Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Optinan luostari

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Optinan luostari. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Optinan luostari, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Optinan luostari paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Optinan luostari upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Optinan luostari? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Optinan luostari lähellä kohdetta Optinan luostari. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Optinan luostari, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 94 majoitusliikettä kohteessa Kalugan alue
Hotel Kaluga 32 €
Hotel Kaluga

Hotel Kaluga

Kirov St., 1, Kaluga
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Kaluga XXI Vekin ostoskeskus ja Rion ostoskeskus sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä golfin pelaamiseen sopivasta hotellista. Kalugan valtiollinen draamateatteri ja Kulttuurin ja levon keskuspuisto ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

  Four Points By Sheraton Kaluga 56 €
  Four Points By Sheraton Kaluga

  Four Points By Sheraton Kaluga

  16 Akademika Koroleva Street, Kaluga
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Kaluga XXI Vekin ostoskeskus, Tsiolkovskin valtiollinen avaruusmuseo ja Tsiolkovskin kotimuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Rion ostoskeskus ja Kalugan alueellinen nuorisoteatteri ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hilton Garden Inn Kaluga 47 €
   Hilton Garden Inn Kaluga

   Hilton Garden Inn Kaluga

   Saltykova Schedrina St. 74/3, Kaluga
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Voitonaukio (Vítězné náměstí), Ammattitaidon, arkkitehtuurin ja jokapäiväisen elämän museo ja Kalugan taidemuseo 3 kilometrin päässä tästä bisnesalueella hotellista. Kulttuurin ja levon keskuspuisto ja Kalugan alueellinen nuorisoteatteri ovat myös 3 kilometrin päässä.

    Ambassador Hotel Kaluga
    Ambassador Hotel Kaluga

    Ambassador Hotel Kaluga

    Avtomobilnaya St., 6, Kaluga
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Ammattitaidon, arkkitehtuurin ja jokapäiväisen elämän museo, A.L. Tšiževskyn talomuseo ja Kalugan valtiollinen draamateatteri ovat 15 kilometrin päässä tästä hotellista. Kalugan taidemuseo ja Rion ostoskeskus ovat myös 15 kilometrin päässä.

     Vintage Hotel 28 €
     Vintage Hotel

     Vintage Hotel

     Teatralnaya Street 17a, Kaluga
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Kalugan valtiollinen draamateatteri ja Kalugan alueellinen nuorisoteatteri sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kalugan taidemuseo ja Rion ostoskeskus ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

      Intermashotel 31 €
      Intermashotel

      Intermashotel

      Promishlennaya Street 12, Kaluga
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       A.L. Tšiževskyn talomuseo, Kalugan valtiollinen draamateatteri ja Ammattitaidon, arkkitehtuurin ja jokapäiväisen elämän museo ovat 10 kilometrin päässä tästä hotellista. Kalugan taidemuseo ja Rion ostoskeskus ovat myös 10 kilometrin päässä.

       Park Hotel Kaluga 41 €
       Park Hotel Kaluga

       Park Hotel Kaluga

       ul. Gertsena 37, Kaluga
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Rion ostoskeskus, Kaluga XXI Vekin ostoskeskus ja Kalugan valtiollinen draamateatteri sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. A.L. Tšiževskyn talomuseo ja Ammattitaidon, arkkitehtuurin ja jokapäiväisen elämän museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

        Best Western Kaluga Hotel 34 €
        Best Western Kaluga Hotel

        Best Western Kaluga Hotel

        71B Suvorova Street, Kaluga
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Kaluga XXI Vekin ostoskeskus ja Rion ostoskeskus sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kalugan valtiollinen draamateatteri ja Tsiolkovskin valtiollinen avaruusmuseo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.