Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Pohjaslahden kirkko

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Pohjaslahden kirkko. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Pohjaslahden kirkko, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Pohjaslahden kirkko paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Pohjaslahden kirkko upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Pohjaslahden kirkko? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Pohjaslahden kirkko lähellä kohdetta Pohjaslahden kirkko. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Pohjaslahden kirkko, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 14 majoitusliikettä kohteen Pohjaslahden kirkko lähellä
Vehkaniemi Holyday Estate
Vehkaniemi Holyday Estate

Vehkaniemi Holyday Estate

308 Salmentakasentie, Mänttä-Vilppula, Tampere
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Himmaanmäen näköalatorni on 20,1 kilometrin päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta aamiaismajoituksesta. Serlachius-museot ja Virtain laivarannan uimaranta sijaitsevat 40 kilometrin päässä. Helvetinjärven kansallispuisto sijaitsee 36,8 kilometrin päässä.

  Motelli Tarjanteen Talo 69 €
  Motelli Tarjanteen Talo

  Motelli Tarjanteen Talo

  Virtaintie 35, Virrat
    
   2.5 kautta 5.0 Tähteä

   Virtain laivarannan uimaranta on 1,4 kilometrin ja päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Herraskosken kanavamuseo ja Virtain Perinnekylä sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Ähtärin eläinpuisto ja Helvetinjärven kansallispuisto ovat myös 52 kilometrin päässä.

   Hotel Keurusselka
   Hotel Keurusselka

   Hotel Keurusselka

   Keurusseläntie 134, Keuruu
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Keurusselän liikuntapuisto on 0,7 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Keurusselkä ja Haapamäen Höyryveturipuisto sijaitsevat 15 kilometrin päässä. Himmaanmäen näköalatorni ja Serlachius-museot ovat myös 40 kilometrin päässä.

    Hotelli Viikinhovi 90 €
    Hotelli Viikinhovi

    Hotelli Viikinhovi

    Unio Sarlinintie 2, Keuruu
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Keurusselän liikuntapuisto on 1,2 kilometrin päässä tästä hotellista. Haapamäen Höyryveturipuisto ja Himmaanmäen näköalatorni sijaitsevat 25 kilometrin päässä.

     Hotel Alexander 99 €
     Hotel Alexander

     Hotel Alexander

     Kauppakatu 23, Mänttä-Vilppula
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Mäntän kirkko ja Honkahovin taidekeskus sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Serlachius-museot sijaitsee 2,7 kilometrin päässä.

      Mänttä Summer Apartments
      Mänttä Summer Apartments

      Mänttä Summer Apartments

      Koulukatu 6, Mänttä-Vilppula
        
       2.0 kautta 5.0 Tähteä

       Mäntän kirkko ja Honkahovin taidekeskus 2 kilometrin päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta huoneistohotellista. Serlachius-museot sijaitsee 3,2 kilometrin päässä.

       Winter Bay Cottage
       Winter Bay Cottage

       Winter Bay Cottage

       15A Vähä Suojärventie, Keuruu
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Haapamäen Höyryveturipuisto, Ähtärin eläinpuisto ja Himmaanmäen näköalatorni ovat 40 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta lomakodista. Keurusselkä ja Keurusselän liikuntapuisto ovat myös 52 kilometrin päässä.

        Naava Chalet 190 €
        Naava Chalet

        Naava Chalet

        Mesikuja 4, Ähtäri
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Ähtärin eläinpuisto on 0,3 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta huoneistohotellista. Kyläkauppa Veljekset Keskinen ja Alavus Arena sijaitsevat 40 kilometrin päässä. Luomanpuisto ja Harrin uimala ovat myös 40 kilometrin päässä.