Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Pyhän Marian kirkko

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Pyhän Marian kirkko. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Pyhän Marian kirkko, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Pyhän Marian kirkko paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Pyhän Marian kirkko upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Pyhän Marian kirkko? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Pyhän Marian kirkko lähellä kohdetta Pyhän Marian kirkko. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Pyhän Marian kirkko, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 237 majoitusliikettä kohteen Pyhän Marian kirkko lähellä
Hotel Restaurant Alte Canzley 73 €
Hotel Restaurant Alte Canzley

Hotel Restaurant Alte Canzley

Schlossplatz 3-5, Lutherstadt Wittenberg, Sachsen-Anhalt
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Pyhän Marian kirkko ja Schlosskirchen kirkko sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Stadtkirchen kirkko sijaitsee 0,5 kilometrin päässä. Lutherstadt Wittenberg Altstadtin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Lutherstadt Wittenbergin asema on 24 minuutin kävelymatkan päässä.

  Best Western soibelmanns Lutherstadt Wittenberg 82 €
  Best Western soibelmanns Lutherstadt Wittenberg

  Best Western soibelmanns Lutherstadt Wittenberg

  Collegienstrasse 56/57, Lutherstadt Wittenberg, ST
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Pyhän Marian kirkko on 1 kilometrin ja Dessau-Wörlitzin puutarha on 19,5 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Bauhaus Dessau sijaitsee 39,6 kilometrin päässä. Lutherstadt Wittenberg Altstadtin asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Lutherstadt Wittenbergin asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

   TOP VCH Luther-Hotel Wittenberg 93 €
   TOP VCH Luther-Hotel Wittenberg

   TOP VCH Luther-Hotel Wittenberg

   Neustrasse 7, Lutherstadt Wittenberg, ST
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Stadtkirchen kirkko, Pyhän Marian kirkko ja Schlosskirchen kirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Naturpark Hoher Fläming ja Fläming Heath ovat myös 20 kilometrin päässä. Lutherstadt Wittenberg Altstadtin asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Lutherstadt Wittenbergin asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

    Cranach Herberge 80 €
    Cranach Herberge

    Cranach Herberge

    Schlossstrasse 1, Lutherstadt Wittenberg
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Stadtkirchen kirkko, Pyhän Marian kirkko ja Schlosskirchen kirkko sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Naturpark Hoher Fläming ja Dessau-Wörlitzin puutarha ovat myös 20 kilometrin päässä. Lutherstadt Wittenberg Altstadtin asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Lutherstadt Wittenbergin asema 20 minuutin kävelymatkan päässä.

     Ringhotel Schwarzer Baer 95 €
     Ringhotel Schwarzer Baer

     Ringhotel Schwarzer Baer

     Schlossstrasse 2, Lutherstadt, Lutherstadt Wittenberg, ST
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Woerlitzerin puisto on 24,1 kilometrin päässä tästä hotellista. Lutherstadt Wittenberg Altstadtin asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Lutherstadt Wittenbergin asema 20 minuutin kävelymatkan päässä.

      ACRON-Hotel Wittenberg 62 €
      ACRON-Hotel Wittenberg

      ACRON-Hotel Wittenberg

      Am Hauptbahnhof 3, Lutherstadt Wittenberg, ST
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Stadtkirchen kirkko, Pyhän Marian kirkko ja Schlosskirchen kirkko sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Fläming Heath ja Naturpark Hoher Fläming ovat myös 20 kilometrin päässä. Lutherstadt Wittenbergin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Lutherstadt Wittenberg Altstadtin asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

       Brauhaus Wittenberg
       Brauhaus Wittenberg

       Brauhaus Wittenberg

       Markt 6, Lutherstadt Wittenberg, Sachsen-Anhalt
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Stadtkirchen kirkko, Pyhän Marian kirkko ja Schlosskirchen kirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä rantakatua sijaitsevasta hotellista. Naturpark Hoher Fläming ja Fläming Heath ovat myös 20 kilometrin päässä. Lutherstadt Wittenberg Altstadtin asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Lutherstadt Wittenbergin asema 19 minuutin kävelymatkan päässä.

        Altstadt Gästehaus 89 €
        Altstadt Gästehaus

        Altstadt Gästehaus

        Coswiger Str. 26A, Lutherstadt Wittenberg, SA
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Pyhän Marian kirkko, Schlosskirchen kirkko ja Stadtkirchen kirkko sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä matkakodista. Naturpark Hoher Fläming ja Fläming Heath ovat myös 20 kilometrin päässä. Lutherstadt Wittenberg Altstadtin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Lutherstadt Wittenbergin asema on 21 minuutin kävelymatkan päässä.