Navarre

Espanja
Ciudadela featuring puutarha, perintökohteet ja kaupunki

Tällä Baskimaassa Pohjois-Espanjassa sijaitsevalla alueella on useita keskiaikaisia kyliä sekä kosmopoliittisia kaupunkeja ja sen lukuisat luonnonpuistot tarjoavat ulkoiluaktiviteetteja erilaisissa maastoissa.

Navarran luostarit, linnat, palatsit, aavikkoalueet, metsät, joet ja laaksot tekevät tästä alueesta mielenkiintoisen kaikille matkailijoille. Matkalla Navarraan voit seurata pyhiinvaeltajien jalanjälkiä, vaeltaa autiomaassa, vierailla keskiaikaisissa kaupungeissa ja tutkia alueen entisten hallitsijoiden hautoja. Tähän ekologisesti rikkaaseen alueeseen kuuluu myös Pyreneiden lumiset vuoret.

Luonnon monimuotoisuus on esillä hienosti Navarran useissa luonnonpuistoissa. Vaella Señorío de Bertizin luonnonpuistossa, joka sijaitsee Länsi-Pyreneillä. Tutustu Bardenas Realesin luonnonpuiston puoliautiomaahan ja kuun kaltaisiin maisemiin. Tutki dolmeneita ja muita megaliittisia muistomerkkejä kävellessäsi Urbasan ja Andían luonnonpuiston erämaassa. Muihin luontokohteisiin kuuluu Ikaburun luolat, joista esihistorialliset ihmiset hakivat suojaa tuhansia vuosia sitten.

Koe Navarran luonnon loisto Camino de Santiagolla eli Pyhän Jaakobin pyhiinvaellusreitillä. Tämä antiikin pyhiinvaellusreitti kulkee läpi metsien, ohi vuorten, kaupunkien ja kylien matkalla Santiago de Compostelan katedraalissa Galiciassa sijaitsevaan Pyhän Jaakobin pyhäkköön. Reitti kulkee läpi keskiaikaisten kaupunkien, kuten Puente la Reinan ja Estellan, joka perustettiin 1000-luvun lopulla.

Camino de Santiagon varrella sijaitsee myös Navarran pääkaupunki Pamplona. Mikään loma Navarrassa ei olekaan täydellinen ilman vierailua tässä kuuluisassa paikassa. Varsinkin jos satut olemaan alueella heinäkuussa järjestettävän Fiesta de San Fermínin härkäjuoksun aikaan. Voit viettää useita päiviä tutustuen tähän kaupunkiin ja sen moniin kulttuurikohteisiin, kuten vanhaankaupunkiin, härkätaisteluareenaan, Navarran museoon ja Teatro Gayarren teatteriin. Älä unohda vierailla myös Santa Marían katedraalissa. Tämä rakennus rakennettiin 1300- ja 1400-luvuilla ja siellä on uskonnollisia ja historiallisia aarteita, kuten Navarran Kaarle III:n hauta.

Navarran-matka on helpointa järjestää lentämällä Pamplonan lentokentälle Madridin tai Barcelonan kautta. Jos sinulla ei ole autoa, voit tutustua alueen kulttuuriin, historiallisiin ja luonnollisiin nähtävyyksiin bussilla ja junalla.

Suositut kaupungit kohteessa Navarre

Pamplona joka esittää vaaralliset eläimet sekä suuri ryhmä ihmisiä
Pamplona
Historiallinen, Urheilu ja Festivaalit
Ruoka, puistot, kapeat kadut ja upea katedraali tekevät Pamplonasta hienon matkakohteen niin San Fermínin festivaalin aikaan kuin muinakin aikoina.

Vierailun arvoisia kohteita

  • Plaza del Castillo
  • Pamplonan katedraali
  • Pamplonan kaupungintalo
Olite
Olite
Historiallinen, Linna ja Pikkukaupunki
Navarran sydämessä sijaitsevassa Oliten kaupungissa pääset ihailemaan Euroopan kauneimpiin linnoihin kuuluvaa satumaista palatsia, joka ihastuttaa kaikenikäisiä.
Tudela
Tudela
Lautat ja veneet, Aavikot ja Pikkukaupunki
Ihastu hurmaavaan Tudelaan ja nauti täydellisestä yhdistelmästä luontoa, historiaa ja hyvää ruokaa Ebrojoen rannalla.
Estella
Estella
Joet, Ruokailu ja Puutarhat
Estella odottaa: koe sen puutarhat, jokiranta, ruokakulttuuri ja monet muut nähtävyydet!
Roncesvalles
Roncesvalles
Kaikki hinnat on ilmoitettu valuutassa: Monumentit
Upeita luontomaisemia, ikiaikaisia kirkkoja ja pyhättöjä, kiehtovia pyhiinvaellusperinteitä – kaikkea tätä ja paljon muuta tarjoaa viikonloppumatka Roncesvallesiin.