Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista


Napaskiak – pakettimatkat

Napaskiak ei välttämättä näy suurimpien matkalehtien kansikuvassa, mutta ne lomailijat, jotka ovat päättäneet katsastaa paikan, hämmästyvät taatusti seudun vuorista, tundramaisemista ja kivisistä rannikkomaisemista.

Napaskiak – pakettimatkat

Maan pääkaupunki Washington sijaitsee täältä 6 000 km itään.

Läheltä löytyvät Bethel ja Napakiak, joista ensimmäinen sijaitsee täältä 10 km pohjoiseen ja toinen 12 km länteen. Nämä kaksi kohdetta ovat ehdottomasti myös käynnin arvoisia, jos sinulla on aikaa.

Tällä alueella tarjolla on monipuolisia ja viihdyttäviä aktiviteetteja kaikille sellaisille, jotka haluavat oleskella luonnossa. Voit harrastaa täällä vaikkapa moottorikelkkailua tai pilkkimistä.

Kohteessa Länsi-Alaska on paljon ulkoilmassa tehtäviä rentouttavia aktiviteetteja, jotka auttavat sinua rentoutumaan. Mielesi tuntuu taatusti kevyemmältä sen jälkeen, kun olet viettänyt muutaman tunnin rannikkokalastuksen tai lintujenbongauksen parissa.

Jos vedessä tapahtuvat aktiviteetit ovat sinun juttusi, tämä on juuri sinulle sopiva lomakohde. Koskenlasku on suosittu ajanvietetapa paikallisten keskuudessa, samoin kalastus.

Kaikille talvisten aktiviteettien harrastajille koittaa onnen päivät, sillä täällä tarjoutuu useita tilaisuuksia liikkua lumessa. Maastohiihdon ja lumikenkäilyn parissa aika ei takuulla tule pitkäksi!

4 heinäkuuta koko maa viettää Yhdysvaltain itsenäisyyspäivää. Tänä aikana täällä järjestetään erilaisia tapahtumia ja festivaaleja.

Länsi-Alaska on upea paikka. Joten kun lomasi on päättymässä, olet varmasti alkanut jo suunnitella seuraavaa lomaasi!

Jos etsit sinua lähimpänä olevaa lentokenttää, se sijaitsee 10 km luoteeseen.