Nairobi

Hotellit Nairobi

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Tarkista hotellien hinnat kohteessa Nairobi

Tarkista kohteen Nairobi hinnat täksi illaksi eli 22. syysk. - 23. syysk.
Tarkista kohteen Nairobi hinnat täksi viikonlopuksi eli 27. syysk. - 29. syysk.
Tarkista kohteen Nairobi hinnat ensi viikonlopuksi eli 4. lokak. - 6. lokak.

Nairobi – hotellit

Kuva majoitusliikkeestä Fairview Hotel
4 out of 5
Bishop Road, Nairobi
150 €
per yö
28. syysk.–29. syysk.
4.6/5Upea! (271 arvostelua)

"Love the beautiful grounds and the friendly and polite staff. The Fairview is a quiet and lovely oasis in the midst of a hectic big city. Food is well prepared and we feel very safe and comfortable there."…"

Arvosteltu 20.9.2019

Fairview Hotel
Kuva majoitusliikkeestä Panari Hotel
5 out of 5
Mombasa Road, Nairobi
98 €
per yö
6. lokak.–7. lokak.
3.6/5Hyvä! (117 arvostelua)

"We were greeted promptly by friendly staff. This is a nice hotel."…"

Arvosteltu 11.8.2019

Panari Hotel
Kuva majoitusliikkeestä Azure Hotel Nairobi
4 out of 5
Lantana Road, Westlands, Nairobi
82 €
per yö
28. syysk.–29. syysk.
3.9/5Hyvä! (188 arvostelua)

"Turvatarkastus ovella joka kerta sisään mentäessä oli vähän liikaa.."…"

Arvosteltu 21.5.2019

Azure Hotel Nairobi
Kuva majoitusliikkeestä Ole Sereni
4.5 out of 5
Mombassa Road, Opp. Zain offices / Parkside Tower, Nairobi
145 €
per yö
28. syysk.–29. syysk.
4.1/5Erittäin hyvä! (347 arvostelua)
Loistava hotelli kun pitää yöpyä lähellä kenttää

"Kierreltyä Kenyaa piti yöpyä Nairobissa ennen varhaisaamun paluulentoa. Tämä hotelli osui nappiin. 10-15 min ajomatka lentokentälle. Vaikka on päätieen varressa, hotellin takana avautuu luonnonpuisto (aidalle 50 metriä) . Viihtyisä terassi (näköalana ko. luonnonpuisto), jossa söi ja joi Kenya -matkan ..."…"

Arvosteltu 12.3.2014

Ole Sereni
Kuva majoitusliikkeestä Villa Rosa Kempinski
5 out of 5
Chiromo Road, Nairobi
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
209 €
per yö
28. syysk.–29. syysk.
4.7/5Poikkeuksellinen! (219 arvostelua)
Nairobi

"Palvelutaso huippu"…"

Arvosteltu 9.5.2016

Villa Rosa Kempinski
Kuva majoitusliikkeestä Best Western Plus Meridian Hotel
3.5 out of 5
6 Murang'a Road, Off Moi Avenue, Nairobi
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
81 €
per yö
14. lokak.–15. lokak.
4.1/5Erittäin hyvä! (473 arvostelua)
Viihtyisä keskustahotelli

"Siistit huoneet ja hyvä aamiainen. Mukava pieni uima-allas ja viihtyisä allasbaari. Ystävällinen, mutta ei niin ammattitaitoinen vastaanottohenkilöstö. Olin varannut yhden family suiten ja kaksi std-huonetta. Saimme 3 x std ja vasta selvittelyn jälkeen yksi muutettiin isommaksi, josta olin etukäteen ..."…"

Arvosteltu 12.3.2018

Best Western Plus Meridian Hotel
Kuva majoitusliikkeestä The Sarova Stanley
5 out of 5
Corner of Kenyatta Ave. and Kimathi St., Nairobi
126 €
per yö
11. lokak.–12. lokak.
4.4/5Erinomainen! (375 arvostelua)

"Very friendly staff, and superb Swahili breakfast on Fridays!"…"

Arvosteltu 16.10.2017

The Sarova Stanley
Kuva majoitusliikkeestä Hilton Garden Inn Nairobi Airport
4 out of 5
Mombasa Road, Nairobi, Nairobi
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
142 €
per yö
26. syysk.–27. syysk.
4.5/5Upea! (320 arvostelua)

"Very fast to get to from the airport (by passes almost all Nairobi traffic). Service was excellent and facilities are top notch. Highly recommended for evening arrival flights"…"

Arvosteltu 5.9.2019

Hilton Garden Inn Nairobi Airport
Kuva majoitusliikkeestä Hilton Nairobi
4 out of 5
Mama Ngina Street, Po Box 30624, Nairobi
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
98 €
per yö
29. syysk.–30. syysk.
3.6/5Hyvä! (388 arvostelua)
Excellent service

"Hotel room was a little bit worn, but the staff is excellent, they didn't allow me to check out my room untill 6 pm when they found out my flight wasn't untill midnight. Then when I did check out there was some newstarter working behind the counted and it took her forever to process me out. Breakfast ..."…"

Arvosteltu 24.9.2014

Hilton Nairobi
Kuva majoitusliikkeestä InterContinental Nairobi
5 out of 5
City Hall Way, P O Box 30353, Nairobi, Nairobi
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
121 €
per yö
27. syysk.–28. syysk.
4.2/5Erittäin hyvä! (226 arvostelua)
Kohtuullinen lomapaikka

"Huone oli ihan hyvä ja palvelu myöskin hyvää. Mutta langaton internet ei toiminut kertakaan! Security Checks olivat liioiteltuja!"…"

Arvosteltu 30.10.2015

InterContinental Nairobi
Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoitusliikkeet kohteessa Nairobi
Näytä kaikki majoitusliikkeet
Alhaisin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Hotelliopas: Nairobi, Kajiadon piirikunta

Hotellit Nairobissa: Nairobi on Kenian pääkaupunki ja yksi Afrikan suurimmista kaupungeista. Kaupunki sijaitsee lähes 2 000 metrin korkeudella merenpinnan yläpuolella. Nairobissa sijaitsee paljon kansainvälisiä organisaatioita, ja kaupunkiin tulee myös runsaasti safarimatkailijoita. Hotelleja Nairobissa on siis runsaasti, joten yöpyminen Nairobissa järjestyy vaivattomasti. Vaihtoehtoja on aina hienoista luksushotelleista vaatimattomampiin majapaikkoihin. Esimerkiksi bussiaseman lähellä on edullisia hotelleja. Loma Nairobissa onnistuukin helposti majoituksen suhteen.

Viileän veden kaupunki

Nairobin nimi juontaa juurensa tulee Maasai-heimon sanasta Enkare Nairobi, joka tarkoittaa viileää vettä. Nimi viittaa myös Nairobin halki virtaavaan jokeen. Nairobin alue oli aikoinaan suoaluetta. Kaupunki perustettiin vuonna 1899, ja siitä tuli lopulta Kenian pääkaupunki, joka oli aiemmin ollut Mombasa. Kaupunki kasvoi nopeasti rautatieyhteyksien ansiosta, ja kasvua edesauttoivat myös lähinnä suurriistan metsästykseen tulleet matkailijat. Monet Nairobin hotelleista onkin rakennettu kaupunkiin tulleita metsästäjiä varten.

Kaoottisen liikenteen keskellä

Nairobin suurkaupungissa on oma ja vilkas lentoasema. Lentoja Nairobiin on saatavilla helposti ja melko edullisesti Suomesta. Lentoasema sijaitsee noin 15 kilometrin päässä keskustasta, ja matkaa voi jatkaa lentoasemalta bussilla tai taksilla. Liikkuminen Nairobissa ei ole aina vaivatonta, ja välillä kaoottisessa liikenteessä kannattaa olla todella varovainen. Auton vuokraaminen Nairobissa on mahdollista, ja vuokra-autolla pääset liikkumaan kaupungissa ja sen ympäristössä helpoiten. Muista kuitenkin, että liikennesääntöjä ei noudateta läheskään yhtä tunnollisesti kuin Suomessa ja tiet ja autot saattavat olla huonokuntoisia. Keniassa on vasemmanpuoleinen liikenne. Suomen passilla matkustavat tarvitsevat viisumin Keniaan, viisumin voi hankkia lentokentältä. Lämpimin ja aurinkoisin aika matkustaa Nairobiin on joulukuusta maaliskuulle. Nairobi sijaitsee kuitenkin lähellä päiväntasaajaa, joten vuodenajan vaihtelut eivät ole kovin suuret. Nairobissa on kaksi sadekautta, mutta sademäärät ovat kohtuullisia.

Villieläimiä kaupungin kupeessa

Nairobi on kaupunkina melko moderni ja länsimaalainen, ja toisaalta myös hyvin afrikkalainen. Se erottuu monista muista kaupungeista muun muassa siinä, että sitä ympäröivät Nairobin kansallispuiston tasangot, kukkulat ja metsät. Nairobin kansallispuisto on Nairobin suosituin matkailukohde. Vain muutaman kilometrin päässä Nairobista sijaitseva kansallispuisto on niin lähellä Nairobia, että sieltä voi katsella kaupungin pilvenpiirtäjiä. Kaupungin läheisyydestä ja puistoalueen pienuudesta huolimatta puistossa on lukuisia villieläimiä, kuten leijonia, seeproja, kirahveja ja sarvikuonoja. Puistossa on tavattu myös lähes 400 lintulajia. Kuivana kautena puistoon saapuu suuri määrä vaeltavia eläimiä. Puistoalueen pohjois-, itä- ja länsirajalla kulkee sähköistetty aita. Etelärajan muodostaa Mbagathi-joki. Nairobin kansallispuisto avattiin virallisesti vuonna 1946, ja se oli Kenian ensimmäinen kansallispuisto. Voit myös vierailla Nairobi Safari Walk -keskuksessa, jossa on tietoa villieläinten ja niiden elinympäristön suojelusta. Alueella on myös pelastettujen eläinten orpokoti. Kansallispuiston lisäksi voit myös vierailla erilaisissa museoissa Nairobin matkasi aikana. Nairobin kansallismuseossa on tietoa historiasta ja kulttuurista, ja Nairobin kansallisessa rautatiemuseossa taas on tietoa Kenian rautateiden historiasta, jossa myös Nairobilla oli osansa.

Nairobi on surullisenkuuluisa siellä sijaitsevasta suuresta Kiberan slummialueesta. Alue sijaitsee noin viiden kilometrin päässä Nairobin keskustasta, ja siellä asuu noin 170 000 asukasta. Tämä määrä on paljon pienempi kuin mitä aikaisemmin on arvioitu. Suurin osa Kiberan asukkaista elää äärimmäisessä köyhyydessä, ja työttömyysluvut ovat korkeat. Kiberan alue oli alkujaan nubialaisten sotilaiden asuinaluetta, ja ”kibera” tarkoittaakin nubian kielellä metsää. Kiberan alueella on kuvattu useita elokuvia, kuten Oscar-voittaja Uskollinen puutarhuri.

Hotellivaraus Nairobissa

Etsi itsellesi sopivia hotelleja Nairobissa. Meillä on sinulle sopiva hotelli, halusitpa sitten yöpyä luksushotellissa tai halvassa hotellissa Nairobissa. Voit käyttää hakutyökalujamme parhaan hotellin löytämiseen:

  • Käytä karttaamme löytääksesi itsellesi sopivan hotellin Nairobissa.
  • Käytä suodattimia valitaksesi tietyn alueen, palvelut tai hotelliketjun. Voit myös valita hotellin tähtiluokituksen, yksinkertaisista yhden tähden hotelleista aina viiden tähden luksushotelleihin asti.
  • Anna matkustuspäiväsi nähdäksesi parhaimmat tarjouksemme ja halvimmat hotellimme Nairobissa haluaminasi päivinä.

Voit tutustua kohteen Nairobi hotellivalikoimaan Expedian sivuilla.

Voit etsiä kartan avulla hotellin haluamastasi kohteen Nairobi kaupunginosasta.

Tai voit tarkastella suodattimien avulla hotelleja tietyllä alueella kohteessa Nairobi, valitsemalla haluamasi teeman, hotelliketjun tai tähtiluokituksen kohteessa Nairobi. Antamalla matkapäiväsi näet parhaat hotellitarjoukset kohteessa Nairobi – niin kauan kuin niitä on vielä jäljellä!

Enemmän vaihtoehtoja matkalle

Viimeksi varatut hotellit kohteessa Nairobi

Hotellit Nairobi - viimeaikaiset arvostelut