Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Pyhän Marian kirkko

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Pyhän Marian kirkko. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Pyhän Marian kirkko, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Pyhän Marian kirkko paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Pyhän Marian kirkko upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Pyhän Marian kirkko? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Pyhän Marian kirkko lähellä kohdetta Pyhän Marian kirkko. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Pyhän Marian kirkko, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 524 hotellia lähellä kohdetta Pyhän Marian kirkko
49 €
Puro Gdańsk Stare Miasto

Puro Gdańsk Stare Miasto

ul. Stagiewna 26, Gdansk
4,6
/ 5 (207 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Vihreä portti, Artusan tuomioistuin ja Neptunuksen suihkulähde sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Ratusz Glownego Miasta ja Gdansk Zuraw ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

68 €
Radisson Blu Hotel, Gdansk

Radisson Blu Hotel, Gdansk

ul. Dlugi Targ 19, Gdansk
4,7
/ 5 (172 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Gdańskin historiallinen vapaan vyöhykkeen museo, Artusan tuomioistuin ja Ratusz Glownego Miasta. Vihreä portti ja Neptunuksen suihkulähde ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

31 €
Hotel Focus Gdansk

Hotel Focus Gdansk

Ul. Elblaska 85, Gdansk
3,9
/ 5 (47 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Gdańskin venesatama, Artusan tuomioistuin ja Ratusz Glownego Miasta sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Gdansk Zuraw ja Vihreä portti ovat myös 2 kilometrin päässä.

86 €
Hilton Gdansk

Hilton Gdansk

Targ Rybny 1, Gdansk
4,6
/ 5 (232 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Gdansk Zuraw, Pyhän Marian kirkko ja Vihreä portti sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Ratusz Glownego Miasta ja Artusan tuomioistuin ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

43 €
Hotel Almond Business & SPA

Hotel Almond Business & SPA

ul. Torunska 12, Gdansk
4,6
/ 5 (118 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Gdańskin kansallismuseo, Artusan tuomioistuin ja Gdansk Zuraw sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Vihreä portti ja Neptunuksen suihkulähde ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

47 €
Hotel Sadova

Hotel Sadova

ul. Lakowa 60, Gdansk
4,5
/ 5 (35 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Gdańskin venesatama ja Vihreä portti sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Artusan tuomioistuin ja Ratusz Glownego Miasta ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

60 €
Hanza Hotel

Hanza Hotel

Tokarska 6, Gdansk
4,5
/ 5 (186 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Gdansk Zuraw, Artusan tuomioistuin ja Ratusz Glownego Miasta sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Pyhän Marian kirkko ja Vihreä portti ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

71 €
Hotel Gdańsk

Hotel Gdańsk

Szafarnia 9, Gdansk
4,4
/ 5 (108 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Gdańskin venesatama, Artusan tuomioistuin ja Ratusz Glownego Miasta sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Vihreä portti ja Neptunuksen suihkulähde ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.