Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Örebron yliopisto

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Örebron yliopisto. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Örebron yliopisto, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Örebron yliopisto paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Örebron yliopisto upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Örebron yliopisto? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Örebron yliopisto lähellä kohdetta Örebron yliopisto. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Örebron yliopisto, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 67 majoitusliikettä kohteen Örebron yliopisto lähellä
Best Western Eurostop Orebro 66 €
Best Western Eurostop Orebro

Best Western Eurostop Orebro

Boglundsgatan 2, Örebro
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Eurostop (ostoskeskus) ja Svampen 2 kilometrin päässä tästä ostosalueella sijaitsevasta hotellista. Tilastokeskus ja Pyhän Nikolauksen kirkko ovat myös 5 kilometrin päässä.

  Elite Stora Hotellet Örebro 95 €
  Elite Stora Hotellet Örebro

  Elite Stora Hotellet Örebro

  Drottninggatan 1, Örebro
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Örebron linna ja Pyhän Nikolauksen kirkko sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Örebron maakuntamuseo ja Stortorget (aukio) ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Örebron keskusasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Örebro Södran asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

   Clarion Collection Hotel Borgen 102 €
   Clarion Collection Hotel Borgen

   Clarion Collection Hotel Borgen

   Klostergatan 1, Örebro
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Örebron linna ja Pyhän Nikolauksen kirkko sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Stortorget (aukio) ja Conventum ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Örebron keskusasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Örebro Södran asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

    City Hotel Orebro 88 €
    City Hotel Orebro

    City Hotel Orebro

    Kungsgatan 24, Örebro
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Köpmangatanin ostoskatu ja Stortorget (aukio) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Conventum ja Örebron maakuntamuseo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Örebro Södran asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Örebron keskusasema on 16 minuutin kävelymatkan päässä.

     AlmbyBNB 101 €
     AlmbyBNB

     AlmbyBNB

     Albanogatan 10, Örebro
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Örebron yliopisto ja Stadsparken 2 kilometrin päässä tästä lähiössä sijaitsevasta huoneistohotellista. Wadkoping Open Air Museum (ulkoilmamuseo) ja Behrn-areena ovat myös 3 kilometrin päässä.

      Hotell Hjalmar 99 €
      Hotell Hjalmar

      Hotell Hjalmar

      Storgatan 23, Örebro
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Örebron linna ja Pyhän Nikolauksen kirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Svampen sijaitsee 1,4 kilometrin päässä. Örebron keskusasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Örebro Södran asema 16 minuutin kävelymatkan päässä.

       Lähellä Örebron Yliopisto, Perheystävällinen
       Lähellä Örebron Yliopisto, Perheystävällinen

       Lähellä Örebron Yliopisto, Perheystävällinen

       Albanogatan 10, Örebro, Örebron lääni
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Örebron yliopisto ja Stadsparken 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Wadkoping Open Air Museum (ulkoilmamuseo) ja Behrn-areena ovat myös 3 kilometrin päässä.

        Good Morning Örebro 61 €
        Good Morning Örebro

        Good Morning Örebro

        Stenbackevägen 2, Örebro
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Gustavsvik, Conventum ja Köpmangatanin ostoskatu 2 kilometrin päässä tästä lähiössä sijaitsevasta ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Pyhän Nikolauksen kirkko ja Behrn-areena ovat myös 3 kilometrin päässä. Örebro Södran asema sijaitsee 19 minuutin kävelymatkan päässä.