Pirates of Nassau Museum

Koe 1600-luvulla Nassauta tukikohtanaan pitäneiden raakalaismaisten merirosvojen uhkarohkeat otteet tässä vuorovaikutteisessa museossa.

Merirosvouden kulta-aika keskittyi pitkälti Bahamasaarille, ja kaupankäynnin keskus oli Nassaussa. Kurittomat merimiehet ja merirosvot kävivät satama-alueella kauppaa rommista, tappelivat laitureilla ja pelasivat uhkapelejä kievareissa. Pirates of Nassau Museum -museossa voit kurkistaa Karibianmeren merirosvojen värikkääseen elämään. Vietät museossa helposti useita tunteja merirosvolaivan malliin ja useisiin eri huoneisiin tutustuen. Museosta on vähitellen tullut yksi kaupungin suosituimmista nähtävyyksistä.

Saapuessasi ystävällinen merirosvo tervehtii seuruettasi ja opastaa sen Revenge-laivan kannelle. Tässä valtavassa replikassa ovat näkyvissä kaikki 1600-luvun merirosvolaivoille ominaiset piirteet, kuten tykit ja liput. Tutustu taisteluissa uponneista laivoista pelastettuihin esineisiin oppaan johdolla tai omatoimisesti. Museon kohokohtia ovat koristeellisesti kaiverretut miekat, pistoolit ja kanuunat. 

Kaikki materiaali on museossa saatavilla myös englanniksi, ja se sopii sekä aikuisille että lapsille. Lapset voivat vastata museokierroksen aikana joukkoon tosi/epätosi-kysymyksiä, joiden vastauksista osa yllättää jopa oppineimmat historioitsijat. Lue, miksi niin monet laivat hävisivät taistelunsa alueen merirosvoja vastaan, ja kuuntele tarinoita merirosvojen julmista teoista. Näe liput, joita taisteluissa käytettiin, ja ota selvää, mitä ne symboloivat. 

Päätä kierros museon erinomaiseen myymälään, josta voit ostaa tuliaisia kotiin vietäviksi. 

Pirates of Nassau Museum on avoinna päivittäin, ja sinne on pääsymaksu. Nassaussa majoittuvat matkailijat löytävät museoon helposti jalkaisin; se sijaitsee vain lyhyen matkan päässä kaupungin satamasta. Kauempaa saapuvat löytävät lähistön kaduilta pysäköintipaikkoja.


Tutustu kohteeseen Nassau (ja lähialueet)


Lähellä sijaitsevat hotellit

10 parasta hotellia lähimpänä kohdetta: Pirates of Nassau Museum


Suosituimmat hotellit

Suosituimmat hotellit lähellä kohdetta Pirates of Nassau Museum

Näytä kaikki hotellit lähellä kohdetta Pirates of Nassau Museum