COVID-19-ilmoitus: Matkustukseen kohdistuvat vaatimukset, kuten COVID-19-testaus ennen matkaa ja karanteeni saapumisen jälkeen, muuttuvat jatkuvasti.

Matkat – Palas de Rei 2021

Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:

Suunnittele kohteen Palas de Rei lomasi Expedian avulla

  • Vuoden 2020 pakettitarjouksemme eivät ole tällä hetkellä saatavilla, mutta nyt voit varata vuoden 2021 lomapakettitarjouksiamme. Varaa majoituksesi, lentosi tai vuokra-autosi yhdessä, niin teet ylimääräisiä säästöjä seuraavaa matkaasi varten!
  • Me olemme valinneet sinulle upeita tarjouksia mahtaviin hotelleihin kohteessa Palas de Rei. Käy tutustumassa tarjouksiin yllä olevan hakukentän avulla.
  • Useimmat hotellit tarjoavat ilmaisen peruutusoikeuden*, koska me uskomme, että joustavuus on nyt tärkeämpää kuin koskaan.

Lisätietoja löydät vierailemalla koronavirusta (COVID-19) koskevalla tietosivullamme.

Aloita selaaminen nyt!

*Jotkin hotellit vaativat, että peruutus tehdään vähintään 24–48 tuntia ennen sisäänkirjautumista. Lisätietoja löydät sivustolta.

Huippuhotellit kohteessa Palas de Rei

Hotel Complejo La Cabana
Hotel Complejo La Cabana
3 out of 5
Hinta on 59 € per yö ajalle 29. elok. viiva 29. elok.
3/5 (4 arvostelua)
Hotel en Camino de Santiago
"Estuvimos haciendo el camino de Santiago y pasamos un anoche aquí. Las instalaciones son muy bonitas y nuestra estancia fue placentera, ya que el hotel está literalmente en el camino de Santiago. Calidad precio nos pareció muy buena."

Arvosteltu 6.7.2021

Hotel Complejo La Cabana
Hotel Balneario Oca Rio Pambre
Hotel Balneario Oca Rio Pambre
3 out of 5
Hinta on 60 € per yö ajalle 1. elok. viiva 1. elok.
4/5Very Good! (24 arvostelua)
"Esperábamos más de las instalaciones. Se deberían mejorar y actualitzar algunos espacios, la zona de aguas y el lavabo de la habitación."

Arvosteltu 31.12.2019

Hotel Balneario Oca Rio Pambre
Alojamiento O Camiñante
Alojamiento O Camiñante
3.5 out of 5
Alojamiento O Camiñante
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Usein kysytyt kysymykset