Famen kunniagalleriassa.

Londonin ja sen ympäristön asuttamiseen ja kehitykseen voit tutustua kaupungin muissa museoissa. Museum Londonissa on 45 000:n seudun historiaa valaisevan esineen kokoelma. Lisäksi museon hienossa taidenäyttelyssä on esillä paikallisen taiteen lisäksi myös monen muun kanadalaisen taiteilijan töitä. Museum of Ontario Archaeology on loistava paikka oppia Londonin alueen alkuperäisväestön historiasta.

Voit matkustaa Londoniin bussilla Torontosta tai ajaa kahden tunnin matkan autolla. Tee matka Londoniin ja tutustu tämän Thamesjoen varrella sijaitsevan vehreän ja viehättävän yliopistokaupungin kulttuuriin ja historiaan.


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 155 majoitusliikettä kohteessa London
DoubleTree by Hilton Hotel London Ontario 80 €
DoubleTree by Hilton Hotel London Ontario

DoubleTree by Hilton Hotel London Ontario

300 King St, London
   
  4,0
  /5 (1 047 arvostelua)
  3.5 kautta 5.0

  London Convention Center ja Citi Plazan ostoskeskus sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Covent Garden Market (markkinat) ja Centennial Hall ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Londonin asema sijaitsee 7 minuutin kävelymatkan päässä.

  Ivey Spencer Leadership Centre 74 €
  Ivey Spencer Leadership Centre

  Ivey Spencer Leadership Centre

  551 Windermere Rd, London
    
   4,4
   /5 (958 arvostelua)
   3.0 kautta 5.0

   London Health Sciences Centre, University of Western Ontario (yliopisto) ja Masonville Place 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Victoria Park ja Centennial Hall ovat myös 5 kilometrin päässä.

   The Park Hotel London 92 €
   The Park Hotel London

   The Park Hotel London

   242 Pall Mall Street, London
     
    4,1
    /5 (1 136 arvostelua)
    3.5 kautta 5.0

    Centennial Hall ja Victoria Park sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Grand Theatre (teatteri) ja London Music Hall ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Londonin asema sijaitsee 19 minuutin kävelymatkan päässä.

    Best Western Plus Lamplighter Inn & Conference Centre 92 €
    Best Western Plus Lamplighter Inn & Conference Centre

    Best Western Plus Lamplighter Inn & Conference Centre

    591 Wellington Rd S., London
      
     4,5
     /5 (950 arvostelua)
     3.0 kautta 5.0

     Parkwood Hospital (sairaala) ja White Oaks Mall (ostoskeskus) sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä lähiössä sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Labatt Brewery Tour ja Citi Plazan ostoskeskus ovat myös 5 kilometrin päässä.

     Motel 6 London 40 €
     Motel 6 London

     Motel 6 London

     810 Exeter Road, London
       
      3,5
      /5 (834 arvostelua)
      2.0 kautta 5.0

      White Oaks Mall (ostoskeskus) on 1,1 kilometrin päässä tästä hotellista. Parkwood Hospital (sairaala) ja Tillsonburg Golf Course Trails sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Earl Nichols Arena sijaitsee 4,7 kilometrin päässä.

      Quality Suites 55 €
      Quality Suites

      Quality Suites

      1120 Dearness Dr, London
        
       3,9
       /5 (1 347 arvostelua)
       2.5 kautta 5.0

       White Oaks Mall (ostoskeskus) on 0,4 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Parkwood Hospital (sairaala) ja Earl Nichols Arena sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Tillsonburg Golf Course Trails ja Labatt Brewery Tour ovat myös 10 kilometrin päässä.

       Homewood Suites London Ontario 69 €
       Homewood Suites London Ontario

       Homewood Suites London Ontario

       45 Bessemer Road, London
         
        4,5
        /5 (752 arvostelua)
        3.0 kautta 5.0

        White Oaks Mall (ostoskeskus) on 1,4 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Parkwood Hospital (sairaala) ja Tillsonburg Golf Course Trails sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Earl Nichols Arena sijaitsee 4,9 kilometrin päässä.

        Delta Hotels by Marriott London Armouries 96 €
        Delta Hotels by Marriott London Armouries

        Delta Hotels by Marriott London Armouries

        325 Dundas St, London
          
         4,3
         /5 (1 075 arvostelua)
         4.0 kautta 5.0

         London Convention Center ja Centennial Hall sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Grand Theatre (teatteri) ja John Labatt Centre (jäähalli) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Londonin asema sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä.