Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Pyhän Lasaruksen kirkko

Vieraile tässä 800-luvun uskonnollisessa rakennuksessa, kuuntele kiehtova raamatullinen kertomus ihmeistä ja tutustu Lasaruksen viimeiseksi lepopaikaksi oletettuun pyhään hautaan.

Pyhän Lasaruksen kirkko on tunnettu hengellinen temppeli, ja kerrotaan, että se on rakennettu raamatullisen Betanian Lasaruksen jäänteiden päälle. Tarina kertoo, että Jeesus herätti Lasaruksen kuolleista ennen kuin tämä pakeni loppuelämäkseen Kyprokselle. Tämä kivikirkko kohoaa Pyhän Lasaruksen aukiolla juhlallisena muistutuksena kaupungin värikkäästä menneisyydestä.

Huomaa kirkon jättimäinen kellotorni ja sen pyramidinmuotoinen huippu. Korkeaan torniin on tehty useita ikkunoita, joista sen sisällä olevat kellot näkyvät. Holvit ja kiviset yksityiskohdat luovat hienon kontrastin taustalla siintävälle siniselle taivaalle. Kirkon edustalla avautuu tilava aukio, jossa voit rentoutua ja imeä itseesi Kyproksen aurinkoa. 

Iltaisin kirkko kylpee kullankeltaisessa valossa, ja saat siitä hienoja valokuvia. Se on ihanteellinen tausta juhlakuville vaikkapa häissä. Pääset tämän historiallisen uskonnollisen rakennuksen sisälle laskeutumalla avoimelta kuistilta lähtevät portaat. Sisäseinillä on paljon kiinnostavia jäänteitä menneiltä ajoilta. 

Kirkko rakennettiin uudelleen 1600-luvulla, ja siellä on paljon jäänteitä tuolta ajalta. Käy ihailemassa Lasaruksen ylösnousemusta kuvaavaa hopeista ikonia.

Jos laskeudut alttarin alapuolelle, päädyt aavemaiseen kellariin, jossa Lasaruksen haudan sanotaan olevan. Jotkin tarinat tosin kertovat, että ruumis on sittemmin siirretty muualle.

Lasaruksen lauantaina kahdeksan päivää ennen pääsiäistä voit nähdä jokavuotisen kulkueen, jossa tätä raamatullista hahmoa esittävää ikonia kannetaan pitkin kaupungin katuja. 

Pääset ihastelemaan kirkkoa minä tahansa viikonpäivänä aamusta iltaan, mutta keskipäivän aikaan kirkko on jonkin aikaa suljettu. Iltapäivätaukoa ei pidetä viikonloppuisin. Sisäänpääsy on maksutonta.

Pyhän Lasaruksen kirkko on Larnakan historiallisen keskustan eteläosassa useita kortteleita länteen Finikoudesin rannalta. Pääset sinne linja-autolla, jonka kyydistä voit jäädä pois jollakin kirkon viereisen Fanairomenisin kadun pysäkeistä. Muista tutustua läheiseen linnanaukion laituriin ja sen viereiseen kävelykatuun.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 391 majoitusliikettä kohteen Pyhän Lasaruksen kirkko lähellä
The Josephine Boutique hotel 63 €
The Josephine Boutique hotel

The Josephine Boutique hotel

Corner Zenonos Kitieus & Mitsi street, Larnaka
   
  3.5 kautta 5.0 Tähteä

  Finikoudes Promenade ja Finikoudesin ranta sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Eurooppa-aukio ja Larnakan suolajärvi ovat myös 3 kilometrin päässä.

  The Ciao Stelio Deluxe Hotel 115 €
  The Ciao Stelio Deluxe Hotel

  The Ciao Stelio Deluxe Hotel

  Piale Pasia 156, Larnaka
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Mackenzie Beach ja Larnakan suolajärvi sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta luksusluokan hotellista. Finikoudesin ranta ja Eurooppa-aukio ovat myös 3 kilometrin päässä.

   Achilleos City Hotel 55 €
   Achilleos City Hotel

   Achilleos City Hotel

   Dimosthenous Mitsi, Larnaka
     
    2.0 kautta 5.0 Tähteä

    Dimarchiou Square ja Finikoudesin ranta sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Eurooppa-aukio ja Larnakan suolajärvi ovat myös 3 kilometrin päässä.

    Sun Hall Beach Hotel Apts. 36 €
    Sun Hall Beach Hotel Apts.

    Sun Hall Beach Hotel Apts.

    4 Evriviades Street, Larnaka
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Pieridesin arkeologinen museo ja Eurooppa-aukio sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä rannalla sijaitsevasta huoneistohotellista. Finikoudesin ranta ja Larnakan suolajärvi ovat myös 3 kilometrin päässä.

     Livadhiotis City Hotel 76 €
     Livadhiotis City Hotel

     Livadhiotis City Hotel

     50, Nicolaou Rossou St., Larnaka
       
      2.0 kautta 5.0 Tähteä

      Pyhän Lasaruksen aukio ja Finikoudesin ranta sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Eurooppa-aukio ja Larnakan suolajärvi ovat myös 2 kilometrin päässä.

      Qbic City Hotel 70 €
      Qbic City Hotel

      Qbic City Hotel

      Ermou 153, Larnaka, Cyprus
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Pyhän Lasaruksen kirkko, Eurooppa-aukio ja Finikoudesin ranta sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Larnakan suolajärvi sijaitsee 2 kilometrin päässä.

       Radisson Blu Hotel, Larnaca 197 €
       Radisson Blu Hotel, Larnaca

       Radisson Blu Hotel, Larnaca

       Atlantidon 2, Larnaka
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Theofilos Georgiadisin puisto, Eurooppa-aukio ja Finikoudesin ranta sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Larnakan suolajärvi sijaitsee 4,4 kilometrin päässä.

        Lokàl Hotel 74 €
        Lokàl Hotel

        Lokàl Hotel

        98 Ayiou Lazarou, Larnaka
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Pyhän Lasaruksen kirkko, Larnakan keskiaikainen linnake ja Finikoudesin ranta sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Larnaca Marina (satama) ja Eurooppa-aukio ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.