Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Mariborin katedraali

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Mariborin katedraali. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Mariborin katedraali, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Mariborin katedraali paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Mariborin katedraali upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Mariborin katedraali? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Mariborin katedraali lähellä kohdetta Mariborin katedraali. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Mariborin katedraali, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 221 majoitusliikettä kohteen Mariborin katedraali lähellä
Ibis Styles Maribor City Center 73 €
Ibis Styles Maribor City Center

Ibis Styles Maribor City Center

Volkmerjev prehod 7, Maribor
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Fransiskaanikirkko, Maribor Regional Museum ja Mariborin katedraali sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Mariborin yliopisto ja Ljudski Vrt -stadion ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Mariborin asema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel City Maribor 109 €
  Hotel City Maribor

  Hotel City Maribor

  Ulica Kneza Koclja 22, Maribor
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Maribor Regional Museum, Fransiskaanikirkko ja Mariborin katedraali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Mariborin yliopisto ja Ljudski Vrt -stadion ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Mariborin asema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

   Mercure Maribor City Center 87 €
   Mercure Maribor City Center

   Mercure Maribor City Center

   Ulica Heroja Slandra 10, Maribor
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Maribor Regional Museum, Fransiskaanikirkko ja Mariborin katedraali sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Mariborin yliopisto ja Ljudski Vrt -stadion ovat myös 2 kilometrin päässä. Mariborin asema sijaitsee 6 minuutin kävelymatkan päässä.

    UNI Youth Hostel 40 €
    UNI Youth Hostel

    UNI Youth Hostel

    Volkmerjev Prehod 4, Maribor
      
     2.0 kautta 5.0 Tähteä

     Fransiskaanikirkko ja Maribor Regional Museum sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hostellista. Mariborin katedraali ja Mariborin yliopisto ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Mariborin asema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

     Garden Rooms 86 €
     Garden Rooms

     Garden Rooms

     Vojašniški trg 8, Maribor, SI
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Mariborin yliopisto ja Mariborin katedraali sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Ljudski Vrt -stadion ja Fransiskaanikirkko ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Mariborin asema sijaitsee 19 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Maribor, City apartments 119 €
      Hotel Maribor, City apartments

      Hotel Maribor, City apartments

      Glavni trg 8, Maribor
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Mariborin katedraali ja Mariborin yliopisto sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä huoneistohotellista. Fransiskaanikirkko ja Maribor Regional Museum ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Mariborin asema sijaitsee 16 minuutin kävelymatkan päässä.

       Tabor 68 €
       Tabor

       Tabor

       Ulica Heroja Zidanska 18, Maribor
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Mariborin katedraali, Mariborin yliopisto ja Fransiskaanikirkko sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Maribor Regional Museum ja Ljudski Vrt -stadion ovat myös 3 kilometrin päässä. Mariborin asema sijaitsee 30 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Bajt Maribor 69 €
        Hotel Bajt Maribor

        Hotel Bajt Maribor

        Radvanjska Cesta 99, Maribor
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Mariborin yliopisto, Ljudski Vrt -stadion jaMariborsko Pohorje (talviurheilukeskus) sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista.