Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Pyhän Marian kirkko

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Pyhän Marian kirkko. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Pyhän Marian kirkko, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Pyhän Marian kirkko paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Pyhän Marian kirkko upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Pyhän Marian kirkko? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Pyhän Marian kirkko lähellä kohdetta Pyhän Marian kirkko. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Pyhän Marian kirkko, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 472 majoitusliikettä kohteen Pyhän Marian kirkko lähellä
Radisson Hotel & Suites, Gdansk 69 €
Radisson Hotel & Suites, Gdansk

Radisson Hotel & Suites, Gdansk

Chmielna 10-25, Gdansk
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Vihreä portti, Neptunuksen suihkulähde ja Gdańskin pääkaupungintalo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Pyhän Marian kirkko ja Gdanskin vanha kaupungintalo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Gdańskin päärautatieasema on 18 minuutin kävelymatkan päässä, ja Gdansk Stocznian asema on 28 minuutin kävelymatkan päässä.

  Puro Gdańsk Stare Miasto 60 €
  Puro Gdańsk Stare Miasto

  Puro Gdańsk Stare Miasto

  ul. Stagiewna 26, Gdansk, Pomerania
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Vihreä portti ja Neptunuksen suihkulähde sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Gdańskin pääkaupungintalo ja Pyhän Marian kirkko ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Gdańskin päärautatieasema on 18 minuutin kävelymatkan päässä, ja Gdansk Stocznian asema on 30 minuutin kävelymatkan päässä.

   Radisson Blu Hotel, Gdansk 105 €
   Radisson Blu Hotel, Gdansk

   Radisson Blu Hotel, Gdansk

   ul. Dlugi Targ 19, Gdansk, Pomerania
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Dlugi Targ, Neptunuksen suihkulähde ja Gdańskin pääkaupungintalo. Pyhän Marian kirkko ja Gdanskin vanha kaupungintalo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Gdańskin päärautatieasema on 16 minuutin kävelymatkan päässä, ja Gdansk Stocznian asema on 28 minuutin kävelymatkan päässä.

    Scandic Gdansk 61 €
    Scandic Gdansk

    Scandic Gdansk

    Podwale Grodzkie 9, Gdansk, Pomerania
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Johannes Heveliusin monumentti ja Gdanskin vanha kaupungintalo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Pyhän Marian kirkko ja Gdańskin pääkaupungintalo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Gdańskin päärautatieasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Gdansk Stocznian asema 14 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hanza Hotel 71 €
     Hanza Hotel

     Hanza Hotel

     Tokarska 6, Gdansk, Pomerania
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Pyhän Marian kirkko ja Vihreä portti sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Neptunuksen suihkulähde ja Artusan tuomioistuin ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Gdańskin päärautatieasema on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Gdansk Stocznian asema on 23 minuutin kävelymatkan päässä.

      Holiday Inn Gdansk - City Centre 70 €
      Holiday Inn Gdansk - City Centre

      Holiday Inn Gdansk - City Centre

      Chmielna 1 Street, Gdansk, Pomerania
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Vihreä portti, Pyhän Marian kirkko ja Neptunuksen suihkulähde sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Artusan tuomioistuin ja Gdańskin pääkaupungintalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Gdańskin päärautatieasema sijaitsee 19 minuutin kävelymatkan päässä.

       Craft Beer Central Hotel 49 €
       Craft Beer Central Hotel

       Craft Beer Central Hotel

       Podwale Grodzkie 4, Gdansk, Pomerania
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Johannes Heveliusin monumentti ja Gdanskin vanha kaupungintalo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Pyhän Marian kirkko ja Gdańskin pääkaupungintalo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Gdańskin päärautatieasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Gdansk Stocznian asema 16 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Gdańsk 83 €
        Hotel Gdańsk

        Hotel Gdańsk

        Szafarnia 9, Gdansk, Pomerania
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Gdańskin venesatama, Neptunuksen suihkulähde ja Gdańskin pääkaupungintalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Pyhän Marian kirkko ja Gdanskin vanha kaupungintalo ovat myös 2 kilometrin päässä. Gdańskin päärautatieasema on 22 minuutin kävelymatkan päässä, ja Gdansk Stocznian asema on 30 minuutin kävelymatkan päässä.