Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Musée Vauban

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Musée Vauban. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Musée Vauban, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Musée Vauban paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Musée Vauban upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Musée Vauban? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Musée Vauban lähellä kohdetta Musée Vauban. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Musée Vauban, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 676 majoitusliikettä kohteen Musée Vauban lähellä
La Maison des Têtes | Relais & Châteaux 255 €
La Maison des Têtes | Relais & Châteaux

La Maison des Têtes | Relais & Châteaux

19, rue des Têtes, Colmar, Alsace
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  House of the Heads ja La Petite Venise sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Unterlinden-museo ja Colmar-teatteri ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Colmar Saint-Josephin asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Colmarin asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

  Novotel Suites Colmar Centre 89 €
  Novotel Suites Colmar Centre

  Novotel Suites Colmar Centre

  27 Rue Bartholdi, Colmar, FR
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   La Petite Venise ja Unterlinden-museo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Ammerschwihr Golf Club (golfkeskus) sijaitsee 12,3 kilometrin päässä. Colmarin asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä, ja Colmar Saint-Josephin asema on 24 minuutin kävelymatkan päässä.

   James Boutique Hôtel 102 €
   James Boutique Hôtel

   James Boutique Hôtel

   15 rue Saint-Eloi, Colmar
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Colmarin lelumuseo, Bartholdi-musro ja Unterlinden-museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. La Petite Venise sijaitsee 0,8 kilometrin päässä. Colmar Saint-Josephin asema on 22 minuutin kävelymatkan päässä, ja Colmarin asema on 22 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hôtel Saint-Martin 58 €
    Hôtel Saint-Martin

    Hôtel Saint-Martin

    38, Grand’Rue, Colmar, Haut-Rhin
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Saint-Matthews Protestant Church (kirkko) ja La Petite Venise sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Collegiale St-Martin (kirkko) ja Bartholdi-musro ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Colmarin asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä, ja Colmar Saint-Josephin asema on 16 minuutin kävelymatkan päässä.

     Odalys City Colmar La Rose d'Argent 65 €
     Odalys City Colmar La Rose d'Argent

     Odalys City Colmar La Rose d'Argent

     15 Avenue d Alsace, Angle rue Grillenbreit, Colmar, Haut-Rhin
       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      Colmarin lelumuseo ja La Petite Venise sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Saint-Matthews Protestant Church (kirkko) ja Collegiale St-Martin (kirkko) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Colmar Saint-Josephin asema on 23 minuutin kävelymatkan päässä, ja Colmarin asema on 23 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hôtel Le Colombier 104 €
      Hôtel Le Colombier

      Hôtel Le Colombier

      7 rue de Turenne, Colmar, Haut-Rhin
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Colmarin katetut markkinat ja La Petite Venise sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Bartholdi-musro ja Parc du Champ de Marsin puisto ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Colmarin asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä, ja Colmar Saint-Josephin asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä.

       The Originals Access, Hôtel Colmar Gare (P'tit Dej-Hotel) 37 €
       The Originals Access, Hôtel Colmar Gare (P'tit Dej-Hotel)

       The Originals Access, Hôtel Colmar Gare (P'tit Dej-Hotel)

       2 Rue Des Trois Epis, Colmar, Haut-Rhin
         
        2.0 kautta 5.0 Tähteä

        Parc du Champ de Marsin puisto ja La Petite Venise sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. House of the Heads ja Colmar-teatteri ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Colmarin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Colmar Saint-Josephin asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

        B&B Hotel Colmar Expo
        B&B Hotel Colmar Expo

        B&B Hotel Colmar Expo

        52 Route de Strasbourg , Colmar
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Colmar Expo on 0,5 kilometrin ja La Petite Venise on 2,8 kilometrin päässä tästä hotellista. Unterlinden-museo ja Colmar-teatteri ovat myös 3 kilometrin päässä.