Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Mariborin katedraali

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Mariborin katedraali. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Mariborin katedraali, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Mariborin katedraali paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Mariborin katedraali upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Mariborin katedraali? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Mariborin katedraali lähellä kohdetta Mariborin katedraali. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Mariborin katedraali, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 368 majoitusliikettä kohteen Mariborin katedraali lähellä
Ibis Styles Maribor City Center 77 €
Ibis Styles Maribor City Center

Ibis Styles Maribor City Center

Volkmerjev prehod 7, Maribor
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Pannonia, Fransiskaanikirkko ja Maribor Regional Museum sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Basilica of Our Mother of Mercy ja Mariborin yliopisto ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Mariborin asema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

  Garden Rooms 116 €
  Garden Rooms

  Garden Rooms

  Vojašniški trg 8, Maribor, SI
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Pannonia ja Mariborin yliopisto sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Ljudski Vrt -stadion ja Fransiskaanikirkko ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Mariborin asema sijaitsee 19 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Maribor, City apartments 146 €
   Hotel Maribor, City apartments

   Hotel Maribor, City apartments

   Glavni trg 8, Maribor
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Pannonia, Mariborin katedraali ja Mariborin yliopisto sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä huoneistohotellista. Fransiskaanikirkko ja Maribor Regional Museum ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Mariborin asema sijaitsee 16 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Bajt Maribor 86 €
    Hotel Bajt Maribor

    Hotel Bajt Maribor

    Radvanjska Cesta 99, Maribor
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Mariborin yliopisto, Ljudski Vrt -stadion jaMariborsko Pohorje (talviurheilukeskus) sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista.

     UNI Youth Hostel 43 €
     UNI Youth Hostel

     UNI Youth Hostel

     Volkmerjev Prehod 4, Maribor
       
      2.0 kautta 5.0 Tähteä

      Pannonia, Fransiskaanikirkko ja Maribor Regional Museum sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hostellista. Basilica of Our Mother of Mercy ja Mariborin yliopisto ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Mariborin asema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel City Maribor 105 €
      Hotel City Maribor

      Hotel City Maribor

      Ulica Kneza Koclja 22, Maribor
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Pannonia ja Basilica of Our Mother of Mercy sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Maribor Regional Museum ja Fransiskaanikirkko ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Mariborin asema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

       Guesthouse 4flats
       Guesthouse 4flats

       Guesthouse 4flats

       Slomskov trg 11, Maribor
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Pannonia, Mariborin yliopisto ja Mariborin katedraali sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä majatalosta. Fransiskaanikirkko ja Maribor Regional Museum ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Mariborin asema sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä.

        City Wall House
        City Wall House

        City Wall House

        13 Koroska cesta, Maribor, Upravna enota Maribor
          
         2.5 kautta 5.0 Tähteä

         Pannonia ja Mariborin yliopisto sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä majatalosta. Ljudski Vrt -stadion ja Fransiskaanikirkko ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Mariborin asema sijaitsee 18 minuutin kävelymatkan päässä.