Maurilainen linna

Maurilainen linna johon kuuluu vanha arkkitehtuuri ja rauhalliset maisemat
Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:
Kiipeä tämän taisteluissa arpeutuneen linnoituksen tukevaan torniin ja kuvittele piirityksiä, joita se on kestänyt vuosisatojen ajan.

Maurilaisen linnan rauniot ovat yksi Gibraltarin ikonisimmista rakenteista ja mielenkiintoinen muistutus monista taisteluista, joita tämä pieni maapala on todistanut ajan saatossa. The Tower of Homage -torni hallitsee aikoinaan suurta linnakompleksia, joka ulottui aina Casematesin aukiolle asti ja näkyi mereltä varoituksena hyökkääjille. Tutustu mureneviin jäännöksiin ja linnoituksen pitkään historiaan ja sen rooliin Gibraltarinvuoren puolustamisessa.

Kristittyjen ja muslimien välinen pitkäaikainen sota Iberian niemimaalla johti siihen, että tällä strategisesti tärkeällä paikalla oli linnoitus vuosisatojen ajan. Nykyinen torni on kuitenkin rakennettu vähän vuoden 1333 jälkeen, kun maurit ottivat alueen uudelleen haltuunsa ja toteuttivat massiivisen rakennushankkeen. Tänä aikana – samaan aikaan Granadan suuren Alhambran palatsin rakentamisen kanssa – linnoituksen porttitalo, muurit ja bastionit rakennettiin. Ihmettele tämän suurenmoisen linnoituksen raunioita ja kuvittele piiritykset ja hyökkäykset, joita se ja sen edeltäjät ovat kestäneet läpi vuosien.

Tutustu eri rakennuksiin, portteihin ja muureihin, jotka ulottuvat aina merelle ja maurien rakentaman laiturin raunioille asti. Tower of Homage -tornin lisäksi alueella on myös vaikuttava Gate House, joka on edelleen pystyssä ajan halpaan kulutuksesta huolimatta.

Linnan tornissa hulmuaa Ison-Britannian lippu. Ensimmäisenä lipun salkoon nosti Admiral Rooke, joka johti Gibraltarin valtausta vuonna 1704 ja lippu on ollut salossa siitä lähtien. Huomaa myös tornin seinämissä olevat taistelujen arvet. Ne ovat piirityksistä, jotka eivät onnistuneet tuhoamaan linnoitusta.

Maurilainen linna sijaitsee Willis's Roadilla Gibraltarin luonnonsuojelualueen pohjoispäässä ja sinne pääsee helposti kaupungista. Linna on avoinna päivittäin ympäri vuoden ja sen sisäänpääsymaksu sisältyy Gibraltarin luonnonsuojelualueen sisäänpääsylippuun.

Suositut vierailukohteet


Parhaat hotellitarjoukset

The Caleta Hotel Health, Beauty & Conference Centre
The Caleta Hotel Health, Beauty & Conference Centre
4 out of 5
Sir Herbert Miles Road, Catalan Bay, Gibraltar, Gibraltar
The Caleta Hotel Health, Beauty & Conference Centre
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.