Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Pyhän Jaakobin katedraali

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Pyhän Jaakobin katedraali. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Pyhän Jaakobin katedraali, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Pyhän Jaakobin katedraali paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Pyhän Jaakobin katedraali upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Pyhän Jaakobin katedraali? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Pyhän Jaakobin katedraali lähellä kohdetta Pyhän Jaakobin katedraali. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Pyhän Jaakobin katedraali, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 138 hotellia lähellä kohdetta Pyhän Jaakobin katedraali
47 €
Hotel Jadran

Hotel Jadran

Obala dr. Franje Tudmana 52, Sibenik
2,9
/ 5 (95 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Šibenikin akvaario ja Pyhän Jaakobin katedraali sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta hotellista. Pyhän Barbaran kirkko ja Pyhän Krševanin kirkko ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

D-Resort Šibenik - Small Luxury Hotels Of The World

D-Resort Šibenik - Small Luxury Hotels Of The World

Obala Jerka Šižgorica 1, Sibenik
4,8
/ 5 (58 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Gospe van Gradan kirkko ja Pyhän Jaakobin katedraali sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta perheystävällisestä lomakeskuksesta. Šibenikin akvaario ja Pyhän Laurin luostarin keskiaikainen välimerellinen puutarha ovat myös 5 kilometrin päässä.

105 €
Heritage Hotel Life Palace

Heritage Hotel Life Palace

Trg Sibenskih Palih Boraca 1, Sibenik
4,8
/ 5 (53 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Šibenikin akvaario ja Pyhän Jaakobin katedraali sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Pyhän Barbaran kirkko ja Pyhän Ivanin kirkko ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

35 €
Hostel Scala

Hostel Scala

Put Gimnazije 5, Sibenik
5,0
/ 5 (1 arvostelua)
2.0 kautta 5.0

Gospe van Gradan kirkko ja Pyhän Jaakobin katedraali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta hostellista. Pyhän Fransiskuksen kirkko ja luostari ja Uspenie Bogomateren kirkko ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

79 €
Sibenik Apartments STARS

Sibenik Apartments STARS

Zadarska 5, Sibenik
4,2
/ 5 (38 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Pyhän Ivanin kirkko ja Pyhän Jaakobin katedraali sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistosta. Pyhän Krševanin kirkko ja Pyhän hengen kirkko ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

Hostel GLOBO

Hostel GLOBO

Sarajevska ulica 2, Sibenik
4,2
/ 5 (5 arvostelua)
2.0 kautta 5.0

Pyhän Fransiskuksen kirkko ja luostari ja Pyhän Jaakobin katedraali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Gospe van Gradan kirkko ja Uspenie Bogomateren kirkko ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

Sibenik Vanha Kaupungintalo

Sibenik Vanha Kaupungintalo

prominska, sibenik
0.0 kautta 5.0

Pyhän Laurin luostarin keskiaikainen välimerellinen puutarha ja Pyhän Jaakobin katedraali sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä lomakodista. Pyhän Lucian benediktiiniluostari ja Pyhän Barbaran kirkko ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

Cruise From Dubrovnik On M/Y Dalvin

Cruise From Dubrovnik On M/Y Dalvin

HARBOUR ZADAR,, ZADAR
3.0 kautta 5.0

Tämä laiva lähtee kaupungista Šibenik, ja purjehtii ainakin osan aikaa matkasta.