Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Pyhän Marian kirkko

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Pyhän Marian kirkko. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Pyhän Marian kirkko, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Pyhän Marian kirkko paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Pyhän Marian kirkko upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Pyhän Marian kirkko? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Pyhän Marian kirkko lähellä kohdetta Pyhän Marian kirkko. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Pyhän Marian kirkko, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 042 majoitusliikettä kohteen Pyhän Marian kirkko lähellä
Puro Gdańsk Stare Miasto 53 €
Puro Gdańsk Stare Miasto

Puro Gdańsk Stare Miasto

ul. Stagiewna 26, Gdansk, Pomerania
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Gdańskin venesatama ja Vihreä portti sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Neptunuksen suihkulähde ja Artusan tuomioistuin ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Gdańskin päärautatieasema on 18 minuutin kävelymatkan päässä, ja Gdansk Stocznian asema on 30 minuutin kävelymatkan päässä.

  Holiday Inn Gdansk - City Centre 52 €
  Holiday Inn Gdansk - City Centre

  Holiday Inn Gdansk - City Centre

  Chmielna 1 Street, Gdansk, Pomerania
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Vihreä portti, Neptunuksen suihkulähde ja Artusan tuomioistuin sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Gdańskin pääkaupungintalo ja Gdańskin nostokurki ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Gdańskin päärautatieasema sijaitsee 19 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hampton by Hilton Gdansk Old Town 67 €
   Hampton by Hilton Gdansk Old Town

   Hampton by Hilton Gdansk Old Town

   Lektykarska 4, Gdansk, Pomorskie
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Ulica Długan kävelykatu, Gdańskin pääkaupungintalo ja Pyhän Marian kirkko sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Kultainen portti ja Artusan tuomioistuin ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Gdańskin päärautatieasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja Gdansk Stocznian asema on 24 minuutin kävelymatkan päässä.

    Radisson Hotel & Suites, Gdansk 59 €
    Radisson Hotel & Suites, Gdansk

    Radisson Hotel & Suites, Gdansk

    Chmielna 10-25, Gdansk
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Gdańskin historiallinen vapaan vyöhykkeen museo, Vihreä portti ja Gdańskin venesatama sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Neptunuksen suihkulähde ja Artusan tuomioistuin ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Gdańskin päärautatieasema on 18 minuutin kävelymatkan päässä, ja Gdansk Stocznian asema on 29 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hanza Hotel 59 €
     Hanza Hotel

     Hanza Hotel

     Tokarska 6, Gdansk, Pomerania
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Gdańskin nostokurki, Pyhän Marian kirkko ja Vihreä portti sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Neptunuksen suihkulähde ja Artusan tuomioistuin ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Gdańskin päärautatieasema on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Gdansk Stocznian asema on 23 minuutin kävelymatkan päässä.

      Radisson Blu Hotel, Gdansk 73 €
      Radisson Blu Hotel, Gdansk

      Radisson Blu Hotel, Gdansk

      ul. Dlugi Targ 19, Gdansk, Pomerania
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Dlugi Targ, Vihreä portti ja Neptunuksen suihkulähde. Artusan tuomioistuin ja Gdańskin pääkaupungintalo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Gdańskin päärautatieasema on 16 minuutin kävelymatkan päässä, ja Gdansk Stocznian asema on 28 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hilton Gdansk 72 €
       Hilton Gdansk

       Hilton Gdansk

       Targ Rybny 1, Gdansk, Pomerania
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Puolan postimuseo ja Gdańskin nostokurki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Pyhän Marian kirkko ja Vihreä portti ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Gdańskin päärautatieasema on 15 minuutin kävelymatkan päässä, ja Gdansk Stocznian asema on 21 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Gdańsk 53 €
        Hotel Gdańsk

        Hotel Gdańsk

        Szafarnia 9, Gdansk, Pomerania
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Gdańskin venesatama, Vihreä portti ja Neptunuksen suihkulähde sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Artusan tuomioistuin ja Gdańskin pääkaupungintalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Gdańskin päärautatieasema sijaitsee 22 minuutin kävelymatkan päässä.