Pääosion alkuosa
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Optinan luostari

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Optinan luostari. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Optinan luostari, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Optinan luostari paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Optinan luostari upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Optinan luostari? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Optinan luostari lähellä kohdetta Optinan luostari. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Optinan luostari, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 105 majoitusliikettä kohteessa Kalugan alue
Hilton Garden Inn Kaluga 42 €
Hilton Garden Inn Kaluga

Hilton Garden Inn Kaluga

Saltykova Schedrina St. 74/3, Kaluga
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Voitonaukio (Vítězné náměstí), Ammattitaidon, arkkitehtuurin ja jokapäiväisen elämän museo ja Kalugan taidemuseo 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Kulttuurin ja levon keskuspuisto ja Kalugan alueellinen nuorisoteatteri ovat myös 3 kilometrin päässä.

  Four Points By Sheraton Kaluga 51 €
  Four Points By Sheraton Kaluga

  Four Points By Sheraton Kaluga

  16 Akademika Koroleva Street, Kaluga
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Kaluga XXI Vekin ostoskeskus, Tsiolkovskin valtiollinen avaruusmuseo ja Tsiolkovskin kotimuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Rion ostoskeskus ja Kalugan alueellinen nuorisoteatteri ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Kaluga 29 €
   Hotel Kaluga

   Hotel Kaluga

   Kirov St., 1, Kaluga
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Kaluga XXI Vekin ostoskeskus ja Rion ostoskeskus sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä golfin pelaamiseen sopivasta hotellista. Kalugan valtiollinen draamateatteri ja Kulttuurin ja levon keskuspuisto ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

    Imperial Wellness & Spa Hotel 51 €
    Imperial Wellness & Spa Hotel

    Imperial Wellness & Spa Hotel

    Kiyevskoye shosse 11 A, Obninsk
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Obninskin kulttuuripalatsi on 4,3 kilometrin ja Obninskin museo on 4,4 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Marsalkka Georgi Žukovin museo ja Malojaroslavetsin sotahistoriallinen museo ovat myös 15 kilometrin päässä. Obninskoen asema sijaitsee 18 minuutin kävelymatkan päässä.

     Maloyaroslavets Hotel 24 €
     Maloyaroslavets Hotel

     Maloyaroslavets Hotel

       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Malojaroslavetsin historiallinen museo on 1,9 kilometrin ja Malojaroslavetsin sotahistoriallinen museo on 2,4 kilometrin päässä tästä hotellista. Sotahistoriallinen museo ja Obninskin kulttuuripalatsi ovat myös 25 kilometrin päässä. Malojaroslavetsin asema sijaitsee 29 minuutin kävelymatkan päässä.

      Triumph Hotel
      Triumph Hotel

      Triumph Hotel

      MARKSA AVENUE,45, Obninsk, Kalugan alue
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Obninskin museo ja Obninskin kulttuuripalatsi sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Malojaroslavetsin sotahistoriallinen museo ja Malojaroslavetsin historiallinen museo ovat myös 20 kilometrin päässä.

       Iceberg Ugry
       Iceberg Ugry

       Iceberg Ugry

       K. Marksa str. 24a, Juhnov
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Mosalskin paikallishistorian museo on 45,9 kilometrin päässä tästä hotellista.

        Na Dvoryanskoy 37 €
        Na Dvoryanskoy

        Na Dvoryanskoy

        Suvorova 29, Kaluga
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Kaluga XXI Vekin ostoskeskus ja Rion ostoskeskus sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tsiolkovskin valtiollinen avaruusmuseo ja Kalugan valtiollinen draamateatteri ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.