Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Nordkapp

Magerøyan saaren kuuluisa Nordkappin niemi on tunnettu jyrkästä kallionrinteestään, jonka päältä löytyy näköalapaikkoja ja kattavat palvelut matkailijoita varten.

Ihaile suunnatonta Pohjoista jäämerta Nordkappin kalliotasanteelta. Voit nähdä merilintuja, kuten lunneja ja merikotkia. Luonnossa saatat nähdä myös saukkoja, lumikoita ja jäniksiä. Nordkappissa on ympäri vuoden auki oleva matkailijakeskus, jossa on alueen ekologiaa ja matkailua esitteleviä näyttelyitä.

Katso niemen neljää vuodenaikaa ja ekosysteemiä esittelevä lyhytelokuva keskuksen elokuvateatterissa. Kesäisin saatat nähdä myös kalliotasanteella laiduntavia poroja. Huomaat myös näköalatasanteen lähellä olevan suuren maapallomonumentin, joka rakennettiin 1900-luvun lopussa. Maapallosta on sittemmin tullut niemen symboli.

Tutustu syvemmin arktisen alueen talveen keskuksen panoraamaelokuvateatterissa. Monista muista elokuvateattereista poiketen elokuvat heijastetaan erittäin leveälle valkokankaalle, joka lisää fyysistä syvyyttä katsomiskokemukseen. Katsele lyhytelokuvia alueen valoisista kesistä.

Talvella näet upeita revontulia ja kesällä taivaalta helottavan keskiyön auringon. Nordkapp on kuuluisa dramaattisista valokontrasteistaan, sillä aurinko paistaa yötä päivää lähes koko kesän, kun taas talvi on suurimmilta osin säkkipimeä. Revontulien aikaan taivas räjähtää häikäisevään valojen ja värien sinfoniaan.

Seiso kalliotasanteella ja ihaile äärettömältä vaikuttavaa Pohjoista jäämerta. Kalliotasanne on noin 300 metrin korkeudessa merenpinnan yläpuolella, ja siltä avautuvat upeat näkymät valtamerelle ja ympäröivään luontoon. Näet tuulisen rannikon puuttomat tasanteet sekä lumihuippuiset vuoret talvella.

Ruokaile Nordkapphallenin ravintolassa ja ihaile samalla upeita näkymiä vuorelle. Rakennuksessa on myös kahvila, baari ja matkamuistomyymälä. Voit yöpyä lähellä olevassa Honningsvågin kalastajakaupungissa. Niemi sijaitsee noin 33 kilometrin päässä Honningsvågin keskustasta. Matkailijakeskus on avoinna joka päivä ympäri vuoden. Tarkista Nordkappin viralliselta verkkosivustolta tiedot sisäänpääsymaksuista, näyttelyistä ja erikoistapahtumista.

Nordkapp on kuuluisa uskomattomista näköaloistaan Pohjoiselle jäämerelle, upeista luonnonilmiöistään ja matkailupalveluistaan.


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 7 majoitusliikettä kohteen North Cape lähellä
Nordkapp Camping 65 €
Nordkapp Camping

Nordkapp Camping

Skipsfjorden, Honningsvag, Nordkapp
   
  2.0 kautta 5.0 Tähteä

  Honningsvågin satama, Nordkappmuseet ja Honningsvågin kirkko sijaitsevat 10 kilometrin päässä tästä leirintäalueesta. Knivskjellodden (Euroopan pohjoisin kohta) ja North Cape ovat myös 32 kilometrin päässä.

  The View Hotel 136 €
  The View Hotel

  The View Hotel

  12 Utsikten, Nordkapp, Finnmark
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Honningsvågin satama, Nordkappmuseet ja Honningsvågin stadion sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. North Cape sijaitsee 32,1 kilometrin päässä.

   Scandic Nordkapp
   Scandic Nordkapp

   Scandic Nordkapp

   Skipsfjorden,, Nordkapp, Finnmark (county)
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Honningsvågin satama, Nordkappmuseet ja Honningsvågin kirkko ovat 15 kilometrin päässä tästä hotellista. Honningsvågin stadion sijaitsee 10,7 kilometrin päässä.

    Scandic Nordkapp
    Scandic Nordkapp

    Scandic Nordkapp

    Skipsfjorden, Honningsvag, Nordkapp
      
     2.0 kautta 5.0 Tähteä

     Honningsvågin satama, Nordkappmuseet ja Honningsvågin kirkko ovat 10 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Honningsvågin stadion sijaitsee 9,3 kilometrin päässä.

     Scandic Bryggen 122 €
     Scandic Bryggen

     Scandic Bryggen

     Vågen 1, Honningsvag, Nordkapp
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Honningsvågin kirkko ja Honningsvågin satama sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Honningsvågin stadion ja Nordkappmuseet ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

      Scandic Honningsvåg
      Scandic Honningsvåg

      Scandic Honningsvåg

      Nordkappgaten 4, Honningsvag, Nordkapp
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Nordkappmuseet ja Honningsvågin satama sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Honningsvågin kirkko ja Honningsvågin stadion ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

       Havøysund Hotell & Rorbuer 117 €
       Havøysund Hotell & Rorbuer

       Havøysund Hotell & Rorbuer

       Strandgata 149, Havoysund, Måsøy, Finnmark
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Havøysundin satama ja Havøysundin kirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla hotellista. Havøysundin silta sijaitsee 1 kilometrin päässä.