Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Oliwan katedraali

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Oliwan katedraali. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Oliwan katedraali, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Oliwan katedraali paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Oliwan katedraali upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Oliwan katedraali? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Oliwan katedraali lähellä kohdetta Oliwan katedraali. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Oliwan katedraali, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 849 majoitusliikettä kohteen Oliwan katedraali lähellä
Hampton by Hilton Gdansk Oliwa 72 €
Hampton by Hilton Gdansk Oliwa

Hampton by Hilton Gdansk Oliwa

Aleja Gunwaldzka 507, Gdansk
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Oliwan puisto on 0,5 kilometrin päässä tästä hotellista. Ergo Arena (stadion) ja Sopotin uimaranta sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Sopotin laituri sijaitsee 4,8 kilometrin päässä. Gdansk Oliwan asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Gdańsk Przymorze-Uniwersytetin asema 15 minuutin kävelymatkan päässä.

  Ratusz B&B 45 €
  Ratusz B&B

  Ratusz B&B

  25 Opata Jacka Rybinskiego, Gdansk
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Oliwan puisto on 0,3 kilometrin päässä tästä aamiaismajoituksesta. Ergo Arena (stadion) ja Sopotin uimaranta sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Oliwan katedraali ja Abbot's Palace (palatsi) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Gdansk Oliwan asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Gdansk Zabiankan asema on 23 minuutin kävelymatkan päässä.

   Pensjonat Stara Karczma 55 €
   Pensjonat Stara Karczma

   Pensjonat Stara Karczma

   Ul. Stary Rynek Oliwsk 7, Gdansk, Pomerania
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Oliwan katedraali on 0,3 kilometrin päässä tästä matkakodista. Ergo Arena (stadion) ja Sopotin uimaranta sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Sopotin laituri sijaitsee 5 kilometrin päässä. Gdansk Oliwan asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä, ja Gdansk Zabiankan asema on 23 minuutin kävelymatkan päässä.

    nice2stay VisitOliwa
    nice2stay VisitOliwa

    nice2stay VisitOliwa

    25 Obronców Westerplatte, Gdansk, pomorskie
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Ergo Arena (stadion) on 2,8 kilometrin ja Sopotin uimaranta on 4,3 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. PGE Arena (stadion) ja Pyhän Marian kirkko ovat myös 15 kilometrin päässä. Gdansk Oliwan asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Gdańsk Przymorze-Uniwersytetin asema on 21 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Oliwski 51 €
     Hotel Oliwski

     Hotel Oliwski

     Piastowska 1, Gdansk, Pomerania
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Oliwan puisto on 0,5 kilometrin päässä tästä hotellista. Ergo Arena (stadion) ja Sopotin uimaranta sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Sopotin laituri sijaitsee 4,6 kilometrin päässä. Gdansk Oliwan asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Gdansk Zabiankan asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

      Best Western Plus Arkon Park Hotel 67 €
      Best Western Plus Arkon Park Hotel

      Best Western Plus Arkon Park Hotel

      Ul. Slaska 10, Gdansk, Pomerania
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Alfa Centrum on 1,1 kilometrin päässä tästä hotellista. Ergo Arena (stadion) ja Sopotin uimaranta sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Olivia Business Centre ja Gdańskin yliopisto ovat myös 2 kilometrin päässä. Gdansk Oliwan asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Gdańsk Przymorze-Uniwersytetin asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

       Dwór Oliwski City Hotel & SPA 69 €
       Dwór Oliwski City Hotel & SPA

       Dwór Oliwski City Hotel & SPA

       Bytowska 4, Gdansk, Pomerania
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Oliwan katedraali on 1,8 kilometrin ja Ergo Arena (stadion) on 4,4 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Oliwan puisto ja Abbot's Palace (palatsi) ovat myös 3 kilometrin päässä.

        Dworek Oliwski 41 €
        Dworek Oliwski

        Dworek Oliwski

        ul. Holdu Pruskiego 7, Gdansk, Województwo pomorskie
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Oliwan puisto on 0,6 kilometrin ja Sopotin uimaranta on 3 kilometrin päässä tästä majatalosta. PGE Arena (stadion) ja Pyhän Marian kirkko ovat myös 10 kilometrin päässä. Gdansk Oliwan asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Gdansk Zabiankan asema 16 minuutin kävelymatkan päässä.