Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Olympiamuseo

Et ehkä koskaan saa mahdollisuutta seistä olympiakisojen korkeimmalla palkintokorokkeella, mutta vierailu tässä kauniissa museossa Lausannessa on lähes yhtä hohdokas kokemus.

Kaikki ovat katselleet olympiakisoja joskus televisiosta. Olympiamuseossa voit nähdä heräävän eloon silmiesi edessä. Sveitsin Lausannessa Genevenjärven rannalla sijaitseva olympiamuseo ei voisi olla paremmalla paikalla.

Aloita kierroksesi kolmannen kerroksen olympiamaailmasta. Täällä tutustut lähemmin olympialaisten 2 200-vuotiseen historiaan. Toisen kerroksen näyttelyssä on esillä ajattomia olympiamuistoja. Näet Chris Boardmanin vuoden 1992 kisoissa käyttämän, edellä aikaansa olleen pyörän sekä kultaiset kengät, joiden avulla Carl Lewis sai kultaiset mitalinsa vuonna 1984.

Olympiahenkeen keskittyvässä osiossa voit uppoutua syvemmin lajien maailmaan. Testaa fyysisiä ja henkisiä kykyjäsi erilaisilla interaktiivisilla harjoitteilla. Tutustu täydelliseen olympiasoihtu- ja mitalikokoelmaan.

Katsele uudelleen olympialaisten ikimuistettavia hetkiä 3D-teatterissa. Muista myös tutustua säännöllisesti vaihtuviin väliaikaisiin näyttelyihin, jotka käsittelevät muun muassa olympialaisten historiaa, kisojen sankareita ja uudempia olympialajeja.

Olympiapuisto on aivan museon ulkopuolella. Tarkkaan suunnitellussa puistossa on runsaasti erilaisia patsaita, jotka liittyvät urheiluteemaan. André Ricardin Cauldron-veistos pitää yllä olympiatulen ikuista liekkiä. Ota pikniktarvikkeet mukaasi ja nauti lounasta puiston patsaiden ympäröimänä.

Voit ostaa olympia-aiheisia matkamuistoja TOM-kaupasta. Museon aulassa sijaitseva myymälä on hyvä paikka aloittaa tai päättää museokierros.

Nauti lasillinen viiniä tai välipalaa TOM Caféssa. Tästä museon ylimmässä kerroksessa olevasta tilavasta kahvilasta voit ihailla myös fantastisia näkymiä Genevenjärvelle ja Alpeille. Viikonloppuisin kahvilassa on mahdollisuus nauttia brunssia.

Museo on avoinna päivittäin toukokuusta lokakuun puoleenväliin. Loppuvuoden ajan museo on suljettu maanantaisin. Museo on suljettu myös jouluna ja uuden vuoden päivänä. Museoon on sisäänpääsymaksu. Tee vierailustasi kattavampi ostamalla opastuksen sisältävä pääsylippu tai ääniopas.

Pääset olympiamuseoon vaivattomasti autolla tai julkisilla kulkuvälineillä. Voit pysäköidä lähellä sijaitsevaan pysäköintihalliin. Vaihtoehtoisesti voit saapua museolle vesiteitse. Sesonkiaikaan museoon järjestetään säännöllisiä kuljetuksia Evianista, Montreux'sta, Veveystä ja Villeneuvestä.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 348 majoitusliikettä kohteen Olympiamuseo lähellä
Agora Swiss Night by Fassbind 104 €
Agora Swiss Night by Fassbind

Agora Swiss Night by Fassbind

Avenue du Rond-Point 9, Lausanne, VD
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  International Institute for Management Development (IMD) (oppilaitos), Lausannen katedraali ja Olympiamuseo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä keskustassa sijaitsevasta hotellista. Kansainvälinen olympiakomitea sijaitsee 2,9 kilometrin päässä. Lausanne Ouchyn asema ja Lausannen asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Royal Savoy Lausanne 256 €
  Royal Savoy Lausanne

  Royal Savoy Lausanne

  Avenue d'Ouchy 40, Lausanne, VD
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Ouchyn satama ja Olympiamuseo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Lausannen katedraali ja Kansainvälinen olympiakomitea ovat myös 3 kilometrin päässä. Lausanne Ouchyn asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Lausannen asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

   Lausanne Palace 224 €
   Lausanne Palace

   Lausanne Palace

   Rue du Grand Chene 7-9, Lausanne, VD
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Place de la Riponne ja Lausannen katedraali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Olympiamuseo ja Kansainvälinen olympiakomitea ovat myös 5 kilometrin päässä. Lausannen asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Lausanne Ouchyn asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

    Aulac 96 €
    Aulac

    Aulac

    Place de la Navigation 4, Lausanne, VD
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Ouchyn satama ja Olympiamuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä järven rannalla sijaitsevasta hotellista. Lausannen katedraali ja Kansainvälinen olympiakomitea ovat myös 3 kilometrin päässä. Lausanne Ouchyn asema on 16 minuutin kävelymatkan päässä, ja Lausannen asema on 16 minuutin kävelymatkan päässä.

     Beau-Rivage Palace 372 €
     Beau-Rivage Palace

     Beau-Rivage Palace

     Place du port 17-19, Lausanne, Vaud
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Ouchyn satama ja Olympiamuseo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Lausannen katedraali ja Kansainvälinen olympiakomitea ovat myös 5 kilometrin päässä. Lausanne Ouchyn asema on 17 minuutin kävelymatkan päässä, ja Lausannen asema on 17 minuutin kävelymatkan päässä.

      Movenpick Hotel Lausanne 148 €
      Movenpick Hotel Lausanne

      Movenpick Hotel Lausanne

      Avenue de Rhodanie 4, Lausanne, VD
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Ouchyn satama ja Olympiamuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Lausannen katedraali ja Kansainvälinen olympiakomitea ovat myös 3 kilometrin päässä. Lausanne Ouchyn asema on 16 minuutin kävelymatkan päässä, ja Lausannen asema on 17 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Angleterre And Residence 186 €
       Hotel Angleterre And Residence

       Hotel Angleterre And Residence

       Place du Port, 11, Lausanne, VD
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Ouchyn satama ja Olympiamuseo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Lausannen katedraali ja Kansainvälinen olympiakomitea ovat myös 5 kilometrin päässä. Lausanne Ouchyn asema on 17 minuutin kävelymatkan päässä, ja Lausannen asema on 17 minuutin kävelymatkan päässä.

        Château d'Ouchy 167 €
        Château d'Ouchy

        Château d'Ouchy

        Place Du Port 2, Lausanne, Vaud
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Ouchyn satama ja Olympiamuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Lausannen katedraali ja Kansainvälinen olympiakomitea ovat myös 5 kilometrin päässä. Lausanne Ouchyn asema on 17 minuutin kävelymatkan päässä, ja Lausannen asema on 17 minuutin kävelymatkan päässä.