Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Pompejin arkeologinen puisto

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Pompejin arkeologinen puisto. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Pompejin arkeologinen puisto, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Pompejin arkeologinen puisto paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Pompejin arkeologinen puisto upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Pompejin arkeologinen puisto? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Pompejin arkeologinen puisto lähellä kohdetta Pompejin arkeologinen puisto. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Pompejin arkeologinen puisto, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 3 894 majoitusliikettä kohteen Pompejin arkeologinen puisto lähellä
Hotel Forum 91 €
Hotel Forum

Hotel Forum

Via Roma 99/101, Pompeji, NA
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Pompejin arkeologinen puisto ja Beata Vergine del Santo Rosario di Pompein pyhäkkö sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Villa Poppaea ja Herculaneumin arkeologinen alue ovat myös 20 kilometrin päässä. Pompein asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Pompei Scavi-Villa dei Misterin asema on 20 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel del Sole 63 €
  Hotel del Sole

  Hotel del Sole

  Via Plinio, 19, Pompeji, NA
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Kaupungin keskustassa sijaitseva hotelli, jonka lähellä on Pompeijin amfiteatteri, Pompejin arkeologinen puisto ja Beata Vergine del Santo Rosario di Pompein pyhäkkö. Lähistöllä sijaitsee myös Pompeijin forum ja Casa dei Vettii (rakennus). Pompein asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Pompei Scavi-Villa dei Misterin asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

   Resort Bosco De' Medici 112 €
   Resort Bosco De' Medici

   Resort Bosco De' Medici

   Via Antonio Segni, 43, Pompeji, NA
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Perheille sopiva kaupungin keskustassa sijaitseva hotelli, jonka lähellä on Pompeijin amfiteatteri, Pompejin arkeologinen puisto ja Beata Vergine del Santo Rosario di Pompein pyhäkkö. Lähistöllä sijaitsee myös Casa dei Vettii (rakennus) ja Castellum Aquae. Pompein asema sijaitsee 16 minuutin kävelymatkan päässä.

    B&B Elena 42 €
    B&B Elena

    B&B Elena

    Via Minutella, 43, Pompeji, NA
      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     Sorrento Peninsula ja Pompejin arkeologinen puisto sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä aamiaismajoituksesta. Pompeijin amfiteatteri ja Beata Vergine del Santo Rosario di Pompein pyhäkkö ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Pompein asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Pompei Scavi-Villa dei Misterin asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Vittoria 70 €
     Hotel Vittoria

     Hotel Vittoria

     Piazza Porta Marina Inferiore, Pompeji, NA
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Sorrento Peninsula ja Pompejin arkeologinen puisto sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Napolinlahti sijaitsee 3 kilometrin päässä. Pompei Scavi-Villa dei Misterin asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Pompein asema 18 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Zeus Pompei 52 €
      Hotel Zeus Pompei

      Hotel Zeus Pompei

      Via Villa Dei Misteri, 3, Pompeji, NA
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Sorrento Peninsula ja Pompejin arkeologinen puisto sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Napolinlahti sijaitsee 3,2 kilometrin päässä. Pompei Scavi-Villa dei Misterin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Pompein asema 23 minuutin kävelymatkan päässä.

       Bed & Breakfast La Casa di Plinio 70 €
       Bed & Breakfast La Casa di Plinio

       Bed & Breakfast La Casa di Plinio

       Via Stabiana 3, Pompeji, NA
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Sorrento Peninsula ja Pompejin arkeologinen puisto sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä aamiaismajoituksesta. Pompeijin amfiteatteri ja Beata Vergine del Santo Rosario di Pompein pyhäkkö ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Pompein asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Pompei Scavi-Villa dei Misterin asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

        Nives Bed and Breakfast 71 €
        Nives Bed and Breakfast

        Nives Bed and Breakfast

        Via Masseria Lapilli 2, Pompeji, Città Metropolitana di Napoli
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Sorrento Peninsula ja Pompejin arkeologinen puisto sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä aamiaismajoituksesta. Napolinlahti sijaitsee 3,6 kilometrin päässä. Pompei Scavi-Villa dei Misterin asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Pompein asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.