Pääosion alkuosa
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Pyhän Pietarin kirkko

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Pyhän Pietarin kirkko. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Pyhän Pietarin kirkko, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Pyhän Pietarin kirkko paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Pyhän Pietarin kirkko upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Pyhän Pietarin kirkko? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Pyhän Pietarin kirkko lähellä kohdetta Pyhän Pietarin kirkko. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Pyhän Pietarin kirkko, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 650 majoitusliikettä kohteen Pyhän Pietarin kirkko lähellä
Pension Nossek 109 €
Pension Nossek

Pension Nossek

Graben 17, Wien
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Graben (katu), Kohlmarkt-katu ja Ruttopylväs sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Pyhän Pietarin kirkko sijaitsee 0,1 kilometrin päässä. Herrengassen U-Bahn-asema ja Stephansplatzin U-Bahn-asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  25hours Hotel at MuseumsQuartier 126 €
  25hours Hotel at MuseumsQuartier

  25hours Hotel at MuseumsQuartier

  Lerchenfelder Strasse 1-3, Wien, Wienin
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Palais Auersperg ja Wienin kaupungintalon alue sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Luonnonhistorian museo ja Museumsquartier ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Volkstheaterin U-Bahn-asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Rathausin U-Bahn-asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   MEININGER Hotel Wien Downtown Sissi 68 €
   MEININGER Hotel Wien Downtown Sissi

   MEININGER Hotel Wien Downtown Sissi

   Schiffamtsgasse 15, Wien, Wienin
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Schwedenplatz-aukio, Pyhän Stefanin katedraali ja Espanjalainen ratsastuskoulu sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Hofburgin keisarillinen palatsi ja Stephansplatz (aukio) ovat myös 2 kilometrin päässä. Taborstraßen U-Bahn-asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Schottenringin U-Bahn-asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

    High Street Suites
    High Street Suites

    High Street Suites

    Wallnerstrasse 2, Wien
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Michaelerplatz (aukio) ja Espanjalainen ratsastuskoulu sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Hofburgin keisarillinen palatsi ja Pyhän Stefanin katedraali ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Herrengassen U-Bahn-asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Stephansplatzin U-Bahn-asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hilton Vienna Plaza 154 €
     Hilton Vienna Plaza

     Hilton Vienna Plaza

     Schottenring 11, Wien, Wienin
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Wienin kaupungintalon alue ja Wienin yliopisto ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Espanjalainen ratsastuskoulu ja Pyhän Stefanin katedraali ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Schottentorin U-Bahn-asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Schottenringin U-Bahn-asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel de France 109 €
      Hotel de France

      Hotel de France

      Schottenring 3, Wien, Wienin
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Wienin kaupungintalon alue, Wienin yliopisto ja Kaupungintalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Espanjalainen ratsastuskoulu ja Hofburgin keisarillinen palatsi ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Schottentorin U-Bahn-asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Herrengassen U-Bahn-asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

       The Ring Vienna's Casual Luxury Hotel 206 €
       The Ring Vienna's Casual Luxury Hotel

       The Ring Vienna's Casual Luxury Hotel

       Kaerntner Ring 8, Wien, Wienin
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Musikverein (konserttitalo) ja Wienin valtionooppera sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Karlskirche (kirkko) ja Espanjalainen ratsastuskoulu ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Karlsplatzin U-Bahn-asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Resselgassen asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Kaiserin Elisabeth 147 €
        Hotel Kaiserin Elisabeth

        Hotel Kaiserin Elisabeth

        Weihburggasse 3, Wien, Wienin
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Pyhän Stefanin katedraali, Albertina (museo) ja Wienin valtionooppera sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Hofburgin keisarillinen palatsi sijaitsee 0,8 kilometrin päässä. Stephansplatzin U-Bahn-asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Stubentorin U-Bahn-asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.