Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Pyhän Marian kirkko

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Pyhän Marian kirkko. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Pyhän Marian kirkko, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Pyhän Marian kirkko paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Pyhän Marian kirkko upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Pyhän Marian kirkko? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Pyhän Marian kirkko lähellä kohdetta Pyhän Marian kirkko. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Pyhän Marian kirkko, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 166 majoitusliikettä kohteen Pyhän Marian kirkko lähellä
Hotel Restaurant Alte Canzley 73 €
Hotel Restaurant Alte Canzley

Hotel Restaurant Alte Canzley

Schlossplatz 3-5, Lutherstadt Wittenberg, Sachsen-Anhalt
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Pyhän Marian kirkko ja Stadtkirchen kirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Fläming Heath sijaitsee 18,3 kilometrin päässä. Lutherstadt Wittenberg Altstadtin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Lutherstadt Wittenbergin asema on 24 minuutin kävelymatkan päässä.

  TOP VCH Luther-Hotel Wittenberg 85 €
  TOP VCH Luther-Hotel Wittenberg

  TOP VCH Luther-Hotel Wittenberg

  Neustrasse 7, Lutherstadt Wittenberg, ST
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Stadtkirchen kirkko ja Pyhän Marian kirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Fläming Heath sijaitsee 18,4 kilometrin päässä. Lutherstadt Wittenberg Altstadtin asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Lutherstadt Wittenbergin asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

   Best Western soibelmanns Lutherstadt Wittenberg 80 €
   Best Western soibelmanns Lutherstadt Wittenberg

   Best Western soibelmanns Lutherstadt Wittenberg

   Collegienstrasse 56/57, Lutherstadt Wittenberg, ST
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Stadtkirchen kirkko ja Pyhän Marian kirkko sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Fläming Heath sijaitsee 18 kilometrin päässä. Lutherstadt Wittenberg Altstadtin asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Lutherstadt Wittenbergin asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

    Cranach Herberge 80 €
    Cranach Herberge

    Cranach Herberge

    Schlossstrasse 1, Lutherstadt Wittenberg
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Stadtkirchen kirkko ja Pyhän Marian kirkko sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Fläming Heath sijaitsee 19 kilometrin päässä. Lutherstadt Wittenberg Altstadtin asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Lutherstadt Wittenbergin asema 20 minuutin kävelymatkan päässä.

     Ringhotel Schwarzer Baer 81 €
     Ringhotel Schwarzer Baer

     Ringhotel Schwarzer Baer

     Schlossstrasse 2, Lutherstadt, Lutherstadt Wittenberg, ST
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Woerlitzerin puisto on 24,1 kilometrin päässä tästä hotellista. Lutherstadt Wittenberg Altstadtin asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Lutherstadt Wittenbergin asema 20 minuutin kävelymatkan päässä.

      Brauhaus Wittenberg 76 €
      Brauhaus Wittenberg

      Brauhaus Wittenberg

      Markt 6, Lutherstadt Wittenberg, Sachsen-Anhalt
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Stadtkirchen kirkko ja Pyhän Marian kirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä rantakatua hotellista. Dessau-Wörlitzin puutarha ja Fläming Heath ovat myös 20 kilometrin päässä. Lutherstadt Wittenberg Altstadtin asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Lutherstadt Wittenbergin asema 19 minuutin kävelymatkan päässä.

       Pension Alabama 68 €
       Pension Alabama

       Pension Alabama

       Berliner Straße 57 b, Lutherstadt Wittenberg, Sachsen-Anhalt
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Stadtkirchen kirkko ja Pyhän Marian kirkko sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä matkakodista. Fläming Heath sijaitsee 17 kilometrin päässä. Lutherstadt Wittenberg Altstadtin asema on 17 minuutin kävelymatkan päässä, ja Lutherstadt Wittenbergin asema on 19 minuutin kävelymatkan päässä.

        ACRON-Hotel Wittenberg 65 €
        ACRON-Hotel Wittenberg

        ACRON-Hotel Wittenberg

        Am Hauptbahnhof 3, Lutherstadt Wittenberg, ST
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Stadtkirchen kirkko ja Pyhän Marian kirkko 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Fläming Heath sijaitsee 18,2 kilometrin päässä. Lutherstadt Wittenbergin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Lutherstadt Wittenberg Altstadtin asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.