Pääosion alkuosa
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Preston Manor

Tutustu aavemaisiin puutarhan raunioihin ja lemmikkieläinten hautausmaahan aikoinaan edvardiaanisen yhteisön keskipisteenä toimineessa 1200-luvun kartanossa, jossa sanotaan kummittelevan.

Preston Manor on historiallinen rakennus, joka oli aikoinaan entisen Prestonin kylän hallinnollinen keskus. Kartano on sijainnut paikallaan 1200-luvun puolivälistä alkaen, vaikka suuri osa nykyisestä rakennuksesta on peräisin 1700-luvulta. Museon näyttelyissä pääset tutustumaan rakennuksen entisiin varakkaisiin omistajiin ja yläluokkaiseen edvardiaaniseen yhteisöön.

Kuljeskele kartanon muuripuutarhassa ja nauti sen rauhallisesta tunnelmasta. Ihaile satoja vuosia vanhoja piikivestä rakennettuja muureja ja kaivon ympärille rakennetun rakennelman raunioita. Käy aavemaisella eläinten hautausmaalla, jonne on haudattu kartanossa asuneiden perheiden eläimiä. Kävele hautausmaan halki lummelammille. Hautausmaalle on haudattu neljä kissaa ja 16 koiraa.

Kartano tunnetaan siitä, että siellä kummittelee. Kartanossa on tehty 1500-luvulta alkaen useita havaintoja harmaaseen asuun pukeutuneesta naisesta, kirkonkiroukseen julistetusta nunnasta ja leikkitraktorilla ratsastavasta haamusta. Tutustu näiden tarinoiden inspiroimiin televisio-ohjelmiin ja istuntoihin, joissa on yritetty saada yhteys haamuihin.

Kartanon sisällä voit ihailla edvardiaanista sisustusta ja kalusteita. Tutkiskele hienostunutta eteishallia ja käy palvelijoiden huoneissa. Kiinnitä huomiota palvelijanhuoneiden ja kartanossa asuneiden perheiden huoneiden suuriin laadullisiin eroihin.

Kaksikerroksisessa Yrjöjen aikaisen julkisivun koristamassa kartanossa on lisäksi kellari ja ullakko, joten vierailijat voivat käydä yhteensä neljässä eri kerroksessa. Käy kirjastossa, aamiaissalissa ja ruokasalissa ja ihaile rakennuksen majesteettisia portaikkoja.

Kartano avoinna aamusta myöhäiseen iltapäivään kaikkina muina päivinä paitsi maanantaisin. Kartanoon on pääsymaksu, josta lapset, opiskelijat ja perheet saavat alennusta.

Preston Manor on osa Preston Parkia, joka sijaitsee kolme kilometriä kaupungin keskustasta luoteeseen. Brightonin rautatieasemalta on säännöllinen bussiyhteys kartanolle. Matka kestää noin 20 minuuttia. Käy myös lähistön muissa nähtävyyksissä, joita ovat esimerkiksi Boothin luonnontieteellinen museo ja Preston Park Velodrome.


Alueen Preston Manor opas


Parhaat lento+hotelli-tarjoukset

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 181 majoitusliikettä kohteen Preston Manor lähellä
Jurys Inn Brighton 77 €
Jurys Inn Brighton

Jurys Inn Brighton

   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  North Laine, Brighton Dome ja Brighton Theatre Royal sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Brighton Centre ja Brighton Beach ovat myös 2 kilometrin päässä. Brightonin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Brighton London Roadin asema 26 minuutin kävelymatkan päässä.

  Holiday Inn Brighton Seafront 94 €
  Holiday Inn Brighton Seafront

  Holiday Inn Brighton Seafront

    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Regency Square, Brighton Beach ja British Airways i360 ovat vain muutaman askeleen päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Brighton Centre ja Brighton Pier ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Brightonin asema sijaitsee 17 minuutin kävelymatkan päässä.

   The Old Ship Hotel 85 €
   The Old Ship Hotel

   The Old Ship Hotel

     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Brighton Fishing Museum (museo) ja Brighton Centre ovat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Brighton Pier ja Brighton Beach ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Brightonin asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä, ja Brighton London Roadin asema on 28 minuutin kävelymatkan päässä.

    The Grand Brighton 133 €
    The Grand Brighton

    The Grand Brighton

      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Brighton Centre ja Brighton Beach ovat vain muutaman askeleen päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Brighton Pier ja British Airways i360 ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Brightonin asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä, ja Brighton London Roadin asema on 28 minuutin kävelymatkan päässä.

     Fred's Flat With Sea View 422 €
     Fred's Flat With Sea View

     Fred's Flat With Sea View

       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Preston Manor (kartano), Brighton Theatre Royal ja Brighton Dome sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Brighton Beach ja Brighton Centre ovat myös 5 kilometrin päässä. Preston Parkin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Brighton London Roadin asema 22 minuutin kävelymatkan päässä.

      Contemporary 2 Bedroom Cosy Cottage
      Contemporary 2 Bedroom Cosy Cottage

      Contemporary 2 Bedroom Cosy Cottage

        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Preston Manor (kartano), Brighton Beach ja Brighton Theatre Royal sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä mökistä. Brighton Dome ja Brighton Royal Pavilion ovat myös 3 kilometrin päässä. Preston Parkin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Hoven asema on 24 minuutin kävelymatkan päässä.

       Preston Park Hotel 69 €
       Preston Park Hotel

       Preston Park Hotel

         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Preston Manor (kartano) ja Preston Park (puisto) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Brighton Centre ja Brighton Beach ovat myös 5 kilometrin päässä. Preston Parkin asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Brighton London Roadin asema 25 minuutin kävelymatkan päässä.

        Kaunis, Ylellinen Kahden Makuuhuoneen Huoneisto, Helpon Matkan Päässä Kaupungin Keskustasta,
        Kaunis, Ylellinen Kahden Makuuhuoneen Huoneisto, Helpon Matkan Päässä Kaupungin Keskustasta,

        Kaunis, Ylellinen Kahden Makuuhuoneen Huoneisto, Helpon Matkan Päässä Kaupungin Keskustasta,

        Harrington Rd, Halcyon, 52b, Brighton, ENG
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Preston Manor (kartano) ja Preston Park (puisto) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä huoneistohotellista. Brighton Pier ja Brighton Centre ovat myös 5 kilometrin päässä. Preston Parkin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Brighton London Roadin asema on 22 minuutin kävelymatkan päässä.