Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

National Exhibition Centre

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta National Exhibition Centre. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä National Exhibition Centre, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen National Exhibition Centre paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen National Exhibition Centre upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen National Exhibition Centre? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa National Exhibition Centre lähellä kohdetta National Exhibition Centre. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä National Exhibition Centre, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 658 majoitusliikettä kohteen National Exhibition Centre lähellä
Hilton Garden Inn Birmingham Airport 71 €
Hilton Garden Inn Birmingham Airport

Hilton Garden Inn Birmingham Airport

   
  3.5 kautta 5.0 Tähteä

  National Exhibition Centre (NEC) on 2,1 kilometrin ja Resorts World Birmingham on 2,3 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Pendigo Lake ja Birmingham Business Park ovat myös 5 kilometrin päässä. Birmingham Internationalin asema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

  The Arden Hotel & Leisure Club 56 €
  The Arden Hotel & Leisure Club

  The Arden Hotel & Leisure Club

    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Pendigo Lake ja Resorts World Birmingham sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. National Exhibition Centre (NEC) sijaitsee 2,1 kilometrin päässä. Birmingham Internationalin asema sijaitsee 12 minuutin kävelymatkan päässä.

   Genting Hotel 95 €
   Genting Hotel

   Genting Hotel

     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Pendigo Lake ja National Exhibition Centre (NEC) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Birmingham Internationalin asema sijaitsee 12 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hilton Birmingham Metropole 77 €
    Hilton Birmingham Metropole

    Hilton Birmingham Metropole

      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     National Exhibition Centre (NEC) ja Resorts World Birmingham sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Pendigo Lake ja Birmingham Business Park ovat myös 5 kilometrin päässä. Birmingham Internationalin asema sijaitsee 21 minuutin kävelymatkan päässä.

     Crowne Plaza Birmingham NEC 76 €
     Crowne Plaza Birmingham NEC

     Crowne Plaza Birmingham NEC

       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Resorts World Birmingham ja The Bear Grylls Adventure sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä järven rannalla sijaitsevasta hotellista. National Motorcycle Museum ja National Exhibition Centre (NEC) ovat myös 10 kilometrin päässä. Birmingham Internationalin asema sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä.

      Novotel Birmingham Airport 71 €
      Novotel Birmingham Airport

      Novotel Birmingham Airport

        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       National Exhibition Centre (NEC) on 1,9 kilometrin ja Resorts World Birmingham on 2,1 kilometrin päässä tästä hotellista. Pendigo Lake ja Birmingham Business Park ovat myös 5 kilometrin päässä. Birmingham Internationalin asema sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä.

       ibis budget Birmingham International Airport - NEC 50 €
       ibis budget Birmingham International Airport - NEC

       ibis budget Birmingham International Airport - NEC

         
        2.0 kautta 5.0 Tähteä

        National Exhibition Centre (NEC) on 2 kilometrin ja Resorts World Birmingham on 2,1 kilometrin päässä tästä hotellista. Pendigo Lake ja Birmingham Business Park ovat myös 5 kilometrin päässä. Birmingham Internationalin asema sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä.

        ibis Birmingham International Airport – NEC 54 €
        ibis Birmingham International Airport – NEC

        ibis Birmingham International Airport – NEC

          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         National Exhibition Centre (NEC) on 1,9 kilometrin ja Resorts World Birmingham on 2 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Pendigo Lake ja Birmingham Business Park ovat myös 5 kilometrin päässä. Birmingham Internationalin asema sijaitsee 9 minuutin kävelymatkan päässä.