Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Malcesine-Monte Baldon köysirata

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Malcesine-Monte Baldon köysirata. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Malcesine-Monte Baldon köysirata, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Malcesine-Monte Baldon köysirata paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Malcesine-Monte Baldon köysirata upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Malcesine-Monte Baldon köysirata? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Malcesine-Monte Baldon köysirata lähellä kohdetta Malcesine-Monte Baldon köysirata. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Malcesine-Monte Baldon köysirata, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 841 majoitusliikettä kohteen Malcesine-Monte Baldon köysirata lähellä
Ambienthotel Primaluna
Ambienthotel Primaluna

Ambienthotel Primaluna

via Gardesana, 165, Malcesine, VR
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Consorzio Olivicoltori di Malcesine, Malcesine-Monte Baldon köysirata ja Castello Scaligeri (linna) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Posterna ja Palazzo dei Capitani ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Lago di Garda 67 €
  Hotel Lago di Garda

  Hotel Lago di Garda

  Piazza Vittorio Emanuele 1, Malcesine
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Palazzo dei Capitani, Posterna ja Castello Scaligeri (linna) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Consorzio Olivicoltori di Malcesine ja Malcesine-Monte Baldon köysirata ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Dolomiti 90 €
   Hotel Dolomiti

   Hotel Dolomiti

   Via Navene 6, Malcesine, VR
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Consorzio Olivicoltori di Malcesine ja Castello Scaligeri (linna) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Palazzo dei Capitani ja Posterna ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Castello Lake Front
    Hotel Castello Lake Front

    Hotel Castello Lake Front

    Via Paina 21, Malcesine
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Consorzio Olivicoltori di Malcesine ja Castello Scaligeri (linna) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Malcesine-Monte Baldon köysirata ja Palazzo dei Capitani ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     Catullo
     Catullo

     Catullo

     Via F G Priori 11, Malcesine, VR
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Malcesine-Monte Baldon köysirata ja Castello Scaligeri (linna) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Palazzo dei Capitani ja Fraglia Vela Malcesinen purjehduskerho ovat myös 5 kilometrin päässä.

      Hotel Augusta
      Hotel Augusta

      Hotel Augusta

      Via Navene Vecchia, 31, Malcesine, Verona
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Malcesine-Monte Baldon köysirata ja Consorzio Olivicoltori di Malcesine sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella hotellista. Castello Scaligeri (linna) ja Posterna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

       Ambienthotel Luna Rossa
       Ambienthotel Luna Rossa

       Ambienthotel Luna Rossa

       via Paina, 6, Malcesine, VR
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Consorzio Olivicoltori di Malcesine, Castello Scaligeri (linna) ja Posterna sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Malcesine-Monte Baldon köysirata ja Palazzo dei Capitani ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Querceto 83 €
        Hotel Querceto

        Hotel Querceto

        Via Panoramica 113, Malcesine
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         San Michelen - Monte Baldon köysirata on 1,2 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Malcesine-Monte Baldon köysirata ja Consorzio Olivicoltori di Malcesine sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Castello Scaligeri (linna) ja Posterna ovat myös 5 kilometrin päässä.