Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Pyhän Pietarin kirkko

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Pyhän Pietarin kirkko. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Pyhän Pietarin kirkko, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Pyhän Pietarin kirkko paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Pyhän Pietarin kirkko upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Pyhän Pietarin kirkko? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Pyhän Pietarin kirkko lähellä kohdetta Pyhän Pietarin kirkko. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Pyhän Pietarin kirkko, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 409 majoitusliikettä kohteen Pyhän Pietarin kirkko lähellä
Hilton Vienna Plaza 167 €
Hilton Vienna Plaza

Hilton Vienna Plaza

Schottenring 11, Wien, Wienin
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Wienin kaupungintalon alue, Burgtheater (kansallisteatteri) ja Wienin yliopisto sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Itävallan parlamenttirakennus ja Espanjalainen ratsastuskoulu ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Schottentorin U-Bahn-asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Schottenringin U-Bahn-asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

  Steigenberger Hotel Herrenhof Wien 191 €
  Steigenberger Hotel Herrenhof Wien

  Steigenberger Hotel Herrenhof Wien

  Herrengasse 10, Wien, Wienin
    
   4.5 kautta 5.0 Tähteä

   Espanjalainen ratsastuskoulu, Hofburgin keisarillinen palatsi ja Burgtheater (kansallisteatteri) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Pyhän Stefanin katedraali ja Wienin valtionooppera ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Herrengassen U-Bahn-asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Schottentorin U-Bahn-asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

   Boutique Hotel Am Stephansplatz 247 €
   Boutique Hotel Am Stephansplatz

   Boutique Hotel Am Stephansplatz

   Stephansplatz 9, Wien, Wienin
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Pyhän Stefanin katedraali ja Wien Museum Virgilkapelle sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Ankeruhr ja Ruprechtskirche (kirkko) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Stephansplatzin U-Bahn-asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Herrengassen U-Bahn-asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

    Ruby Lissi Hotel Vienna 134 €
    Ruby Lissi Hotel Vienna

    Ruby Lissi Hotel Vienna

    Fleischmarkt 19, Wien
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Schwedenplatz-aukio ja Stephansplatz (aukio) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Hofburgin keisarillinen palatsi ja Wienin Hundertwasserhaus (rakennus) ovat myös 2 kilometrin päässä. Schwedenplatzin U-Bahn-asema ja Stubentorin U-Bahn-asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel de France 143 €
     Hotel de France

     Hotel de France

     Schottenring 3, Wien, Wienin
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Wienin kaupungintalon alue, Burgtheater (kansallisteatteri) ja Itävallan parlamenttirakennus sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Wienin yliopisto ja Kaupungintalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Schottentorin U-Bahn-asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Herrengassen U-Bahn-asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

      Park Hyatt Vienna 450 €
      Park Hyatt Vienna

      Park Hyatt Vienna

      Am Hof 2, Wien, Wienin
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Graben (katu), Pyhän Stefanin katedraali ja Espanjalainen ratsastuskoulu sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Hofburgin keisarillinen palatsi ja Burgtheater (kansallisteatteri) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Herrengassen U-Bahn-asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Stephansplatzin U-Bahn-asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

       The Ring Vienna's Casual Luxury Hotel 186 €
       The Ring Vienna's Casual Luxury Hotel

       The Ring Vienna's Casual Luxury Hotel

       Kaerntner Ring 8, Wien, Wienin
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Musikverein (konserttitalo) ja Wienin valtionooppera sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Karlskirche (kirkko) ja Espanjalainen ratsastuskoulu ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Karlsplatzin U-Bahn-asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Resselgassen asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

        Radisson Blu Style Hotel, Vienna 188 €
        Radisson Blu Style Hotel, Vienna

        Radisson Blu Style Hotel, Vienna

        Herrengasse 12, Wien, Wienin
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Minoritenkirche (kirkko) ja Espanjalainen ratsastuskoulu sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Burgtheater (kansallisteatteri) ja Hofburgin keisarillinen palatsi ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Herrengassen U-Bahn-asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Schottentorin U-Bahn-asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.