Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Pláz

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Pláz. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Pláz, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Pláz paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Pláz upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Pláz? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Pláz lähellä kohdetta Pláz. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Pláz, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 148 majoitusliikettä kohteen Pláz lähellä
Mediterranee 42 €
Mediterranee

Mediterranee

AGIOU NIKOLOAOU,18, Patras
   
  2.0 kautta 5.0 Tähteä

  Apollon-teatteri ja Georgiou I:n aukio sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Patrasin kaupungintalo ja Pyhän Andreaksen kirkko ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Patrasin asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Moxy Patra Marina 48 €
  Moxy Patra Marina

  Moxy Patra Marina

    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Georgiou I:n aukio ja Apollon-teatteri sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Psila Alonian aukio ja Patrasin satama ovat myös 5 kilometrin päässä. Patrasin asema sijaitsee 17 minuutin kävelymatkan päässä.

   Airotel Achaia Beach 54 €
   Airotel Achaia Beach

   Airotel Achaia Beach

     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Patraksen yliopisto, Pláz ja Rion-Antirion silta ovat 5 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Kostas Davourlis Stadium (stadion) ja Saint Andrew (Agios Andreas) Church ovat myös 10 kilometrin päässä.

    Hotel Tzaki 49 €
    Hotel Tzaki

    Hotel Tzaki

    Akrita Digeni, Paralia Proastiou, Patras
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Patraksen yliopisto, Rion-Antirion silta ja Kostas Davourlis Stadium (stadion) sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Pyhän Andreaksen kirkko ja Patrasin satama ovat myös 20 kilometrin päässä.

     Best House Nirvana Patra 57 €
     Best House Nirvana Patra

     Best House Nirvana Patra

     25 Pavlou Nirvana, 26443, Greece, Patras
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Pláz, Patraksen yliopisto ja Kostas Davourlis Stadium (stadion) 3 kilometrin päässä tästä bisnesalueella huoneistohotellista. Saint Andrew (Agios Andreas) Church ja Apollon-teatteri ovat myös 5 kilometrin päässä.

      Delfini Hotel 40 €
      Delfini Hotel

      Delfini Hotel

        
       2.0 kautta 5.0 Tähteä

       Patrasin kaupungintalo ja Psila Alonian aukio sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Patraksen yliopisto ja Patrasin satama ovat myös 10 kilometrin päässä. Patrasin asema sijaitsee 27 minuutin kävelymatkan päässä.

       Paras Talo, Nirvana, Patra
       Paras Talo, Nirvana, Patra

       Paras Talo, Nirvana, Patra

         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Pláz ja Kostas Davourlis Stadium (stadion) 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Saint Andrew (Agios Andreas) Church ja Apollon-teatteri ovat myös 5 kilometrin päässä.

        Best House- Nirvana II Patra 57 €
        Best House- Nirvana II Patra

        Best House- Nirvana II Patra

          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Pláz ja Kostas Davourlis Stadium (stadion) 2 kilometrin päässä tästä bisnesalueella sijaitsevasta huoneistohotellista. Saint Andrew (Agios Andreas) Church ja Apollon-teatteri ovat myös 5 kilometrin päässä.