Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Pyhän Lasaruksen kirkko

Vieraile tässä 800-luvun uskonnollisessa rakennuksessa, kuuntele kiehtova raamatullinen kertomus ihmeistä ja tutustu Lasaruksen viimeiseksi lepopaikaksi oletettuun pyhään hautaan.

Pyhän Lasaruksen kirkko on tunnettu hengellinen temppeli, ja kerrotaan, että se on rakennettu raamatullisen Betanian Lasaruksen jäänteiden päälle. Tarina kertoo, että Jeesus herätti Lasaruksen kuolleista ennen kuin tämä pakeni loppuelämäkseen Kyprokselle. Tämä kivikirkko kohoaa Pyhän Lasaruksen aukiolla juhlallisena muistutuksena kaupungin värikkäästä menneisyydestä.

Huomaa kirkon jättimäinen kellotorni ja sen pyramidinmuotoinen huippu. Korkeaan torniin on tehty useita ikkunoita, joista sen sisällä olevat kellot näkyvät. Holvit ja kiviset yksityiskohdat luovat hienon kontrastin taustalla siintävälle siniselle taivaalle. Kirkon edustalla avautuu tilava aukio, jossa voit rentoutua ja imeä itseesi Kyproksen aurinkoa. 

Iltaisin kirkko kylpee kullankeltaisessa valossa, ja saat siitä hienoja valokuvia. Se on ihanteellinen tausta juhlakuville vaikkapa häissä. Pääset tämän historiallisen uskonnollisen rakennuksen sisälle laskeutumalla avoimelta kuistilta lähtevät portaat. Sisäseinillä on paljon kiinnostavia jäänteitä menneiltä ajoilta. 

Kirkko rakennettiin uudelleen 1600-luvulla, ja siellä on paljon jäänteitä tuolta ajalta. Käy ihailemassa Lasaruksen ylösnousemusta kuvaavaa hopeista ikonia.

Jos laskeudut alttarin alapuolelle, päädyt aavemaiseen kellariin, jossa Lasaruksen haudan sanotaan olevan. Jotkin tarinat tosin kertovat, että ruumis on sittemmin siirretty muualle.

Lasaruksen lauantaina kahdeksan päivää ennen pääsiäistä voit nähdä jokavuotisen kulkueen, jossa tätä raamatullista hahmoa esittävää ikonia kannetaan pitkin kaupungin katuja. 

Pääset ihastelemaan kirkkoa minä tahansa viikonpäivänä aamusta iltaan, mutta keskipäivän aikaan kirkko on jonkin aikaa suljettu. Iltapäivätaukoa ei pidetä viikonloppuisin. Sisäänpääsy on maksutonta.

Pyhän Lasaruksen kirkko on Larnakan historiallisen keskustan eteläosassa useita kortteleita länteen Finikoudesin rannalta. Pääset sinne linja-autolla, jonka kyydistä voit jäädä pois jollakin kirkon viereisen Fanairomenisin kadun pysäkeistä. Muista tutustua läheiseen linnanaukion laituriin ja sen viereiseen kävelykatuun.


Parhaat lento+hotelli-tarjoukset

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 466 majoitusliikettä kohteen Pyhän Lasaruksen kirkko lähellä
The Josephine Boutique hotel 90 €
The Josephine Boutique hotel

The Josephine Boutique hotel

Corner Zenonos Kitieus & Mitsi street, Larnaka
   
  3.5 kautta 5.0 Tähteä

  Finikoudes Promenade, Pyhän Lasaruksen kirkko ja Finikoudesin ranta sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Larnakan suolajärvi ja Mackenzie Beach ovat myös 3 kilometrin päässä.

  Achilleos City Hotel 69 €
  Achilleos City Hotel

  Achilleos City Hotel

  Dimosthenous Mitsi, Larnaka
    
   2.0 kautta 5.0 Tähteä

   Dimarchiou Square ja Finikoudesin ranta sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Pyhän Lasaruksen kirkko ja Larnakan suolajärvi ovat myös 3 kilometrin päässä.

   Radisson Blu Hotel, Larnaca 175 €
   Radisson Blu Hotel, Larnaca

   Radisson Blu Hotel, Larnaca

   Atlantidon 2, Larnaka
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Theofilos Georgiadisin puisto, Finikoudesin ranta ja Pyhän Lasaruksen kirkko sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Larnakan suolajärvi sijaitsee 4,4 kilometrin päässä.

    Flamingo Beach Hotel 40 €
    Flamingo Beach Hotel

    Flamingo Beach Hotel

    152 Piale Pasha Avenue, Larnaka
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Mackenzie Beach ja Larnakan suolajärvi ovat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannan tuntumassa huvielämän keskuksessa sijaitsevasta hotellista. Finikoudesin ranta ja Pyhän Lasaruksen kirkko ovat myös 3 kilometrin päässä.

     Mackenzie Zoe Seafront Suite
     Mackenzie Zoe Seafront Suite

     Mackenzie Zoe Seafront Suite

     Tasou Mitsopoulou 78, Atalanta, Building, 6th Floor, Apt 606, Larnaka, Larnakan alue
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Mackenzie Beach ja Larnakan suolajärvi sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta huoneistohotellista. Finikoudesin ranta ja Pyhän Lasaruksen kirkko ovat myös 3 kilometrin päässä.

      Sun Hall Beach Hotel Apts. 50 €
      Sun Hall Beach Hotel Apts.

      Sun Hall Beach Hotel Apts.

      4 Evriviades Street, Larnaka
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Pieridesin arkeologinen museo, Finikoudesin ranta ja Pyhän Lasaruksen kirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta huoneistohotellista. Larnakan suolajärvi ja Mackenzie Beach ovat myös 3 kilometrin päässä.

       Les Palmiers Beach Hotel 65 €
       Les Palmiers Beach Hotel

       Les Palmiers Beach Hotel

       Athens Avenue and Pierides Street, Larnaka
         
        2.0 kautta 5.0 Tähteä

        Finikoudes Promenade ja Finikoudesin ranta sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Pyhän Lasaruksen kirkko ja Larnakan suolajärvi ovat myös 3 kilometrin päässä.

        Lakis Court 43 €
        Lakis Court

        Lakis Court

        Ermou 148, Larnaka
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Finikoudes Promenade ja Pyhän Lasaruksen kirkko sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta huoneistohotellista. Finikoudesin ranta ja Larnakan suolajärvi ovat myös 3 kilometrin päässä.