Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Puig – pakettimatkat

Valencia on noin 800 000 ihmisen asuttama kaupunki. Jos päätät majoittua alueelle Puig, voit olla varma, että tulet tutustumaan moneen paikalliseen. Jos lennät lentokentälle Valencia, Puig sijaitsee sieltä noin 18 km koilliseen. Jos taas aiot suunnistaa kyseiselle alueelle kaupungin sydämestä, sinun tulee matkustaa 15 km pohjoiseen.

Puig – pakettimatkat

Teatro Romano de Sagunto ja Sagunton akropolis/linna ovat kaksi lähiseudun turistikohdetta. Niissä kannattaa ehdottomasti käydä. Playa Els Plans ja Monasterio de Santa María del Puig ovat myös ehdottomasti vierailun arvoisia. Myös Puzol ja Rafelbunyol ovat lähellä sijaitsevia alueita, joissa kannattaa piipahtaa lomasi aikana.

Täällä ollessasi kannattaa myös selvittää, miksi Taiteen ja tieteen kaupunki kuuluu suosituimpiin nähtävyyksiin. Se sijaitsee ainoastaan 3 km kohteen Valencia ydinkeskustasta.

Keskusta-alueella on monia mieleenpainuvia kohteita, joihin kuuluu muun muassa Mercado Central (markkinat) ja Lonja de la Seda. Älä myöskään unohda kohteita Torres de Serranos ja Feria Valencia (kokous- ja messukeskus).

Tunne viileä hiekka varpaidesi välissä ja kuuntele aaltojen huminaa rannalla. Me suosittelemme kohteita Puigin ranta, Platja de Rafalellin ranta ja Platja de Massamagrellin ranta.

Läheiset historialliset maamerkit auttavat ymmärtämään alueen kiinnostavaa menneisyyttä. Vieraile esimerkiksi kohteissa Cartoixa d'Aracristi, Ermita de Sant Jordi, Ermita de Santa Bárbara ja Torre de Guaita

Majoitus – Puig

Hotellien ja muiden majoitusliikkeiden lukumäärä kohteessa Puig voi olla varsin vähäinen. Ennen kuin matkasi alkaa, tarkista viimeisimmät tiedot, listaukset ja tarjoukset Expedian ajantasaiselta varaussivulta.

Seuraavat majoitusliikkeet ovat suosittuja kohteessa Puig: La Mozaira ja Apartamentos Valencia Port Saplaya


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 234 majoitusliikettä kohteessa Puig
Hotel Olympia Ronda II 49 €
Arvosteltu 20.8.2018
Katso tiedot
 
Hotel Olympia Ronda II

Hotel Olympia Ronda II

   
  4,1/5
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Kann nicht viel zum Hotel sagen, waren nur 2 Nächte da wegen einer Hochzeit. Es ist sauber und modern eingerichtet. Was mich sehr positiv gestimmt hat, wir hatten super geschlafen. Also da kann man nichts sagen. Top Bett!

  Hotel Olympia Ronda I 36 €
  Arvosteltu 3.6.2016
  Katso tiedot
   
  Hotel Olympia Ronda I

  Hotel Olympia Ronda I

    
   3,8/5
   2.0 kautta 5.0 Tähteä

   Hyvä hotelli yöpymisen. Junalla tai bussilla pääsee helposti Valenciaan. Itse Puigin kylässä ei luostaria lukuunottamatta ole mitään. Harvat ravintolat aukeavat kahdeksalta ja kokki tulee vasta myöhemmin.

   Hotel Casbah 63 €
   Arvosteltu 22.6.2015
   Katso tiedot
    
   Hotel Casbah

   Hotel Casbah

     
    3,8/5
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Palvelu loistavaa. Pieni perhehotelli. Parkkihalli.

    Hotel Borja 35 €
    Arvosteltu 18.6.2019
    Katso tiedot
     
    Hotel Borja

    Hotel Borja

      
     4,1/5
     1.0 kautta 5.0 Tähteä

     El hotel esta bien situado y se encuentra limpio. La atención es buena y el personal muestra muy buena disposición en todo momento. Sería importante que controlasen el ruido causado por los portazos de la gente que no respeta el descanso y la convivencia sin molestar. Se nota que la propiedad del ...

     RTL El Puig Valhotel
     Arvosteltu 30.11.2018
     Katso tiedot
      
     RTL El Puig Valhotel

     RTL El Puig Valhotel

       
      3,8/5
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Nice hotel close to beach, but a bit too far out to visit places by local transport, taxis were not readily available More information on what was available to visit locally, other than Valencia

      Kaunis Huoneisto El Puig Beach Valenciassa
      Kaunis Huoneisto El Puig Beach Valenciassa

      Kaunis Huoneisto El Puig Beach Valenciassa

      1 Calle Puebla, 1, Puig, Valencian itsehallintoalue
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Puigin ranta on 0,5 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Centro Comercial El Manarin ostoskeskus ja Monasterio de Santa María del Puig sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Montaña de La Patà sijaitsee 4,7 kilometrin päässä.

       Asunto Rannalla. Puig de Santa María Valencia
       Asunto Rannalla. Puig de Santa María Valencia

       Asunto Rannalla. Puig de Santa María Valencia

       Avenida de la Tramuntana 2, Puig, Valencian itsehallintoalue
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Puigin ranta on 0,7 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta huoneistohotellista. Monasterio de Santa María del Puig ja Montaña de La Patà sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Centro Comercial El Manarin ostoskeskus ja Parque natural de la Sierra Calderonan luonnonpuisto ovat myös 15 kilometrin päässä.

        Modern Penthouse Apartment on the Beach
        Modern Penthouse Apartment on the Beach

        Modern Penthouse Apartment on the Beach

          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Puigin ranta on 0,6 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Monasterio de Santa María del Puig ja Montaña de La Patà sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Centro Comercial El Manarin ostoskeskus ja Parque natural de la Sierra Calderonan luonnonpuisto ovat myös 15 kilometrin päässä.

         Parhaat lentotarjoukset

         Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.