Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Pompejin arkeologinen puisto

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Pompejin arkeologinen puisto. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Pompejin arkeologinen puisto, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Pompejin arkeologinen puisto paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Pompejin arkeologinen puisto upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Pompejin arkeologinen puisto? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Pompejin arkeologinen puisto lähellä kohdetta Pompejin arkeologinen puisto. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Pompejin arkeologinen puisto, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 5 150 majoitusliikettä kohteen Pompejin arkeologinen puisto lähellä
Resort Bosco De' Medici 109 €
Resort Bosco De' Medici

Resort Bosco De' Medici

Via Antonio Segni, 43, Pompeji, NA
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Tämä maaseudulla sijaitseva perheille sopiva hotelli on samalla alueella kuin Pompejin arkeologinen puisto, Pompeijin forum ja Vesuvius-tulivuori. Alueella sijaitsee myös Museo Archeologico Virtuale ja Herculaneumin arkeologinen alue. Pompein asema sijaitsee 16 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Forum 95 €
  Hotel Forum

  Hotel Forum

  Via Roma 99/101, Pompeji, NA
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Pompejin arkeologinen puisto ja Beata Vergine del Santo Rosario di Pompein pyhäkkö sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Villa Poppaea ja Herculaneumin arkeologinen alue ovat myös 20 kilometrin päässä. Pompein asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Pompei Scavi-Villa dei Misterin asema on 20 minuutin kävelymatkan päässä.

   Agriturismo Vivinatura 80 €
   Agriturismo Vivinatura

   Agriturismo Vivinatura

   Via Ponte Izzo 49, Pompeji, NA
     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    Sorrento Peninsula ja Pompejin arkeologinen puisto sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä ostosalueella sijaitsevasta perheystävällisestä maatilamajoituksesta. Pompeijin forum sijaitsee 3,3 kilometrin päässä. Pompein asema sijaitsee 27 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Santa Caterina 67 €
    Hotel Santa Caterina

    Hotel Santa Caterina

    Via Vittorio Emanuele 4, Pompeji, Campania NA
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Beata Vergine del Santo Rosario di Pompein pyhäkkö, Pompejin arkeologinen puisto ja Pompeijin forum sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä keskustassa sijaitsevasta hotellista. Pompeijin amfiteatteri ja Sorrento Peninsula ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Pompein asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Pompei Scavi-Villa dei Misterin asema on 20 minuutin kävelymatkan päässä.

     B&B Elena 54 €
     B&B Elena

     B&B Elena

     Via Minutella, 43, Pompeji, NA
       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      Pompejin arkeologinen puisto ja Pompeijin forum sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä aamiaismajoituksesta. Pompeijin amfiteatteri ja Beata Vergine del Santo Rosario di Pompein pyhäkkö ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Pompein asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Pompei Scavi-Villa dei Misterin asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Vittoria 76 €
      Hotel Vittoria

      Hotel Vittoria

      Piazza Porta Marina Inferiore, Pompeji, NA
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Pompejin arkeologinen puisto ja Pompeijin forum sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Casa del Fauno (rakennus) ja Casa dei Vettii (rakennus) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Pompei Scavi-Villa dei Misterin asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Pompein asema 18 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel del Sole 79 €
       Hotel del Sole

       Hotel del Sole

       Via Plinio, 19, Pompeji, NA
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Kaupungin keskustassa sijaitseva hotelli, jonka lähellä on Pompeijin amfiteatteri, Pompejin arkeologinen puisto ja Pompeijin forum. Lähistöllä sijaitsee myös Beata Vergine del Santo Rosario di Pompein pyhäkkö ja Casa dei Vettii (rakennus). Pompein asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Pompei Scavi-Villa dei Misterin asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel degli Amici
        Hotel degli Amici

        Hotel degli Amici

        Via Plinio 93-95, Pompeji, NA
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Pompeijin amfiteatteri, Pompejin arkeologinen puisto ja Pompeijin forum sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Beata Vergine del Santo Rosario di Pompein pyhäkkö ja Casa del Fauno (rakennus) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Pompei Scavi-Villa dei Misterin asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Pompein asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.