Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Örebron yliopisto

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Örebron yliopisto. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Örebron yliopisto, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Örebron yliopisto paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Örebron yliopisto upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Örebron yliopisto? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Örebron yliopisto lähellä kohdetta Örebron yliopisto. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Örebron yliopisto, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 70 majoitusliikettä kohteen Örebron yliopisto lähellä
Best Western Eurostop Orebro 67 €
Best Western Eurostop Orebro

Best Western Eurostop Orebro

Boglundsgatan 2, Örebro
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Eurostop (ostoskeskus) ja Svampen 2 kilometrin päässä tästä ostosalueella sijaitsevasta hotellista. Tilastokeskus ja Pyhän Nikolauksen kirkko ovat myös 5 kilometrin päässä.

  Elite Stora Hotellet Örebro 83 €
  Elite Stora Hotellet Örebro

  Elite Stora Hotellet Örebro

  Drottninggatan 1, Örebro
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Örebron linna ja Pyhän Nikolauksen kirkko sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Örebron maakuntamuseo ja Stortorget (aukio) ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Örebron keskusasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Örebro Södran asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

   City Hotel Orebro 80 €
   City Hotel Orebro

   City Hotel Orebro

   Kungsgatan 24, Örebro
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Köpmangatanin ostoskatu ja Stortorget (aukio) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Conventum ja Örebron maakuntamuseo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Örebro Södran asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Örebron keskusasema on 16 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotell Hjalmar 100 €
    Hotell Hjalmar

    Hotell Hjalmar

    Storgatan 23, Örebro
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Örebron linna ja Pyhän Nikolauksen kirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Svampen sijaitsee 1,4 kilometrin päässä. Örebron keskusasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Örebro Södran asema 16 minuutin kävelymatkan päässä.

     Clarion Collection Hotel Borgen 109 €
     Clarion Collection Hotel Borgen

     Clarion Collection Hotel Borgen

     Klostergatan 1, Örebro
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Örebron linna ja Pyhän Nikolauksen kirkko sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Stortorget (aukio) ja Conventum ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Örebron keskusasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Örebro Södran asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

      Clarion Hotel Örebro 109 €
      Clarion Hotel Örebro

      Clarion Hotel Örebro

      Kungsgatan 14, Örebro
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Stortorget (aukio), Örebron maakuntamuseo ja Pyhän Nikolauksen kirkko sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotellista. Gustavsvik sijaitsee 1,9 kilometrin päässä. Örebro Södran asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Örebron keskusasema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotell Göta 66 €
       Hotell Göta

       Hotell Göta

       Olaigatan 11, Örebro
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Tilastokeskus, Örebron linna ja Pyhän Nikolauksen kirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Örebron maakuntamuseo ja Stortorget (aukio) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Örebron keskusasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Örebro Södran asema 14 minuutin kävelymatkan päässä.

        AlmbyBNB 103 €
        AlmbyBNB

        AlmbyBNB

        Albanogatan 10, Örebro
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Örebron yliopisto ja Stadsparken 2 kilometrin päässä tästä lähiössä sijaitsevasta huoneistohotellista. Wadkoping Open Air Museum (ulkoilmamuseo) ja Behrn-areena ovat myös 3 kilometrin päässä.