Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Mountfitchetin linna

Matkusta ajassa yli 900 vuotta taaksepäin vierailemalla uudelleenrakennetussa Mountfitchetin keskiaikaisessa linnassa ja sen asumuksissa.

Tutustu keskiaikaiseen elämään Mountfitchetin linnassa, joka on tarkasti uudelleenrakennettu kopio normannilinnasta ja sen muurien sisäpuolella sijainneesta kylästä. Viihdekompleksi sijaitsee kukkulalla alkuperäisen linnan ja kylän paikalla. Tutkiskele piirityksessä käytettyjä aseita, nostele miekkoja ja käy monissa taloissa ja asumuksissa.

Linna on kopio puisesta linnoituksesta, jonka Vilhelm Valloittaja rakennutti arviolta vuonna 1066 Ranskan normannien hyökättyä Englantiin. Arkeologit ja historioitsijat osallistuivat linnan suunnitteluun, jotta siitä saatiin tehtyä mahdollisimman aidon tuntuinen. Paikalla on sijainnut myös rautakautinen linnoitus, roomalainen linnoitus ja saksilaisten ja viikinkien siirtokunta.

Kiipeä vahtitorniin, kävele linnan muureilla ja tutkiskele muiden linnoitusten pommituksessa käytettyjen aseiden kopioita. Pue päähäsi ritarin kypärä ja kokeile nostaa painava miekka pääsi yläpuolelle.  

Käy englantilaisista tammista rakennetuissa kylän taloissa. Olkikatot on tehty puusta, turpeesta ja oljista. Ne ovat samoja materiaaleja, joita normannit käyttivät. Istu jalkapuussa ja kokeile, miltä tuntui olla kylän lainrikkoja. 

Neljän hehtaarin alueella kierrellessäsi näet monia eläimiä, kuten peuroja, kanoja ja vuohia. Linnan omistajat antavat näiden pelastettujen eläinten kulkea vapaina linnan alueella.

Linna ja kylä ovat avoinna joka päivä maaliskuusta marraskuuhun asti. Lipunhinta sisältää pääsyn House on the Hill Toy Museumiin ja Dinosaur Encountersiin, jossa on luonnollisen kokoisia dinosaurusten malleja.

Mountfitchetin linna sijaitsee noin kahdeksan kilometrin päässä Bishop’s Stortfordista. Linnan viereisellä pysäköintialueella on maksullisia pysäköintipaikkoja. Lontoosta ja Cambridgesta pääset perille junalla. Stansted Mountfitchetin asema sijaitsee linnan vieressä.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 133 majoitusliikettä kohteen Mountfitchetin linna lähellä
Hampton by Hilton London Stansted Airport 90 €
Hampton by Hilton London Stansted Airport

Hampton by Hilton London Stansted Airport

Bassingbourn Road, Essex, Stansted, Englanti
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Mountfitchetin linna on 7,7 kilometrin ja ExCeL London on 51,8 kilometrin päässä tästä hotellista. Stansted Airportin asema sijaitsee 27 minuutin kävelymatkan päässä.

  Linden House Stansted 95 €
  Linden House Stansted

  Linden House Stansted

  1-3 Silver Street, Stansted, Englanti
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Mountfitchetin linna ja House on the Hill Toy Museum sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta luksusluokan majatalosta. Bishop's Stortford -golfklubi sijaitsee 4,3 kilometrin päässä. Stansted Mountfitchetin asema sijaitsee 7 minuutin kävelymatkan päässä.

   The Old Bell Hotel 86 €
   The Old Bell Hotel

   The Old Bell Hotel

   Pines Hill, Stansted, Englanti
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Mountfitchetin linna ja House on the Hill Toy Museum sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta huoneistohotellista. Bishop's Stortford -golfklubi sijaitsee 3,9 kilometrin päässä. Stansted Mountfitchetin asema sijaitsee 12 minuutin kävelymatkan päässä.

    Pines Hill 206 €
    Pines Hill

    Pines Hill

    102 Old Bell Pines Hill, Stansted, Englanti
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Mountfitchetin linna ja House on the Hill Toy Museum sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Bishop's Stortford -golfklubi sijaitsee 3,9 kilometrin päässä. Stansted Mountfitchetin asema sijaitsee 13 minuutin kävelymatkan päässä.

     Radisson Blu Hotel London Stansted Airport 96 €
     Radisson Blu Hotel London Stansted Airport

     Radisson Blu Hotel London Stansted Airport

       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Hatfield Forest (metsä), Bishop's Stortford -golfklubi ja Mountfitchetin linna ovat 15 kilometrin päässä tästä hotellista. House on the Hill Toy Museum ja Rhodes Arts Complex ovat myös 15 kilometrin päässä. Stansted Airportin asema sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä.

      The Cottage Guest House 86 €
      The Cottage Guest House

      The Cottage Guest House

        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Bishop's Stortford -golfklubi, Mountfitchetin linna ja House on the Hill Toy Museum 3 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää majatalosta. Rhodes Arts Complex sijaitsee 4 kilometrin päässä.

       Novotel London Stansted Airport 79 €
       Novotel London Stansted Airport

       Novotel London Stansted Airport

       Round Coppice Road, London Stansted Airport, Stansted, Englanti
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Bishop's Stortford -golfklubi, Mountfitchetin linna ja House on the Hill Toy Museum 5 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Hatfield Forest (metsä) ja Rhodes Arts Complex ovat myös 10 kilometrin päässä.

        The Great Hallingbury Manor Hotel 47 €
        The Great Hallingbury Manor Hotel

        The Great Hallingbury Manor Hotel

          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Bishop's Stortford -golfklubi on 1,6 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta romanttisesta hotellista. Rhodes Arts Complex ja Hatfield Forest (metsä) sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Mountfitchetin linna ja House on the Hill Toy Museum ovat myös 10 kilometrin päässä.