Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Pyhän Ludgerin luostari

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Pyhän Ludgerin luostari. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Pyhän Ludgerin luostari, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Pyhän Ludgerin luostari paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Pyhän Ludgerin luostari upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Pyhän Ludgerin luostari? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Pyhän Ludgerin luostari lähellä kohdetta Pyhän Ludgerin luostari. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Pyhän Ludgerin luostari, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 578 majoitusliikettä kohteen Pyhän Ludgerin luostari lähellä
Best Western Hotel Helmstedt am Lappwald 79 €
Best Western Hotel Helmstedt am Lappwald

Best Western Hotel Helmstedt am Lappwald

Chardstraße 2, Helmstedt, NI
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Pyhän Ludgerin luostari on 1 kilometrin päässä tästä hotellista. Museum Schöningen ja Paläon – Schöningenin keihäiden tutkimus- ja elämyskeskus sijaitsevat 20 kilometrin päässä. Phaenon tiedekeskus sijaitsee 40,8 kilometrin päässä. Helmstedtin asema sijaitsee 19 minuutin kävelymatkan päässä.

  Parkhotel Helmstedt 72 €
  Parkhotel Helmstedt

  Parkhotel Helmstedt

  Albrechtstraße 1, Helmstedt, NI
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Pyhän Ludgerin luostari on 1,7 kilometrin päässä tästä hotellista. Museum Schöningen ja Paläon – Schöningenin keihäiden tutkimus- ja elämyskeskus sijaitsevat 20 kilometrin päässä. Wasserschloß Flechtingen ja Technisches Denkmal Ziegelei Hundisburg ovat myös 40 kilometrin päässä. Helmstedtin asema sijaitsee 13 minuutin kävelymatkan päässä.

   Ferienwohnung & Appartement Groe
   Ferienwohnung & Appartement Groe

   Ferienwohnung & Appartement Groe

   Gröpern 23, Helmstedt
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Pyhän Ludgerin luostari on 1,5 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Museum Schöningen ja Paläon – Schöningenin keihäiden tutkimus- ja elämyskeskus sijaitsevat 20 kilometrin päässä. Wasserschloß Flechtingen ja Technisches Denkmal Ziegelei Hundisburg ovat myös 40 kilometrin päässä. Helmstedtin asema sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä.

    Ferienwohnungen, Monteurwohnungen & Pension FEWO Helmstedt 66 €
    Ferienwohnungen, Monteurwohnungen & Pension FEWO Helmstedt

    Ferienwohnungen, Monteurwohnungen & Pension FEWO Helmstedt

    Triftweg 48, Helmstedt
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Pyhän Ludgerin luostari on 2,2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Museum Schöningen ja Paläon – Schöningenin keihäiden tutkimus- ja elämyskeskus sijaitsevat 20 kilometrin päässä. Wasserschloß Flechtingen ja Technisches Denkmal Ziegelei Hundisburg ovat myös 40 kilometrin päässä. Helmstedtin asema sijaitsee 23 minuutin kävelymatkan päässä.

     Der Quellenhof 87 €
     Der Quellenhof

     Der Quellenhof

     Brunnenweg 19, Helmstedt
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Pyhän Ludgerin luostari on 3,2 kilometrin päässä tästä hotellista. Museum Schöningen ja Paläon – Schöningenin keihäiden tutkimus- ja elämyskeskus sijaitsevat 20 kilometrin päässä. Wasserschloß Flechtingen ja Seefahrertraum ovat myös 40 kilometrin päässä.

      Abelia Pension & Ferienwohnungen
      Abelia Pension & Ferienwohnungen

      Abelia Pension & Ferienwohnungen

      Alte Siedlung 3, Helmstedt, Niedersachsen
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Pyhän Ludgerin luostari on 4,8 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Museum Schöningen ja Paläon – Schöningenin keihäiden tutkimus- ja elämyskeskus sijaitsevat 20 kilometrin päässä. Wasserschloß Flechtingen ja Technisches Denkmal Ziegelei Hundisburg ovat myös 40 kilometrin päässä.

       Landhaus Beendorf
       Landhaus Beendorf

       Landhaus Beendorf

       SCHULPLATZ 2, Beendorf
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Pyhän Ludgerin luostari on 6,1 kilometrin ja Wasserschloß Flechtingen on 19,7 kilometrin päässä tästä maalaistalosta. Museum Schöningen ja Paläon – Schöningenin keihäiden tutkimus- ja elämyskeskus ovat myös 25 kilometrin päässä.

        Pension Mariental 58 €
        Pension Mariental

        Pension Mariental

        Siedlung 12, Mariental
          
         2.5 kautta 5.0 Tähteä

         Pyhän Ludgerin luostari on 7,5 kilometrin ja Museum Schöningen on 18 kilometrin päässä tästä matkakodista. Paläon – Schöningenin keihäiden tutkimus- ja elämyskeskus ja Wasserschloß Flechtingen ovat myös 25 kilometrin päässä.