Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Palamidin linnake

Ihaile venetsialaisen linnakkeen hyvin säilyneitä muureja ja Nafplion rannikon villiä kauneutta.

Kukkulalla Nafplion ja Argoliinlahden yllä seisoo arkkitehtonisesti upea Palamidin linnake. Kuljeskele linnakkeen jykevien kivimuurien lomassa ja katsele hyvin säilyneitä bastioneja ja monumentteja. Venetsialaiset rakensivat linnakkeen 1700-luvun alussa. Kun ottomaanit valtasivat kaupungin vuonna 1715, he tekivät linnakkeeseen omia lisäyksiään. Linnake on nimetty kreikkalaisen mytologian Troijan sodan sankarin Palamedeksen mukaan.

Linnakkeeseen pääsee kahta eri reittiä. Toinen niistä edellyttää yli 800 askelman kapuamista jyrkkää mäkeä läntiselle sisäänkäynnille. Portaikkoa noustessa jokainen askelma avaa entistä paremmat näkymät Nafplioon ja sen ympäristöön. Osa portaikosta on alkuperäistä holviportaikkoa, jonka katossa on aukkoja ilmanvaihtoa varten. Toinen vaihtoehto on ajaa itäpuolen pääsisäänkäynnille. 

Kun käyt sisään linnakkeeseen, kohtaat kahdeksan upeaa bastionia, joista kukin on nimetty tärkeän kreikkalaisen historiallisen hahmon mukaan. Bastioneista tunnetuimpia on Agios Andreasin bastion, jonne noustaan pääportista kiviportaikkoa pitkin. Bastionin keskussisäpihan perällä on Agios Andreasin kappeli. Etsi Miltiadeen bastionin rauniot. Tämä bastion toimi ennen vankilana.

Suuntaa linnakkeen eteläkärkeen ja nouse Akhilleuksen bastioniin, jonka näkymät Nafplion vanhaankaupunkiin ja Argoliinlahdelle ovat vertaansa vailla. Kirkkaana päivänä voit nähdä Arkadian vuoret lahden toisella puolella. Muista käydä Fokionasin bastionissa, josta on upeat maisemat Arvanitian rannalle.

Nafplion keskustasta on Palamidin linnakkeen länsisisäänkäynnille kymmenen minuutin kävelymatka ja itäsisäänkäynnille 15 minuutin ajomatka. Itäisen sisäänkäynnin edustalla on pieni pysäköintialue. Kiertoajelubussit pysähtyvät linnakkeella toukokuusta marraskuuhun.

Palamidin linnake on avoinna joka päivä. Linnakkeeseen on pääsymaksu. Nappaa vastaanotosta mukaan opaslehtinen ja tutustu linnakkeeseen omin neuvoin. Linnakkeessa pidetään konsertteja kesäkuukausien aikana. Kysy lisätietoja sisäänkäynniltä.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 405 majoitusliikettä kohteen Palamidin linnake lähellä
Amphitryon Hotel
Amphitryon Hotel

Amphitryon Hotel

   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Nauplion-promenadi ja Akronafplia sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Nafplion arkeologinen museo ja Bourtzin linna ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  999 Luxury Hotel
  999 Luxury Hotel

  999 Luxury Hotel

    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Komboloin museo, Agios Spyridonaksen kirkko ja Frankoklisia sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta hotellista. Plateia Syntagma ja Nafplion arkeologinen museo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Klymeni Traditional Homes
   Klymeni Traditional Homes

   Klymeni Traditional Homes

   Eparchiaki Odos Nafpliou, Frouriou Palamidiou, Nafplio, Argolis
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Nafplion Annexin kansallismuseo, Kolokotronis Park (puisto) ja Náfplion satama 2 kilometrin päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta huoneistohotellista. Sotamuseo ja Frankoklisia ovat myös 3 kilometrin päässä.

    Omorfi Poli 57 €
    Omorfi Poli

    Omorfi Poli

      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Peloponnesian Folklore Foundation Museum, Sotamuseo ja Agios Spyridonaksen kirkko sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Komboloin museo ja Náfplion satama ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Agamemnon
     Hotel Agamemnon

     Hotel Agamemnon

       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Nauplion-promenadi, Nafplion arkeologinen museo ja Mpoyrtzi sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta hotellista. Plateia Syntagma ja Komboloin museo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Pension Dafni
      Pension Dafni

      Pension Dafni

        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Frankoklisia, Agios Spyridonaksen kirkko ja Arvanitian ranta sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä majatalosta. Komboloin museo ja Sotamuseo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Dias Hotel
       Dias Hotel

       Dias Hotel

         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Agios Spyridonaksen kirkko, Frankoklisia ja Sotamuseo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Komboloin museo ja Peloponnesian Folklore Foundation Museum ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Pension Filyra
        Pension Filyra

        Pension Filyra

          
         2.5 kautta 5.0 Tähteä

         Agios Spyridonaksen kirkko ja Sotamuseo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä majatalosta. Nafplion arkeologinen museo ja Akronafplia ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.