Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Pyhän Mikaelin kirkko

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Pyhän Mikaelin kirkko. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Pyhän Mikaelin kirkko, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Pyhän Mikaelin kirkko paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Pyhän Mikaelin kirkko upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Pyhän Mikaelin kirkko? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Pyhän Mikaelin kirkko lähellä kohdetta Pyhän Mikaelin kirkko. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Pyhän Mikaelin kirkko, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 91 majoitusliikettä kohteen Pyhän Mikaelin kirkko lähellä
Theresian Hotel & Spa 90 €
Theresian Hotel & Spa

Theresian Hotel & Spa

Javoríčská 5, Olomouc
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Yläaukio ja Pyhän kolminaisuuden pylväs sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Neptunuksen suihkulähde ja Olomoucin kaupungintalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

  Clarion Congress Hotel Olomouc 75 €
  Clarion Congress Hotel Olomouc

  Clarion Congress Hotel Olomouc

  Jeremenkova 36, Olomouc
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Pyhän Václavin katedraali, Bezručovyn puisto ja Hradiskon luostari sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Pyhän Mikaelin kirkko ja Astronominen kello ovat myös 3 kilometrin päässä. Olomouc Hlavnin asema sijaitsee 9 minuutin kävelymatkan päässä.

   Miss Sophie's Olomouc 67 €
   Miss Sophie's Olomouc

   Miss Sophie's Olomouc

   Denisova 33, Olomouc
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Pyhän Mikaelin kirkko, Astronominen kello ja Pyhän Mauritzin kirkko sijaitsee 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisesta hotellista. Olomoucin kaupungintalo ja Pyhän kolminaisuuden pylväs ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Olomouc Hlavnin asema sijaitsee 22 minuutin kävelymatkan päässä.

    Pension Krivá 73 €
    Pension Krivá

    Pension Krivá

    Kriva 8, Olomouc
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Neptunuksen suihkulähde, Yläaukio ja Pyhän Mikaelin kirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä majatalosta. Pyhän kolminaisuuden pylväs ja Astronominen kello ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Olomouc Hlavnin asema sijaitsee 29 minuutin kävelymatkan päässä.

     Comfort Hotel Olomouc Centre 63 €
     Comfort Hotel Olomouc Centre

     Comfort Hotel Olomouc Centre

     Wolkerova 29, Olomouc
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Yläaukio, Pyhän kolminaisuuden pylväs ja Neptunuksen suihkulähde sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Olomoucin kaupungintalo ja Astronominen kello ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Palác 54 €
      Hotel Palác

      Hotel Palác

      1.Máje 869/27, Olomouc
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Pyhän Václavin katedraali, Pyhän Mikaelin kirkko ja Bezručovyn puisto sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Astronominen kello ja Pyhän Mauritzin kirkko ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Olomouc Hlavnin asema sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä.

       NH Collection Olomouc Congress 86 €
       NH Collection Olomouc Congress

       NH Collection Olomouc Congress

       Legionářská 21, Olomouc
         
        4.5 kautta 5.0 Tähteä

        Pyhän Mauritzin kirkko, Pyhän kolminaisuuden pylväs ja Olomoucin kaupungintalo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Yläaukio ja Astronominen kello ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Flora 55 €
        Hotel Flora

        Hotel Flora

        Krapkova 439/34, Olomouc
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Pyhän kolminaisuuden pylväs, Yläaukio ja Neptunuksen suihkulähde sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Olomoucin kaupungintalo ja Astronominen kello ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.