Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Valitse omasi yli miljoonastalennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta


Münchenin-loma – olutta, kaunista arkkitehtuuria ja huippumoderneja nähtävyyksiä

Baijerin osavaltion pääkaupunki München on moderni kaupunki, jossa on runsaasti viehättäviä perinteisiä nähtävyyksiä viihtyisistä oluttuvista häikäisevän upeisiin linnoihin ja suurista puutarhoista huippumoderneihin museoihin.

München on tunnettu yhtenä maailman parhaimmista asuinkaupungeista. Münchenin vahva talous vetää alueelle suuria yrityksiä, ja kaupungin kaunis arkkitehtuuri, vanhanaikaiset perinteet ja sijainti lähellä Baijerin Alppeja houkuttelee paikalle miljoonia matkailijoita vuosittain.

Tutustu Münchenin-matkalla kaupungin keskustaan kävellen ja ihaile erilaista arkkitehtuuria goottilaistyylisestä Peterskirchestä viehättävään rokokootyyliseen Asamkircheen. München kärsi suuria vahinkoja toisessa maailmansodassa, mutta monet rakennuksista on entisöity alkuperäiseen tyyliinsä. Tutustu Münchenin-kaupunkilomalla kaupungin moderneihin rakennuksiin, kuten Olympiatorniin ja Pinakothek der Modernen taidemuseoon.
 
Maailman suurimman olutfestivaalin Oktoberfestin isäntäkaupunkina tunnetussa Münchenissä valmistetaan maailman parhaimpina pidettyjä oluita ja suhtaudutaan intohimoisesti olutkulttuuriin. Olutharrastajat eri puolilta maailmaa saapuvat kaupunkiin käydäkseen Münchenin kuudessa suuressa panimossa. Niihin kuuluvat kuninkaallisten perustama Hofbräuhaus ja maailmankuulu Löwenbräu. Jos olet Münchenin-kaupunkilomalla kesällä, käy jossakin monista olutterasseista, joilla paikalliset nauttivat olutta kastanjapuiden varjossa samoin kuin Münchenissä on tehty jo satojen vuosien ajan.
 
Kaupungissa on useita merkittäviä monikansallisia yrityksiä. Kaupungissa on müncheniläisen automerkin BMW:n päämaja ja BMW Welt, joka on kiehtova kompleksi, jossa voit perehtyä saksalaisen insinööritaidon menneisyyteen, nykyaikaan ja tulevaisuuteen.
 
Englantilainen puutarha kuuluu Münchenin-matkan pakollisiin nähtävyyksiin. Se on kaupungin keskustassa Isarjoen ympärillä sijaitseva keidas, jossa on rauhallisia metsikköjä ja suuria niittyalueita.
 
Hyppää Münchenin-matkalla kaupungin päärautatieasemalta lähtevän kiertoajelubussin kyytiin. Näillä kierroksilla saat hyvän yleiskäsityksen kaupungista. Voit myös vuokrata polkupyörän ja tutustua kaupunkiin pyöräillen pääteiden varsilla ja puistoissa kulkevia pyöräteitä pitkin. Münchenissä on myös siisti ja tehokas julkisen liikenteen järjestelmä, jonka avulla pääset lähes kaikkialle kaupunkiin. Liikuitpa millä välineellä tahansa, ihastut varmasti tämän perinteistään ylpeän maailmankaupungin monipuolisiin nähtävyyksiin.


Alueen München opas


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 497 hotellia kohteessa München
117 €
Eden Hotel Wolff

Eden Hotel Wolff

Arnulfstr. 4, Munich
4,3
/ 5 (1 966 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Frauenkirche, Marienplatzin kaupungintalo ja Alte Pinakothek sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä romanttisesta hotellista. Neue Pinakothek ja Residenz ovat myös 2 kilometrin päässä.

71 €
Holiday Inn Express Munich City West

Holiday Inn Express Munich City West

Friedenheimer Bruecke 15, Munich
4,4
/ 5 (187 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Nymphenburgin linna, Marienplatz ja Alte Pinakothek sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Olympiapuisto ja Neue Pinakothek ovat myös 5 kilometrin päässä.

104 €
Hilton Munich Airport

Hilton Munich Airport

Terminalstrasse Mitte 20, Oberding
4,4
/ 5 (858 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Freisinger Dom, Weihenstephanin panimo ja Therme Erding ovat 20 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta luksusluokan hotellista. Schleißheimin palatsi ja MOC München ovat myös 32 kilometrin päässä.

186 €
Hotel Victory Therme Erding

Hotel Victory Therme Erding

Thermenallee 1a, Erding
4,6
/ 5 (198 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Therme Erding ja Erding Hospital sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähiössä sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Erdinger Weissbraun panimo sijaitsee 2,9 kilometrin päässä.

69 €
Novotel München Airport

Novotel München Airport

Nordallee 29, Freising
4,3
/ 5 (2 285 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Freisinger Dom, Sichtungsgarten Weihenstephan ja Weihenstephanin panimo ovat 10 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Erdinger Weissbraun panimo ja Erding Hospital ovat myös 20 kilometrin päässä.

58 €
Leonardo Hotel Munich City East

Leonardo Hotel Munich City East

Carl-Wery-Strasse 39, Munich
4,6
/ 5 (40 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Internationalen Congress Center München, Marienplatz ja Viktualienmarkt ovat 15 kilometrin päässä tästä hotellista. Hofbräuhaus ja Deutsches Museum ovat myös 15 kilometrin päässä.

53 €
ibis Styles München Ost Messe

ibis Styles München Ost Messe

Kronstadter Strasse 10, Munich
4,4
/ 5 (733 arvostelua)
0.0 kautta 5.0

Siemens Headquarters, Englischer Garten ja Bayerin kansallismuseo sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä bisnesalueella sijaitsevasta hotellista. Internationalen Congress Center München ja Maximilianeum ovat myös 5 kilometrin päässä.

47 €
Mercure Muenchen Ost Messe

Mercure Muenchen Ost Messe

Kronstadter Str. 12, Munich
4,0
/ 5 (347 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Siemens Headquarters, Englischer Garten ja Bayerin kansallismuseo sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Internationalen Congress Center München ja Maximilianeum ovat myös 5 kilometrin päässä.

Parhaat lento+hotelli-tarjoukset

Parhaat lentotarjoukset

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.