Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Maltan kansallinen akvaario

Ihaile lähietäisyydeltä söpöjä ja kotoisia Maltan paikallisia kaloja viehättävällä Qawran alueella sijaitsevassa sulavalinjaisessa ja modernissa akvaariossa.

Välimeri kuhisee elämää. Sukella keskelle näitä mereneläviä Maltan kansallisessa akvaariossa, joka sijaitsee päätien lähistöllä Qawra Pointissa. Akvaariossa voit ihailla kaikkia Maltan kauniin rannikon edustalla eläviä olentoja ja nauttia mukaansatempaavasta haitunnelista, jossa nämä mahtavat pedot uivat suoraan yläpuolellasi.

Tutustu akvaarion erityisnäyttelyihin, joissa kerrotaan ympäröiviin merialueisiin liittyviä tarinoita. Teema-alueet liittyvät Maltaa ympäröivien vesialueiden tärkeisiin kohteisiin, joita ovat esimerkiksi Grand Harbour ja syvällä meressä makaavat muinaisten alusten hylyt ja modernit lentokoneet. Osa akvaarion asukeista on söpöjä ja osa pelottavamman näköisiä. Esillä on noin 130 kalalajia 26 akvaariossa. Pääakvaariossa, jossa on myös haitunneli, elää Intian valtameren mereneläviä, kuten sarvihaita, helmilapiorauskuja, ankeriaita ja monien muiden lajien edustajia.

Huomiosi saattaa kiinnittyä ensimmäiseksi akvaarion arkkitehtuuriin, sillä rakennus on valtava valkoinen tähti, jonka sakarat kaartuvat alas lasisen julkisivun päälle. Koko rakennuksessa on hyödynnetty hienolla tavalla sen upeaa aurinkoista sijaintia korkealla kallioniemellä. Osittain Euroopan unionin rahoittama keskus avattiin vuonna 2013, joten sen tilat ovat hyvin nykyaikaiset. Voit viedä lapsesi leikkimään ulkopuolella sijaitsevaan meriaiheiseen leikkipuistoon, vaikka et ostaisi lippua itse akvaarioon. Akvaarion kahvilassa voit nauttia purtavista ja ihastuttavista näkymistä St. Paul’s Bayhin. Pistäydy vierailusi päätteeksi lahjatavaraliikkeessä. Alueella on myös korkea maisemoitu belvedere, josta voit nauttia näkymistä merelle.

Tutustu akvaarion ohjelmiin. Maltan kansallinen akvaario tekee suojelutyötä ja pyrkii valistamaan kaikkia vierailijoitaan Maltaa ympäröivien merten ekosysteemeistä. Jos haluat viipyä paikalla sulkemisajan jälkeen, voit varata huoneen merenalaisesta hotellista. Voit myös viettää koko yön akvaariossa Night at the Aquarium ‑tapahtumassa.


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 2 828 majoitusliikettä kohteen Maltan kansallinen akvaario lähellä
AX │ Seashells Resort at Suncrest 27 €
AX │ Seashells Resort at Suncrest

AX │ Seashells Resort at Suncrest

Qawra Coast Road, St. Paul's Bay, Malta
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  The Malta Classic Car Collection, Maltan kansallinen akvaario ja Buġibba Beach sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Buġibba Square sijaitsee 1,2 kilometrin päässä.

  Dolmen Hotel Malta 50 €
  Dolmen Hotel Malta

  Dolmen Hotel Malta

  Dolmen Street, Qawra, St. Paul's Bay, Malta
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Buġibba Beach ja Maltan kansallinen akvaario ovat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. The Malta Classic Car Collection ja Buġibba Square ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

   db San Antonio Hotel & Spa - All Inclusive
   db San Antonio Hotel & Spa - All Inclusive

   db San Antonio Hotel & Spa - All Inclusive

   Triq it-Turisti, Qawra, St. Paul's Bay, Malta
     
    4.5 kautta 5.0 Tähteä

    Buġibba Beach ja Buġibba Square sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä all-inclusive-tyyppisestä lomakeskuksesta. Maltan kansallinen akvaario ja St Paul's Island ovat myös 10 kilometrin päässä.

    Cardor Apartments 15 €
    Cardor Apartments

    Cardor Apartments

    Tourist Street, Bugibba, St. Paul's Bay, Malta
      
     2.0 kautta 5.0 Tähteä

     The Malta Classic Car Collection, Buġibba Beach ja Maltan kansallinen akvaario sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta perheystävällisestä huoneistohotellista. Buġibba Square sijaitsee 0,9 kilometrin päässä.

     AX │ Sunny Coast Resort & Spa 25 €
     AX │ Sunny Coast Resort & Spa

     AX │ Sunny Coast Resort & Spa

     Qawra Bay, St. Paul's Bay, Malta
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      The Malta Classic Car Collection ja Maltan kansallinen akvaario ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä rantakadulla sijaitsevasta hotellista. Buġibba Beach sijaitsee 0,9 kilometrin päässä.

      Canifor Hotel 27 €
      Canifor Hotel

      Canifor Hotel

      Triq In Nakkri, Qawra, St. Paul's Bay, Malta
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Maltan kansallinen akvaario on 0,7 kilometrin ja päässä tästä hotellista. Golden Sands Beach ja St. Paul's Cathedral sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Pyhän Paavalin ja Pyhän Agathan hautaholvin katakombit ja Mellieħa Bay ovat myös 15 kilometrin päässä.

       Qawra Point Holiday Complex 157 €
       Qawra Point Holiday Complex

       Qawra Point Holiday Complex

       Tourist Street, Qawra, St. Paul's Bay, Malta
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        The Malta Classic Car Collection, Maltan kansallinen akvaario ja Buġibba Beach sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta huoneistohotellista. Buġibba Square sijaitsee 1 kilometrin päässä.

        Hotel Santana 29 €
        Hotel Santana

        Hotel Santana

        Triq il Maskli, Qawra, St. Paul's Bay, Malta
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Maltan kansallinen akvaario ja Buġibba Square sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Golden Sands Beach ja St. Paul's Cathedral ovat myös 10 kilometrin päässä.