Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Musée national d'histoire et d'art

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Musée national d'histoire et d'art. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Musée national d'histoire et d'art, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Musée national d'histoire et d'art paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Musée national d'histoire et d'art upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Musée national d'histoire et d'art? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Musée national d'histoire et d'art lähellä kohdetta Musée national d'histoire et d'art. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Musée national d'histoire et d'art, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 112 majoitusliikettä kohteen Musée national d'histoire et d'art lähellä
Doubletree by Hilton Luxembourg 79 €
Doubletree by Hilton Luxembourg

Doubletree by Hilton Luxembourg

12 Rue Jean Engling, Luxemburgin kaupunki
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Kirchbergin tasanko, Suurherttuan palatsi ja Musée national d'histoire et d'art sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Bockin kasematit ja Notre-Damen katedraali ovat myös 5 kilometrin päässä. Dommeldangen asema sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä.

  Grand Hotel Cravat 106 €
  Grand Hotel Cravat

  Grand Hotel Cravat

  29. Boulevard F.D. Roosevelt, Luxemburgin kaupunki
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Luxemburgin kaupungintalo ja Notre-Damen katedraali sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Suurherttuan palatsi ja Musée national d'histoire et d'art ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Luxemburgin asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä, ja Hollerichin asema on 26 minuutin kävelymatkan päässä.

   Le Royal Hotels & Resorts - Luxembourg 190 €
   Le Royal Hotels & Resorts - Luxembourg

   Le Royal Hotels & Resorts - Luxembourg

   12 Boulevard Royal, Luxemburgin kaupunki
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Boulevard Royal, Suurherttuan palatsi ja Musée national d'histoire et d'art sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Notre-Damen katedraali ja Bockin kasematit ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Luxemburgin asema on 20 minuutin kävelymatkan päässä, ja Hollerichin asema on 28 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Le Place d Armes 180 €
    Hotel Le Place d Armes

    Hotel Le Place d Armes

    18 Place d'Armes, Luxemburgin kaupunki
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Place d’Armes (aukio), Suurherttuan palatsi ja Notre-Damen katedraali sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Musée national d'histoire et d'art ja Bockin kasematit ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Luxemburgin asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä, ja Hollerichin asema on 27 minuutin kävelymatkan päässä.

     Melia Luxembourg 142 €
     Melia Luxembourg

     Melia Luxembourg

     1 Park Drai Eechelen, 10 Rue Fort Thuengen, Luxemburgin kaupunki
       
      4.5 kautta 5.0 Tähteä

      Philharmonie Luxembourg (konserttisali), Bockin kasematit ja Musée national d'histoire et d'art sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Notre-Damen katedraali ja Suurherttuan palatsi ovat myös 3 kilometrin päässä.

      Hotel Vauban 130 €
      Hotel Vauban

      Hotel Vauban

      10 Place Guillaume II, Luxemburgin kaupunki
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Luxemburgin kaupungintalo, Notre-Damen katedraali ja Suurherttuan palatsi sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Musée national d'histoire et d'art ja Bockin kasematit ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Luxemburgin asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä, ja Hollerichin asema on 27 minuutin kävelymatkan päässä.

       Best Western Plus Grand Hotel Victor Hugo 92 €
       Best Western Plus Grand Hotel Victor Hugo

       Best Western Plus Grand Hotel Victor Hugo

       3, Avenue Victor Hugo, Luxemburgin kaupunki
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Luxembourgin teatteri, Suurherttuan palatsi ja Musée national d'histoire et d'art sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Notre-Damen katedraali ja Bockin kasematit ovat myös 2 kilometrin päässä. Dommeldangen asema on 27 minuutin kävelymatkan päässä, ja Luxemburgin asema on 29 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Parc Beaux Arts 162 €
        Hotel Parc Beaux Arts

        Hotel Parc Beaux Arts

        1 Rue de Sigefroi, Luxemburgin kaupunki
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Pyhän Mikaelin kirkko, Musée national d'histoire et d'art ja Suurherttuan palatsi sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Bockin kasematit ja Notre-Damen katedraali ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Luxemburgin asema sijaitsee 16 minuutin kävelymatkan päässä.