Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Petroskoin valtiollinen nukketeatteri

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Petroskoin valtiollinen nukketeatteri. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Petroskoin valtiollinen nukketeatteri, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Petroskoin valtiollinen nukketeatteri paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Petroskoin valtiollinen nukketeatteri upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Petroskoin valtiollinen nukketeatteri? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Petroskoin valtiollinen nukketeatteri lähellä kohdetta Petroskoin valtiollinen nukketeatteri. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Petroskoin valtiollinen nukketeatteri, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 22 majoitusliikettä kohteen Petroskoin valtiollinen nukketeatteri lähellä
Fregat 44 €
Fregat

Fregat

   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Embankment Park, Pietari Suuren patsas ja Venäjän valtiollinen draamateatteri sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kuvataidemuseo ja Karjalan kansallisteatteri ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

  Akvatika Hotel 36 €
  Akvatika Hotel

  Akvatika Hotel

  Pushkinskaya, 7, Petroskoi
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Pietari Suuren patsas ja Embankment Park sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Karjalan kansallisteatteri ja Venäjän valtiollinen draamateatteri ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Petroskoin asema sijaitsee 29 minuutin kävelymatkan päässä.

   Cosmos Petrozavodsk Hotel 42 €
   Cosmos Petrozavodsk Hotel

   Cosmos Petrozavodsk Hotel

   Kuibyshev street, 26, Petroskoi
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Pietari Suuren patsas, Embankment Park ja Karjalan kansallisteatteri sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Petroskoin valtiollinen nukketeatteri ja Kuvataidemuseo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Petroskoin asema sijaitsee 26 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Sacvoyage 48 €
    Hotel Sacvoyage

    Hotel Sacvoyage

    Sverdlov str., 10, Petroskoi, Karjalan tasavalta
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Karjalan kansallisteatteri, Pietari Suuren patsas ja Embankment Park sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Petroskoin valtiollinen nukketeatteri ja Lenin-aukio ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Petroskoin asema sijaitsee 23 minuutin kävelymatkan päässä.

     Anchor Park Capsule Hostel
     Anchor Park Capsule Hostel

     Anchor Park Capsule Hostel

     Rigachina str. 4, Petroskoi
       
      2.0 kautta 5.0 Tähteä

      Venäjän valtiollinen draamateatteri ja Petroskoin draamateatteri sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Kuvataidemuseo ja Karjalan kansallisteatteri ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

      Mini-Hotel Ilma 23 €
      Mini-Hotel Ilma

      Mini-Hotel Ilma

      Ulitsa Volodarskogo 10, Petroskoi
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Petroskoin draamateatteri, Karjalan kansallisteatteri ja Petroskoin valtiollinen nukketeatteri sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Kuvataidemuseo ja Petroskoin teollisuusmuseo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Petroskoin asema sijaitsee 30 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Petrozavodsk 24 €
       Hotel Petrozavodsk

       Hotel Petrozavodsk

       Krasnaya Street 28, Petroskoi
         
        2.0 kautta 5.0 Tähteä

        Spartak Stadium (stadion), Petroskoin teollisuusmuseo ja Yksityinen taidegalleria sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Lenin-aukio ja Karjalan valtiollinen historiamuseo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Petroskoin asema sijaitsee 16 minuutin kävelymatkan päässä.

        Onega Castle Hotel 42 €
        Onega Castle Hotel

        Onega Castle Hotel

        Fedosovoy Street, 44, Petroskoi, Karjalan tasavalta
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Pietari Suuren patsas, Embankment Park ja Karjalan kansallisteatteri sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Petroskoin valtiollinen nukketeatteri ja Kuvataidemuseo ovat myös 2 kilometrin päässä. Petroskoin asema sijaitsee 29 minuutin kävelymatkan päässä.