Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Mariborin katedraali

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Mariborin katedraali. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Mariborin katedraali, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Mariborin katedraali paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Mariborin katedraali upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Mariborin katedraali? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Mariborin katedraali lähellä kohdetta Mariborin katedraali. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Mariborin katedraali, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 303 majoitusliikettä kohteen Mariborin katedraali lähellä
Mercure Maribor City Center 79 €
Mercure Maribor City Center

Mercure Maribor City Center

Ulica Heroja Slandra 10, Maribor
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Maribor Regional Museum, Fransiskaanikirkko ja Mariborin katedraali sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Mariborin yliopisto ja Ljudski Vrt -stadion ovat myös 2 kilometrin päässä. Mariborin asema sijaitsee 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  Garden Rooms 99 €
  Garden Rooms

  Garden Rooms

  Vojašniški trg 8, Maribor, SI
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Mariborin yliopisto ja Mariborin katedraali sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Ljudski Vrt -stadion ja Fransiskaanikirkko ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Mariborin asema sijaitsee 19 minuutin kävelymatkan päässä.

   Ibis Styles Maribor City Center 73 €
   Ibis Styles Maribor City Center

   Ibis Styles Maribor City Center

   Volkmerjev prehod 7, Maribor
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Fransiskaanikirkko, Maribor Regional Museum ja Mariborin katedraali sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Mariborin yliopisto ja Ljudski Vrt -stadion ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Mariborin asema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

    UNI Youth Hostel 42 €
    UNI Youth Hostel

    UNI Youth Hostel

    Volkmerjev Prehod 4, Maribor
      
     2.0 kautta 5.0 Tähteä

     Fransiskaanikirkko, Maribor Regional Museum ja Mariborin katedraali sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hostellista. Mariborin yliopisto ja Ljudski Vrt -stadion ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Mariborin asema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel City Maribor 109 €
     Hotel City Maribor

     Hotel City Maribor

     Ulica Kneza Koclja 22, Maribor
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Maribor Regional Museum, Fransiskaanikirkko ja Mariborin katedraali sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Mariborin yliopisto ja Ljudski Vrt -stadion ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Mariborin asema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Bajt Maribor 69 €
      Hotel Bajt Maribor

      Hotel Bajt Maribor

      Radvanjska Cesta 99, Maribor
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Mariborin yliopisto, Ljudski Vrt -stadion jaMariborsko Pohorje (talviurheilukeskus) sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista.

       Tabor 63 €
       Tabor

       Tabor

       Ulica Heroja Zidanska 18, Maribor
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Mariborin katedraali, Mariborin yliopisto ja Fransiskaanikirkko sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Maribor Regional Museum ja Ljudski Vrt -stadion ovat myös 3 kilometrin päässä. Mariborin asema sijaitsee 30 minuutin kävelymatkan päässä.

        City Wall House
        City Wall House

        City Wall House

        13 Koroska cesta, Maribor, Upravna enota Maribor
          
         2.5 kautta 5.0 Tähteä

         Mariborin katedraali ja Mariborin yliopisto sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä majatalosta. Ljudski Vrt -stadion ja Fransiskaanikirkko ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Mariborin asema sijaitsee 18 minuutin kävelymatkan päässä.