Hotellit - Peking

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Peking – hotellit

Sofitel Beijing Central
5 out of 5
2 Jianguomennan Avenue, Peking
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
135 €
per night
Feb 14 - Feb 15
4.3/5Excellent! (91 arvostelua)
Great stay

"We had a great stay at the W Beijing. Andrea took care of everything I asked for perfectly. Beautiful room with a nice view, impeccable. Staff at the hotel and the Yen restaurant were very kind and knowledgeable throughout our stay. Breakfast was very good. Thank you Andrea all other staff members ..."…"

Arvosteltu 19.5.2018

Sofitel Beijing Central
Novotel Beijing Xin Qiao
4 out of 5
1 Chong Wen Men Xi Da Jie, Peking, Beijing
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
65 €
per night
Jan 25 - Jan 26
3.9/5Very Good! (1,875 arvostelua)

"Monipuolinen aamupala. Keskeinen sijainti, metroasema ihan vieressä. Spa-osaston vapaa käyttö olisi plussaa."…"

Arvosteltu 20.6.2019

Novotel Beijing Xin Qiao
Hilton Beijing Capital Airport
5 out of 5
Terminal 3, 1 Sanjing Road, Peking, Beijing
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
100 €
per night
Feb 8 - Feb 9
4.4/5Excellent! (626 arvostelua)

"Kaikin puolin sujui yöpyminen lentojen välissä hyvin. Pekingin kentältä matkasta väsyneenä ja itselle vieraalla kentällä kiinaa osaamattomana en jaksanut haeskella Hiltonin shuttlea => tarkemmat ohjeet voisi tull sähköpostiin. Hennilökunta oli erittäin ystävällistä ja avuliasta. Ainoa Kiinassa käyttämistäni ..."…"

Arvosteltu 7.8.2019

Hilton Beijing Capital Airport
Hilton Beijing Wangfujing
5 out of 5
8 Wangfujing East Street, Dongcheng, Peking, Beijing
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
152 €
per night
Feb 7 - Feb 8
4.5/5Wonderful! (727 arvostelua)
Very good at hotel with perfect location

"Great Hotel with friendly staff"…"

Arvosteltu 30.3.2019

Hilton Beijing Wangfujing
Sheraton Grand Beijing Dongcheng Hotel
5 out of 5
36 North Third Ring Road East, Dongcheng District, Peking, Beijing
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
114 €
per night
Jan 31 - Feb 1
4.5/5Wonderful! (91 arvostelua)

"Poor wifi.and intenational communication Language barrier"…"

Arvosteltu 12.9.2019

Sheraton Grand Beijing Dongcheng Hotel
The Westin Beijing Chaoyang
5 out of 5
7 North Dongsanhuan Road, Chaoyang District, Peking, Beijing
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
116 €
per night
Jan 31 - Feb 1
4.4/5Wonderful! (176 arvostelua)

"午前にチェックインした後、夕方あたりにスタッフが入ったようだが、テーブルすら上のものを勝手に捨てられてしまった。ゴミ箱に捨てたわけではないので、やめて欲しかった。"…"

Arvosteltu 19.1.2020

The Westin Beijing Chaoyang
Renaissance Beijing Capital Hotel
4.5 out of 5
61 Dongsanhuan Middle Road, Peking, Beijing
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
117 €
per night
Jan 30 - Jan 31
4.4/5Wonderful! (250 arvostelua)

"Lounge services good. Breakfast good, hi tea ok ( sandwich, cake, etc ), evening coctails with whole meal....warm dishes, salads....you name it. Absolutely didn't need to leave hotel to find an otherr dinner place. Suprice was 15000 ¥ (over 2000€) deposit at check in. But on the other hand we got ..."…"

Arvosteltu 13.5.2017

Renaissance Beijing Capital Hotel
JW Marriott Hotel Beijing
5 out of 5
No. 83 Jianguo Road Chaoyang District, Peking, Beijing
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
152 €
per night
Jan 31 - Feb 1
4.4/5Wonderful! (158 arvostelua)
Rahalle vastinetta

"Hottellin 20krs sijaitsevan Loungen ruoka tarjonta ei ollut sitä mitä olisi voinut odottaa ketjun muihin hotelleihin verrattuna. Huone täydellinen, viihtyisä ja sänky todella mukava. Aamupalalla saa melkein mitä haluaa ja käytännössä ei mitään valitettavaa."…"

Arvosteltu 15.7.2017

JW Marriott Hotel Beijing
Grand Hyatt Beijing
5 out of 5
1 East Chang An Avenue, Peking, Beijing
127 €
per night
Feb 7 - Feb 8
4.5/5Wonderful! (641 arvostelua)

"Ravintolat suljetaan liian aikaisin. SPA-osastolle kaipaisi tarjoilua ja järjestelyt jotenkin sekavat. Yleiset tilat siistit ja nykyaikaiset mutta huone olisi kaivannut päivitystä."…"

Arvosteltu 12.10.2019

Grand Hyatt Beijing
The Westin Beijing Financial Street
5 out of 5
9C Financial Street, XiCheng District, Peking, Beijing
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
122 €
per night
Jan 31 - Feb 1
4.3/5Excellent! (162 arvostelua)
Good set

"Very nice, good staff"…"

Arvosteltu 30.9.2019

The Westin Beijing Financial Street
Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoitusliikkeet kohteessa Peking
Näytä kaikki majoitusliikkeet
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Hotelliopas: Peking, Kiina

Peking, Kiinan pääkaupunki ja sen toiseksi suurin kaupunki, on minkä tahansa Aasian matkan kohokohta. Kaupunki tarjoaa matkailijoille loputtoman määrän nähtävyyksiä, jotka avaavat Kiinan historiaa, uskontoa ja kulttuuria. Pekingin hotelleista löydät varmasti itsellesi sopivan majoituspaikan helposti. Majoitusvaihtoehdot vaihtelevat kätevistä lentokentän lähellä sijaitsevista hotelleista aina parhaimpiin luksushotelleihin asti. Edullisia hotelleja löytyy runsaasti niille, jotka etsivät halvempaa vaihtoehtoa.

Kiehtova sekoitus modernia ja perinteistä

Pekingiä leimaa sen tasaisuus ja kuiva ilmasto. Kaupungin rajojen sisällä on vain kolme rinnettä, jotka sijaitsevat Jingshanin-puistossa Kielletyn kaupungin pohjoispuolella, mutta itse kaupunkialue on vuorten ympäröimä kolmelta puolelta. Kuten itse Kiellettyä kaupunkiakin, Pekingiä ympäröivät samankeskiset kehätiet, jotka ovat todellisuudessa suorakulman muotoisia. Ne toimivat hyvinä kiintopisteinä kaupungissa liikuttaessa. Pekingille on ominaista myös sen laajuus ja suuret etäisyydet eri paikkojen välillä.

Peking tarkoittaa kirjaimellisesti pohjoista pääkaupunkia, missä roolissa se on ollut useaan kertaan Kiinan pitkän historian aikana. Kaupungin historia ulottuu yli kolmen tuhannen vuoden päähän, ja nämä vuosituhannet ovat jättäneet omat jälkensä Pekingin kaupunkikuvaan. Viime aikoihin asti kaupunki koostui lähes kokonaan ”hutongeista”, kapeiden kujien varrella olevista asuinalueista ja yksikerroksisista rakennuksista. Nyt monet näistä perinteisistä hutongeista ovat väistyneet laajojen bulevardien ja modernien rakennusten tieltä. Vaikka Pekingin alkuperäisistä 3250 hutongista on enää vain 1000 jäljellä, näihin voi vielä tutustua varsinkin Houhai-järven lähellä keskustan pohjoispuolella. Jos haluaa tutustua perinteiseen Pekingiin, kannattaa hotelli varata eteläisestä Pekingistä, jossa ei vielä ole paljon moderneja rakennuksia.

Peking on Kiinan poliittinen keskus, ja monet viralliset rakennukset ja suurlähetystöt hallitsevat kaupunkikuvaa. Peking on myös Kiinan historiallinen ja kulttuurillinen keskus, jossa on monia historiallisia rakennuksia ja muistomerkkejä – varsinkin toisen kehätien sisällä. Kaupunki on modernisoitunut kovaa vauhtia viime vuosina, ja asukkaiden elinolosuhteet ovat sitä myötä parantuneet.

Pekingin nähtävyydet

Pekingissä on paljon tekemistä ja nähtävää riippuen siitä, mistä olet kiinnostunut. Jotkut parhaista nähtävyyksistä sijaitsevat Kielletyn kaupungin lähellä. Tämä 250 hehtaarin palatsikompleksi on valtava historiallinen alue, jossa voit viettää vaikka koko päivän. Historiasta kiinnostuneiden kannattaa tutustua myös alueen muihin historiallisiin ja arkkitehtonisiin nähtävyyksiin. Jos haluat yöpyä lähellä näitä nähtävyyksiä, kannattaa etsiä hotelli Kielletyn kaupungin läheltä. Alueella sijaitsee useita majoituspaikkoja, jotka ovat kävelyetäisyydellä Kielletystä kaupungista.

Kielletyn kaupungin edessä oleva Taivaallisen rauhan aukio, joka on nimetty aukiolle johtavan portin mukaan, on yksi Pekingin ehdottomista nähtävyyksistä. Aukiolla on suuri kulttuurinen merkitys sekä Pekingille että Kiinalle, koska se on ollut useiden merkityksellisten tapahtumien näyttämönä. Kiinan ulkopuolella aukio tunnetaan parhaiten vuoden 1989 Taivaallisen rauhan aukion mielenosoituksesta.

Kaksi keskustan ulkopuolisista suosituimmista nähtävyyksistä ovat Kiinan muuri ja Kesäpalatsi. Kiinan muuriin voi tutustua monilla alueilla Pekingin lähellä. Voit osallistua kiertoajelulle, jonka aikana pääset kävelemään muurilla tietyn matkan verran. Kesäpalatsi on toinen Pekingin keskustan ulkopuolella sijaitsevista suosituista nähtävyyksistä. Sen alueella voit tutustua useisiin erilaisiin museoihin, puutarhoihin ja muihin kiinnostaviin nähtävyyksiin, kuten 36 metriä pitkään valkoisesta marmorista vuonna 1755 valmistettuun Marmorilaivaan.

Liikenneyhteydet

Pekingin kansainvälinen lentokenttä, joka on Kiinan suurin ja eniten liikennöity, sijaitsee noin 25 kilometriä koilliseen Taivaallisen rauhan aukiosta. Pääset lentokentältä keskustaan kätevästi joko bussilla, express-junalla tai taksilla. Pekingin 17 metrolinjaa taas tekevät kaupungin sisällä liikkumisesta kätevää ja nopeaa. Kaupungin bussiverkosto on maailman eniten liikennöity, kattaen yli 700 linjaa, joita liikennöi yli 20 000 bussia. Bussilla kulkeminen onkin Pekingissä kokemus jo sinällään.

Hotellivaraus: Peking

Etsi itsellesi sopivia hotelleja Pekingissä. Meillä on sinulle sopiva hotelli, halusitpa sitten yöpyä luksushotellissa tai halvassa hotellissa Pekingissä. Voit käyttää hakutyökalujamme parhaan hotellin löytämiseen:

  • Käytä karttaamme löytääksesi itsellesi sopivan hotellin Pekingissä.
  • Käytä suodattimia valitaksesi tietyn alueen, palvelut tai hotelliketjun. Voit myös valita hotellin tähtiluokituksen, yksinkertaisista yhden tähden hotelleista aina viiden tähden luksushotelleihin asti.
  • Anna matkustuspäiväsi nähdäksesi parhaimmat tarjouksemme ja halvimmat hotellimme Pekingissä haluaminasi päivinä.

Enemmän vaihtoehtoja matkalle

Viimeksi varatut hotellit kohteessa Peking

Hotellit Peking - viimeaikaiset arvostelut