Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Patrasin kaupungintalo

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Patrasin kaupungintalo. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Patrasin kaupungintalo, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Patrasin kaupungintalo paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Patrasin kaupungintalo upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Patrasin kaupungintalo? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Patrasin kaupungintalo lähellä kohdetta Patrasin kaupungintalo. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Patrasin kaupungintalo, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 151 majoitusliikettä kohteen Patrasin kaupungintalo lähellä
Mediterranee 42 €
Mediterranee

Mediterranee

AGIOU NIKOLOAOU,18, Patras
   
  2.0 kautta 5.0 Tähteä

  Apollon-teatteri ja Georgiou I:n aukio sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Patrasin kaupungintalo ja Pyhän Andreaksen kirkko ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Patrasin asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  The Bold Type Hotel 119 €
  The Bold Type Hotel

  The Bold Type Hotel

  10 Paleon Patron Germanou, Patras
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Psila Alonian aukio, Patrasin kaupungintalo ja Georgiou I:n aukio sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο ja Patrasin satama ovat myös 10 kilometrin päässä. Patrasin asema sijaitsee 12 minuutin kävelymatkan päässä.

   Moxy Patra Marina 48 €
   Moxy Patra Marina

   Moxy Patra Marina

     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Georgiou I:n aukio ja Apollon-teatteri sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Psila Alonian aukio ja Patrasin satama ovat myös 5 kilometrin päässä. Patrasin asema sijaitsee 17 minuutin kävelymatkan päässä.

    Byzantino Hotel Patras 70 €
    Byzantino Hotel Patras

    Byzantino Hotel Patras

      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Georgiou I:n aukio, Apollon-teatteri ja Patrasin kaupungintalo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Pyhän Andreaksen kirkko ja Patrasin satama ovat myös 3 kilometrin päässä. Patrasin asema sijaitsee 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Marie Palace 50 €
     Marie Palace

     Marie Palace

       
      2.0 kautta 5.0 Tähteä

      Patrasin kaupungintalo, Georgiou I:n aukio ja Pyhän Andreaksen kirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Apollon-teatteri ja Psila Alonian aukio ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Patrasin asema sijaitsee 7 minuutin kävelymatkan päässä.

      Absoluuttinen Patras Center Flat King George Square
      Absoluuttinen Patras Center Flat King George Square

      Absoluuttinen Patras Center Flat King George Square

        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Georgiou I:n aukio, Apollon-teatteri ja Patrasin kaupungintalo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä huoneistohotellista. Psila Alonian aukio ja Pyhän Andreaksen kirkko ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Patrasin asema sijaitsee 6 minuutin kävelymatkan päässä.

       Maison Grecque 88 €
       Maison Grecque

       Maison Grecque

         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Psila Alonian aukio, Patrasin kaupungintalo ja Apollon-teatteri sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Georgiou I:n aukio ja Pyhän Andreaksen kirkko ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Patrasin asema sijaitsee 12 minuutin kävelymatkan päässä.

        Konstantinos Palaiologos Hotel 65 €
        Konstantinos Palaiologos Hotel

        Konstantinos Palaiologos Hotel

          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Georgiou I:n aukio ja Apollon-teatteri sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Patrasin kaupungintalo ja Pyhän Andreaksen kirkko ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Patrasin asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä.