Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Piazza delle Erbe

Vilkkaalla Piazza delle Erben aukiolla voit tehdä toriostoksia ja nauttia Veronan parhaiden ravintoloiden antimista.

Piazza delle Erbe on elämää kuhiseva aukio Veronan sydämessä. Aukion keskellä järjestetään joka päivä tori, kun taas aukion reuna-alueet ovat ravintoloiden, baarien ja kahviloiden terassien käytössä. Kuuntele torimyyjien tarjouksia, nauti perinteistä italialaista espressoa ja ihaile aukiota reunustavia kauniita rakennuksia. 

Piazza delle Erbe on ollut Veronan ihmisten keskeinen kohtauspaikka jo roomalaisten ajoista saakka. Monet Veronan kaduista johtavat sinne. Käy pikaisesti kahvilla tai poikkea myöhemmin illalla nauttimaan paikallisen keittiön antimista illallisella. Piazza delle Erben alue on yksi Veronan merkittävimmistä vapaa-ajanviettoalueista, joten siellä on todella runsaasti aitoja italialaisravintoloita. Istahda alas ja maista tryffelirisottoa tai rapeaa bruschettaa. 

Samalla voit kuunnella tarjouksiaan huutelevia torikauppiaita. Torin toisen pään kojuista voit ostaa myös matkamuistoja. 

Ihaile Palazzo Maffein barokkijulkisivua: se on ehdottomasti yksi aukion kauneimmista rakennuksista. Torre del Gardellon torni taas on peräisin 1300-luvulta.

Kiinnitä huomiota myös suureen patsaaseen, joka esittää siivellistä leijonaa. Se on Veronan vaikutusvallan symboli. Piazza delle Erben kruunaa sen keskellä seisova Fontana dei Madonna Veronan suihkulähde.

Aukio sijaitsee Veronan ytimessä, joten sinne on helppo tulla kävellen muualta keskustasta. Lähistöllä on myös taksitolppia, bussipysäkkejä ja juna-asemia. Alueella on jonkin verran pysäköintipaikkoja. Maksuton aukio on avoinna joka päivä.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 085 majoitusliikettä kohteen Piazza delle Erbe lähellä
Hotel Milano & Spa 119 €
Hotel Milano & Spa

Hotel Milano & Spa

Vicolo Tre Marchetti, 11, Verona, VR
   
  3.5 kautta 5.0 Tähteä

  Näitä hotelleja löytyy eri puolilta kaupunkia.

  Hotel Accademia 216 €
  Hotel Accademia

  Hotel Accademia

  Via Scala 12, Verona, VR
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Juliet's House ja Piazza delle Erbe (aukio) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotellista. Veronan stadion ja Piazza Bra ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Verona Porta Nuovan asema on 23 minuutin kävelymatkan päässä, ja Verona Porta Vescovon asema on 27 minuutin kävelymatkan päässä.

   Opera Relais de Charme 100 €
   Opera Relais de Charme

   Opera Relais de Charme

   Via Valerio Catullo 1, Verona, VR
     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    Juliet's House, Piazza delle Erbe (aukio) ja Veronan stadion sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta huoneistohotellista. Piazza dei Signori (aukio) ja Castelvecchio (linna) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Verona Porta Nuovan asema on 22 minuutin kävelymatkan päässä, ja Verona Porta Vescovon asema on 28 minuutin kävelymatkan päässä.

    Truly Verona 100 €
    Truly Verona

    Truly Verona

    Via Ponte Rofiolo 2/A, Verona, VR
      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     Adige River, Veronan stadion ja Juliet's House sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Castelvecchio (linna) ja Piazza delle Erbe (aukio) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Verona Porta Nuovan asema on 22 minuutin kävelymatkan päässä, ja Verona Porta Vescovon asema on 25 minuutin kävelymatkan päässä.

     The Hotel Firenze, Sure Hotel Collection by Best Western 109 €
     The Hotel Firenze, Sure Hotel Collection by Best Western

     The Hotel Firenze, Sure Hotel Collection by Best Western

     Corso Porta Nuova 88, Verona, VR
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Porta Nuova (monumentti), Veronan stadion ja Castelvecchio (linna) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Ponte Scaligero (silta) ja Piazza Bra ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Verona Porta Nuovan asema sijaitsee 8 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Mastino 79 €
      Hotel Mastino

      Hotel Mastino

      Corso Porta Nuova 16, Verona, VR
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Näitä hotelleja löytyy eri puolilta kaupunkia.

       Hotel Leon d'Oro 89 €
       Hotel Leon d'Oro

       Hotel Leon d'Oro

       Viale Piave 5, Verona, VR
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Porta Nuova (monumentti) ja Veronafiere-kokouskeskus sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Teatro Ristori (teatteri) ja Juliet's Tomb (hautapaikka luostarissa) ovat myös 2 kilometrin päässä. Verona Porta Nuovan asema sijaitsee 8 minuutin kävelymatkan päässä.

        Due Torri Hotel 333 €
        Due Torri Hotel

        Due Torri Hotel

        Piazza Sant Anastasia 4, Verona, VR
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Sant'Anastasian basilika (kirkko) ja Arche scaligere sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä keskustassa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Piazza dei Signori (aukio) ja Piazza delle Erbe (aukio) ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Verona Porta Vescovon asema on 26 minuutin kävelymatkan päässä, ja Verona Porta Nuovan asema on 30 minuutin kävelymatkan päässä.