Pääosion alkuosa
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Miami Seaquarium

Sukella trooppiselle koralliriutalle ja ui kalojen ja merinisäkkäiden joukossa tässä suuressa meriakvaariossa, joka on tunnettu delfiini- ja merileijonaesityksistään.

Miami Seaquarium on tunnettu erityisesti interaktiivisista delfiini- ja merileijonaesityksistään sekä koralliriutoistaan. Näet uhanalaisia Floridan manaatteja ja harvinaisia Tyynenmeren juovadelfiinejä. Katso miekkavalas Lolitan esitystä tai pukeudu märkäpukuun ja ui altaassa kilttien delfiinien kanssa.

Voit myös ryhtyä merileijonien kouluttajaksi päivän ajaksi. Lähde Sea Trek Reef Encounter -kävelyretkelle pinnan alle. Puet päällesi sukelluskypärän tälle 20 minuutin kävelylle, joka tehdään varta vasten retkeä varten luodulla trooppisella koralliriutalla.

Discovery Bayssa voit oppia lisää merieläinten ja -kasvien suojelusta. Tässä mangrovemetsäisessä ympäristössä elää useita niilinkrokotiileja, uhanalaisia merikilpikonnia, Floridan lintu- ja kalalajeja sekä peuroja.

Miami Seaquarium ei olisi aidosti miamilainen turistinähtävyys ilman joitakin tähtiä. Seaquariumissa vuonna 1956 syntynyt pullonokkadelfiini Bebe esiintyi Flipperinä samannimisessä suositussa televisiosarjassa. Sen jälkeläisiä elää akvaariossa vielä nykyäänkin. Toinen akvaarion kuuluisuus on merileijona Salty the Sea Lion, joka esiintyi vuonna 1967 tehdyssä elokuvassa.

Miami Seaquarium oli maailman suurin meriakvaario, kun se avattiin vuonna 1955. Yksi paikan vetonauloista oli kaikkien aikojen mahtavin delfiinishow. Myös Shark Channel, jossa haiden katselu onnistui hyvin läheltä, houkutteli puistoon kävijöitä. Nämä kaksi puiston vetonaulaa ovat edelleen yhtä suosittuja kuin yli 50 vuotta sitten. Tässä merielämää esittelevässä ihmemaailmassa vierailee yli 500 000 kävijää joka vuosi.

Miami Seaquarium sijaitsee Virginia Keyn saarella lyhyen ajomatkan päässä Miamin keskustasta. Useista kaupungin alueen hotelleista on akvaariolle bussiyhteys. Puistossa on kolme kahvilaa, pikaruokapiste sekä useita kauppoja, joista voi ostaa aihetta käsitteleviä kirjoja ja matkamuistoja. Varaa käyntiin koko aamupäivä tai iltapäivä, jotta ehdit nähdä kaiken ja nauttia esityksistä. Akvaario on avoinna vuoden jokaisena päivänä.


Alueen Miami Seaquarium opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 4 567 majoitusliikettä kohteen Miami Seaquarium lähellä
Fortune House Hotel Suites 206 €
Fortune House Hotel Suites

Fortune House Hotel Suites

185 SE 14th Ter, Miami, FL
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Mary Brickell Village (lifestyle-keskus), Brickell City Centre ja Downtown Miami Shopping District sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Bayfront Park ja James L. Knight Centerin tapahtumakeskus ovat myös 2 kilometrin päässä. Financial District Metromoverin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Brickell Metromoverin raitiovaunupysäkki 9 minuutin kävelymatkan päässä.

  OB Brickell Miami 246 €
  OB Brickell Miami

  OB Brickell Miami

  1451 South Miami Avenue, Miami, FL
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Mary Brickell Village (lifestyle-keskus) ja Brickell City Centre sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä huoneistohotellista. Downtown Miami Shopping District ja James L. Knight Centerin tapahtumakeskus ovat myös 2 kilometrin päässä. Financial District Metromoverin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Brickell Metromoverin raitiovaunupysäkki 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   Provident Luxury Suites Fisherin Saarella 3 BR Ocean Front
   Provident Luxury Suites Fisherin Saarella 3 BR Ocean Front

   Provident Luxury Suites Fisherin Saarella 3 BR Ocean Front

   15611 Fisher Island Dr., Miami Beach, FL
     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    Miami Seaquarium on 3,9 kilometrin ja Rickenbacker Causeway Beach on 4,6 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Vizcaya Museum and Gardens ja Crandon Golf at Key Biscayne ovat myös 10 kilometrin päässä.

    SLS Brickell 165 €
    SLS Brickell

    SLS Brickell

    1300 South Miami Avenue, Miami, FL
      
     4.5 kautta 5.0 Tähteä

     Brickell City Centre ja Bayfront Park sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. American Airlines -areena ja Adrienne Arsht Center for the Performing Arts of Miami-Dade County ovat myös 5 kilometrin päässä. Financial District Metromoverin raitiovaunupysäkki ja Brickell Metromoverin raitiovaunupysäkki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hyatt Centric Brickell Miami
     Hyatt Centric Brickell Miami

     Hyatt Centric Brickell Miami

     1102 Brickell Bay Dr, Downtown Miami, Brickell, Miami, FL
       
      4.5 kautta 5.0 Tähteä

      Mary Brickell Village (lifestyle-keskus), Bayside Marketplace ja American Airlines -areena sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Vizcaya Museum and Gardens ja Miami Seaquarium ovat myös 10 kilometrin päässä. Tenth Street Promenade Metromoverin raitiovaunupysäkki on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Financial District Metromoverin raitiovaunupysäkki on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

      Fisher Island Club and Resort
      Fisher Island Club and Resort

      Fisher Island Club and Resort

      One Fisher Island Drive, Miami Beach, FL
        
       4.5 kautta 5.0 Tähteä

       Miami Beach Marina, Collins Avenuen ostosalue ja Ocean Drive ovat 5 kilometrin päässä tästä lomakeskuksesta, josta on suora yhteys rannalle. Rickenbacker Causeway Beach sijaitsee 4,6 kilometrin päässä.

       Conrad Miami 165 €
       Conrad Miami

       Conrad Miami

       1395 Brickell Ave, Miami, FL
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Mary Brickell Village (lifestyle-keskus) ja Brickell City Centre sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Downtown Miami Shopping District ja Bayfront Park ovat myös 2 kilometrin päässä. Financial District Metromoverin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Brickell Metromoverin raitiovaunupysäkki 7 minuutin kävelymatkan päässä.

        Fisher Island, Yksityinen Saari Poikki South Beach
        Fisher Island, Yksityinen Saari Poikki South Beach

        Fisher Island, Yksityinen Saari Poikki South Beach

        19122 Fisher island Dr., Miami Beach, FL
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Miami Seaquarium on 3,9 kilometrin ja Rickenbacker Causeway Beach on 4,5 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta historiallisesta huoneistohotellista. Collins Avenuen ostosalue ja Ocean Drive ovat myös 10 kilometrin päässä.