Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Musée national d'histoire et d'art

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Musée national d'histoire et d'art. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Musée national d'histoire et d'art, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Musée national d'histoire et d'art paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Musée national d'histoire et d'art upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Musée national d'histoire et d'art? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Musée national d'histoire et d'art lähellä kohdetta Musée national d'histoire et d'art. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Musée national d'histoire et d'art, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 120 majoitusliikettä kohteen Musée national d'histoire et d'art lähellä
Melia Luxembourg 118 €
Melia Luxembourg

Melia Luxembourg

1 Park Drai Eechelen, 10 Rue Fort Thuengen, Luxemburgin kaupunki
   
  4.5 kautta 5.0 Tähteä

  Philharmonie Luxembourg (konserttisali), Bockin kasematit ja Musée national d'histoire et d'art sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Suurherttuan palatsi ja Notre-Damen katedraali ovat myös 2 kilometrin päässä.

  Doubletree by Hilton Luxembourg 84 €
  Doubletree by Hilton Luxembourg

  Doubletree by Hilton Luxembourg

  12 Rue Jean Engling, Luxemburgin kaupunki
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Kirchbergin tasanko, Suurherttuan palatsi ja Musée national d'histoire et d'art sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Bockin kasematit ja Notre-Damen katedraali ovat myös 5 kilometrin päässä. Dommeldangen asema sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä.

   Novotel Luxembourg Centre 114 €
   Novotel Luxembourg Centre

   Novotel Luxembourg Centre

   35 Rue Du Laboratoire, Luxemburgin kaupunki
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Stade Achille Hammerel ja Notre-Damen katedraali sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Musée national d'histoire et d'art ja Suurherttuan palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. Luxemburgin asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Hollerichin asema on 27 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Central Molitor 117 €
    Hotel Central Molitor

    Hotel Central Molitor

    28 Avenue de la Liberte, Luxemburgin kaupunki
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Place des Martyrs, Notre-Damen katedraali ja Musée national d'histoire et d'art sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Suurherttuan palatsi ja Bockin kasematit ovat myös 2 kilometrin päässä. Luxemburgin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Hollerichin asema on 20 minuutin kävelymatkan päässä.

     Grand Hotel Cravat 116 €
     Grand Hotel Cravat

     Grand Hotel Cravat

     29. Boulevard F.D. Roosevelt, Luxemburgin kaupunki
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Luxemburgin kaupungintalo ja Notre-Damen katedraali sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Suurherttuan palatsi ja Musée national d'histoire et d'art ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Luxemburgin asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä, ja Hollerichin asema on 26 minuutin kävelymatkan päässä.

      Park Inn by Radisson Luxembourg City 116 €
      Park Inn by Radisson Luxembourg City

      Park Inn by Radisson Luxembourg City

      Avenue De La Gare 45-47, Luxemburgin kaupunki
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Musée des Postes & Télécommunications, Petrusse Casemates ja Chemin de la Corniche sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Den Atelier ja Adolphen silta ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Luxemburgin asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Hollerichin asema 22 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Le Place d Armes 210 €
       Hotel Le Place d Armes

       Hotel Le Place d Armes

       18 Place d'Armes, Luxemburgin kaupunki
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Place d’Armes (aukio), Suurherttuan palatsi ja Notre-Damen katedraali sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Musée national d'histoire et d'art ja Bockin kasematit ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Luxemburgin asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä, ja Hollerichin asema on 27 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Bristol 85 €
        Hotel Bristol

        Hotel Bristol

        11 rue de Strasbourg, Luxemburgin kaupunki
          
         2.5 kautta 5.0 Tähteä

         Musée des Postes & Télécommunications ja Notre-Damen katedraali sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Musée national d'histoire et d'art ja Suurherttuan palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. Luxemburgin asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Hollerichin asema 19 minuutin kävelymatkan päässä.