Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Matka Pohjois-Sjellannin kuninkaallisiin maisemiin

Vain lyhyen ajomatkan päässä Kööpenhaminasta sijaitsevalla Pohjois-Sjellannin alueella voit nauttia upeista luontomaisemista, pitkästä rannikosta, keskiaikaisista linnoista ja satumaisista kylistä.

Pohjois-Sjellanti on kuninkaallisten muinainen ajanviettopaikka, jossa on kerrassaan upeat luontomaisemat. Tutustu Pohjois-Sjellannin lomalla vuosisatoja vanhoihin linnoihin ja viehättäviin pikkukyliin. Rentoudu luonnontilaisilla rannoilla, patikoi metsikössä ja nauti vesiurheilusta kimmeltävillä järvillä. Pohjois-Sjellanti on Tanskan suurimpiin kuuluvan Sjellannin pohjoisin alue, jota ympäröivät pikkusaaret, vuonot ja salmet.

Heti Kööpenhaminan pohjoispuolelta alkava Pohjois-Sjellanti levittäytyy kumpuilevalle vehreälle maaseudulle, jolla on historiallisia linnoja. Helsingørissä sijaitseva 1420-luvulla rakennettu Kronborgin linna inspiroi Shakespearia kirjoittamaan Hamletin. Nauti Pohjois-Sjellannin-lomalla kävelystä Frederiksborgin linnan barokkityylisessä puutarhassa Hillerødissä ja käy 1700-luvulla rakennetussa Fredensborgin linnassa Fredensborgissa. Asserbon ja Gurren linnoitusten rauniot ovat peräisin 1100-luvulta.

Pohjois-Sjellannin lapsiystävälliset, puhtaat ja koskemattomat rannat ovat osa Tanskan Rivieraa ja kesällä ihanteellisia paikkoja uida ja ottaa aurinkoa. Voit myös uida kylmässä meressä talvella rohkeiden paikallisten tavoin. Parhaita rantoja ovat muun muassa pohjoisrannikolla sijaitsevat Gilleleje, Hornbæk, Liseleje ja Tisvildeleje ja itärannikolla sijaitsevat Espergærde, Humlebæk ja Nivå.

Käy kaupungeissa ja kylissä, joille ovat ominaisia hirsirunkoiset kivitalot, olkikattoiset mökit ja kukkien koristamat puutarhat, kuten Frederiksværkissa ja Helsingessä. Perehdy alueen kalastusperinteisiin Hundestedissä ja Kikhavnissa.

Nauti Pohjois-Sjellannin-lomalla alueen kauniista metsistä ja järvistä. Seuraa patikointipolkuja Gribskovin halki Esrum Søn rannikolle. Lisää vaelluspolkuja on tarjolla Egebæksvangin ja Teglstrup Hegnin metsissä. Kokeile veneilyä, jääpurjehdusta ja suppausta Tanskan suurimmalla järvellä Arresøllä.

Heinäkuussa voit nauttia Smag på Nordsjælland ‑ruokafestivaalista. Maistele paikallisesti kasvatettuja hedelmiä ja tanskalaisia snapseja ja katsele oluen valmistuksen esittelytilaisuuksia. Joulukuussa järjestettävät viihtyisät joulumarkkinat valaisevat kaupunkien keskustat. Lämmittele glögiä nauttien.

Sjellannin pääkaupunkialueella sijaitsevassa Pohjois-Sjellannissa on kattava julkisen liikenteen bussien ja junien verkosto. Vuokraa auto ja aja Kööpenhaminan pohjoispuolen ja Helsingørin välillä kulkevaa rannikkotietä Strandvejeniä pitkin. Aurinkoisella säällä voit nauttia tästä upeasta lomakohteesta pyöräilemällä alueen pitkillä pyöräilyreiteillä.


Parhaat lentotarjoukset

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 799 majoitusliikettä kohteessa Pohjois-Sjellanti
Kokkedal Castle Copenhagen 153 €
Arvosteltu 28.6.2015
Katso tiedot
 
Kokkedal Castle Copenhagen

Kokkedal Castle Copenhagen

Kokkedal Allé 6, Horsholm
   
  4,4/5
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Erittäin pieni huone sivurakennuksessa. Pienet ikkunat, ei minibaaria.

  Marienlyst Strandhotel 160 €
  Arvosteltu 12.8.2019
  Katso tiedot
   
  Marienlyst Strandhotel

  Marienlyst Strandhotel

  Nordre Strandvej 2, Helsingor
    
   4,2/5
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Koko allasalue on K16, lapset voi kuulemma ” uida meressä”!

   Hotel Marina
   Arvosteltu 11.6.2019
   Katso tiedot
    
   Hotel Marina

   Hotel Marina

   Vedbæk Strandvej 391, Vedbæk, Pääkaupunkialue
     
    3,7/5
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Room had the basics; beds, and TV, but nothing extra. Location was good, station nearby ja beautiful sea shore just across the street. Breakfast was very good.

    Hotel-B 54 €
    Arvosteltu 26.1.2020
    Katso tiedot
     
    Hotel-B

    Hotel-B

    102 Birkerød Kongevej, Birkerod
      
     3,4/5
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Meget nemt med fremsendte koder til hoveddør og værelse, det fungere rigtig godt. Værelser var rent, jeg boede på budget-værelse og det var OK, man får hvad man betaler for. Dog var køleskabet ikke tændt, træls. Manglede flere kanaler på TV. Alt i alt udemærket og ville benytte det igen.

     Kurhotel Skodsborg 169 €
     Arvosteltu 22.7.2017
     Katso tiedot
      
     Kurhotel Skodsborg

     Kurhotel Skodsborg

     Skodsborg Strandvej 139, Skodsborg
       
      4,4/5
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Mukava hotelli, jonka palvelut ovat ihan OK. Huone oli ainakin riittävän suuri. Moni opiskelija elää pienemmässä asunnossa.

      Hotel Hamlet 65 €
      Hotel Hamlet

      Hotel Hamlet

      5 Bramstræde, Helsingor
        
       3,4
       /5 (8 arvostelua)
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Pyhän Olavin kirkko, Museet for Søfart ja Kronborgin linna sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Danmarks Tekniske Museum sijaitsee 3,6 kilometrin päässä. Helsingørin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Grønnehaven asema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

       Scandic Eremitage 121 €
       Arvosteltu 10.8.2019
       Katso tiedot
        
       Scandic Eremitage

       Scandic Eremitage

       Klampenborgvej 230, Kongens Lyngby
         
        3,8/5
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        The hotel is totally overpriced to the location and condition of the rooms. ,No air-condition, tv channels works poorly and very wear down rooms. Breakfast was good.

        Comwell Holte 94 €
        Arvosteltu 21.8.2016
        Katso tiedot
         
        Comwell Holte

        Comwell Holte

        Kongevejen 495A, Holte
          
         3,9/5
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Keskellä ei mitään, ilmastointi puuttuu.