Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Pyhän Mikaelin kirkko

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Pyhän Mikaelin kirkko. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Pyhän Mikaelin kirkko, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Pyhän Mikaelin kirkko paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Pyhän Mikaelin kirkko upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Pyhän Mikaelin kirkko? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Pyhän Mikaelin kirkko lähellä kohdetta Pyhän Mikaelin kirkko. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Pyhän Mikaelin kirkko, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 79 majoitusliikettä kohteen Pyhän Mikaelin kirkko lähellä
Hotel Arigone&Privátní Wellness 59 €
Hotel Arigone&Privátní Wellness

Hotel Arigone&Privátní Wellness

Univerzitní 20, Olomouc
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Pyhän Mikaelin kirkko, Astronominen kello ja Neptunuksen suihkulähde sijaitsee 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta matkakodista. Olomoucin kaupungintalo ja Yläaukio ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Olomouc Hlavnin asema sijaitsee 23 minuutin kävelymatkan päässä.

  Theresian Hotel & Spa 94 €
  Theresian Hotel & Spa

  Theresian Hotel & Spa

  Javoríčská 5, Olomouc
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Yläaukio ja Pyhän kolminaisuuden pylväs sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Neptunuksen suihkulähde ja Olomoucin kaupungintalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

   NH Collection Olomouc Congress 85 €
   NH Collection Olomouc Congress

   NH Collection Olomouc Congress

   Legionářská 21, Olomouc
     
    4.5 kautta 5.0 Tähteä

    Pyhän Mauritzin kirkko, Pyhän kolminaisuuden pylväs ja Olomoucin kaupungintalo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Yläaukio ja Astronominen kello ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

    Comfort Hotel Olomouc Centre 66 €
    Comfort Hotel Olomouc Centre

    Comfort Hotel Olomouc Centre

    Wolkerova 29, Olomouc
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Yläaukio, Pyhän kolminaisuuden pylväs ja Neptunuksen suihkulähde sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Olomoucin kaupungintalo ja Astronominen kello ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Trinity 79 €
     Hotel Trinity

     Hotel Trinity

     Pavelcakova 445/22, Olomouc
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Yläaukio ja Pyhän kolminaisuuden pylväs sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Astronominen kello sijaitsee 0,3 kilometrin päässä. Olomouc Hlavnin asema sijaitsee 29 minuutin kävelymatkan päässä.

      Clarion Congress Hotel Olomouc 74 €
      Clarion Congress Hotel Olomouc

      Clarion Congress Hotel Olomouc

      Jeremenkova 36, Olomouc
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Pyhän Václavin katedraali, Bezručovyn puisto ja Hradiskon luostari sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Pyhän Mikaelin kirkko ja Astronominen kello ovat myös 3 kilometrin päässä. Olomouc Hlavnin asema sijaitsee 9 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Palác 54 €
       Hotel Palác

       Hotel Palác

       1.Máje 869/27, Olomouc
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Pyhän Václavin katedraali, Pyhän Mikaelin kirkko ja Bezručovyn puisto sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Astronominen kello ja Pyhän Mauritzin kirkko ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Olomouc Hlavnin asema sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä.

        Alley 78 €
        Alley

        Alley

        Michalske Stromoradi 1061, Olomouc
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Neptunuksen suihkulähde, Pyhän Mikaelin kirkko ja Yläaukio sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Astronominen kello ja Pyhän kolminaisuuden pylväs ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Olomouc Hlavnin asema sijaitsee 26 minuutin kävelymatkan päässä.