Tärkeää: tässä kohteessa saattaa olla käytössä COVID-19:ään liittyviä rajoituksia, jotka saattavat vaikuttaa majoittumiseen. Tarkista ennen varaamista kaikki kansalliset ja paikalliset tiedotteet sekä terveysviranomaisten tätä kohdetta koskevat ohjeet.

Svetlana Lebedeva troverissa

Hotellit - Raasepori

Hotel Fjalar
3.5 out of 5
Rinteentie 5, Salo
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 129 € per yö
54.24 km kaupungin keskustasta
4.5/5Wonderful! (64 arvostelua)

"erinomainen kaikki. kaikki toimi ja siisti. Ihan koti olo tunttu."…"

Arvosteltu 19.1.2020

Hotel Fjalar
Vacation Home Långstrands Stuga in Raasepori - 6 Persons, 2 Bedrooms
Address Provided by Property Manager, Raasepori, Uusimaa
Hae hinnat
15.9 km kaupungin keskustasta
Vacation Home Långstrands Stuga in Raasepori - 6 Persons, 2 Bedrooms
Vacation Home Tallbacka in Raasepori - 9 Persons, 2 Bedrooms
Address Provided by Property Manager, Raasepori, Uusimaa
Hinta on 428 € per yö
27.56 km kaupungin keskustasta
Vacation Home Tallbacka in Raasepori - 9 Persons, 2 Bedrooms

Hinnat voisivat olla vieläkin halvemmat

Jäsenhinnoilla voit säästää heti vähintään 10 % tuhansista majoitusliikkeistä.
2 Makuuhuoneen Villa, Vuodepaikkoja 9 Kanssa
Sydlandintie 259, Raasepori, Uusimaa
Hinta on 504 € per yö
27.56 km kaupungin keskustasta
2 Makuuhuoneen Villa, Vuodepaikkoja 9 Kanssa
Kalkala Talo, Nukkuu 6
Koskentie 883, Raasepori, Uusimaa
Hinta on 873 € per yö
25.87 km kaupungin keskustasta
Kalkala Talo, Nukkuu 6
Vacation Home Metsämökki in Raasepori - 6 Persons, 1 Bedrooms
Address Provided by Property Manager, Raasepori, Uusimaa
Hinta on 745 € per yö
25.87 km kaupungin keskustasta
Vacation Home Metsämökki in Raasepori - 6 Persons, 1 Bedrooms
Vacation Home Mäntymäki in Raasepori - 4 Persons, 1 Bedrooms
Address Provided by Property Manager, Raasepori, Uusimaa
Hinta on 345 € per yö
25.74 km kaupungin keskustasta
Vacation Home Mäntymäki in Raasepori - 4 Persons, 1 Bedrooms
Slottsbädden
3.5 out of 5
5 Skillnadsgatan, Raasepori
Hinta on 100 € per yö
4.51 km kaupungin keskustasta
4.3/5Excellent! (12 arvostelua)

"Ilmastointi hyvä näin helteellä, loistava sijainti ja avarat tilat."…"

Arvosteltu 27.6.2020

Slottsbädden
Koivulan Kartano
3 out of 5
Karnaistentie 261, Lohja
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 90 € per yö
51.89 km kaupungin keskustasta
4/5Very Good! (48 arvostelua)

"Kaunis vanha rakennus. Viehättävä huone. Hyvä aamiainen. Lämpimän veden kanssa ongelmia. Pimeällä opasteet eivät näy. Liikenteen melu kuuluu moottoritieltä. Mukava henkilökunta."…"

Arvosteltu 26.1.2020

Koivulan Kartano
Viking Motel
3 out of 5
Lasitehtaankatu 6, Hanko
Hae hinnat
27.69 km kaupungin keskustasta
4.2/5Excellent! (23 arvostelua)

"Sisäänajo valaistus oli vähän huono, muuten yllätyimme positiivisesti paikan siisteydestä ja viihtyisyydestä."…"

Arvosteltu 9.9.2019

Viking Motel
Private Island Gulf of Finland
3.5 out of 5
Grobbvägen 190A, Grobbholmen, Raasepori
Hae hinnat
4.78 km kaupungin keskustasta
Private Island Gulf of Finland
Hotel Regatta
4 out of 5
Torikatu 2, Hanko
Hae hinnat
29.68 km kaupungin keskustasta
4.3/5Excellent! (67 arvostelua)

"Kaikki toimi oikein hyvin. Vastaanotto henkilökunta ehkä hieman amatöörimäinen. Kun asiakas kysyy minne Hangossa kannattaa suunnata kävelynsä niin ehdottivat kävelykatua ja sillan yli uudelle puolelle? Itse arvostan kyllä rantatietä casinolle , fyra vindarnas hus, pitsihuvilat ja ..."…"

Arvosteltu 25.5.2020

Hotel Regatta
Mustion Linna
3.5 out of 5
Hållsnäsintie 89, Raasepori
Hae hinnat
32.66 km kaupungin keskustasta
4.2/5Excellent! (13 arvostelua)

"Siisti ja kaunis!"…"

Arvosteltu 25.10.2019

Mustion Linna
Hotel Sea Front
3 out of 5
Valkovuokonkatu 2, Raasepori
Hinta on 118 € per yö
5.11 km kaupungin keskustasta
4/5Very Good! (97 arvostelua)

"Pienehkö hotelli hyvällä paikalla, erittäin mukava henkilökunta. Hyvä aamiainen."…"

Arvosteltu 4.1.2020

Hotel Sea Front
Vacation Home Villa Kasaby in Raasepori - 4 Persons, 1 Bedrooms
Address Provided by Property Manager, Raasepori, Uusimaa
Hae hinnat
24.78 km kaupungin keskustasta
Vacation Home Villa Kasaby in Raasepori - 4 Persons, 1 Bedrooms
Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoitusliikkeet kohteessa Raasepori
Näytä kaikki majoitusliikkeet
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Hotelliopas: Raasepori, Helsinki

Hotellit Raaseporissa: Raasepori tunnetaan ennen kaikkea 1300-luvun linnanraunioistaan, jotka ovatkin koko Länsi-Uudenmaan tärkein historiallinen nähtävyys ja matkailukohde. Raasepori on myös tunnettu mökkeilykunta, joten ensisijainen vaihtoehto yöpymiseen Raaseporissa on yleensä vuokramökki tai -huvila. Raaseporiin kutsuvat myös meri ja rannat, ja sen rannikkoalueella on syviä poukamia, saaria ja niiden väliin jääviä salmia.

Yöpyminen Raaseporissa

Etenkin kesäaikaan Raaseporin mökit varataan nopeasti, joten hotellivaraus Raaseporiin kannattaa tehdä hyvissä ajoin ennen matkaa. Raaseporin kaupunki muodostuu useammasta keskuksesta, joihin lukeutuvat esimerkiksi Tammisaari, Fiskars, Bromarv, Mustio ja Snappertuna. Kaikkialla Raaseporissa on tarjolla erinomaiset yöpymismahdollisuudet. Hotelleja löydät Tammisaaresta, Mustiosta ja Fiskarsista – Tammisaaressa on kolme merenrantahotellia aivan keskustassa, Mustion linnassa kartanohotelli ja Fiskarsissa kaksi pientä hotellia. Aamiaismajoitusta on tarjolla edellä mainittujen kohteiden lisäksi Bromarvissa, Pohjassa, Billnäsissä, Karjaalla ja Tenholassa. Näistä etenkin Billnäsin vanha ruukkialue on idyllinen, Pohjassa taas on tarjolla kaikki mukavuudet golfista tennikseen. Lomahuoneiston voit vuokrata Tammisaaresta, Karjaalta tai Pohjasta.

Jos majoitut mieluummin hieman edullisemmin ja säästät rahaa itse lomailuun, voit majoittua myös hostelliin Pohjassa, Snappertunassa ja Jussarön saaressa. Toinen huokeampi vaihtoehto on leirintäalue, jollaisen löydät Tammisaaresta, Snappertunasta ja saariston puolelta Kopparösta, joka on uusittu kesäksi 2017. Raaseporin seudun leirintäalueet ovat tunnettuja luonnonkauniista sijainnistaan, joten leiriytymistä kannattaa todella harkita, vaikkei normaalisti siitä niin välittäisikään. Mökkejä on vuokrattavaksi kaikilla suunnilla Raaseporissa, Tammisaaresta Fiskarsiin, Bromarvista Pohjaan, Karjaalta Snappertunaan ja niin edelleen. Mökkejä on tarjolla joka makuun: sähköttömiä, pieniä mummonmökkejä, hulppeita hirsihuviloita, mökkejä leirintäalueiden yhteydessä ja lomakylissä. Voit valita sopivan majoituksen sen mukaan, aiotko viettää nautiskelulomaa omissa oloissasi vai retkeillä ympäri Raaseporia ja koluta seudun nähtävyyksiä.

Jos teet hotellivarauksen Raaseporiin ja saavut kauempaa, esimerkiksi ulkomailta, voit varata ensin lennot Helsinkiin tai Turkuun, joista kummastakin on Raaseporiin noin tunnin ajomatka. Voit vuokrata auton jo lentoasemalta, mikä kannattaa etenkin, jos aiot tutustua kauniin Raaseporin eri kyliin ja kaupunkeihin. Toki saat auton alle myöhemminkin. Voit vaikkapa vuokrata auton Tammisaaresta. Junamatka Helsinki-Vantaan lentoasemalta Raaseporiin kestää kaksi tuntia, ja matkalla on kaksi vaihtoa, Pasilassa ja Karjaalla – Karjaalta voit vaihtaa myös bussiin riippuen siitä, mihin päin Raaseporissa matkallasi suuntaat. Helsingistä Raaseporiin pääsee myös bussilla. Turun lentoasemalta Raaseporiin matkustaessa kannattaa ajaa bussilla Kauppatorille, vaihtaa siellä Turun asemalle vievään bussiin ja jatkaa matkaa Raaseporiin junalla. Matkalla tarvitaan vielä junanvaihto Karjaalla.

Raaseporin nähtävyyksiä

Loma Raaseporissa alkaa itseoikeutetusti Raaseporin keskiaikaisesta linnasta, joka sijaitsee Snappertunassa. Linnassa voi toki kierrellä omatoimisestikin, mutta huomattavasti avartavampi vaihtoehto on osallistua Linnanrouva Katariinan dramatisoidulle opaskierrokselle. Tarjolla on monenlaista muutakin ohjelmaa etenkin kesäaikaan.

Raaseporin-matkalla kannattaa tutustua myös Fiskarsin ruukkiin, joka tunnetaan nykyisin suomalaisen käsityön, muotoilun ja taiteen mekkana. Ruukin historia alkoi jo 1600-luvulla. Näkemisen arvoinen on myös Billnäsin ruukki, joka on säilynyt pienimuotoisempana, idyllisenä ruukkikylänä. Eikä väliin pidä myöskään jättää Mustion linnaa, joka on Suomen upeimpiin kuuluvia kartanoita 1700-luvulta. Raaseporissa odottavat myös lukuisat museot, galleriat, kirkot, puistot… onneksi Raaseporissa todella panostetaan matkailuun ja kaupungin matkailusivuilta on saatavilla runsaasti ajankohtaista tietoa Raaseporista, sen eri kohteista ja tapahtumista.

Raaseporin luonto ansaitsee myös huomiota osakseen – 1 300 saaren muodostama sokkeloinen saaristo tarjoaa täydelliset olosuhteet viettää merellistä lomaa. Jos et majoitu saariston alueelle, voit lähteä veneilemään tai hypätä mukaan saaristoristeilylle. Merellisen päivän jälkeen on mukava palata hotellihuoneeseen Raaseporissa.

Unohtumaton loma Raaseporissa on nyt helppo varata – kun vielä istut kotisohvalla, matkan valmisteluun kannattaa varata muutama vapaahetki, jotta varmasti saat lomastasi kaiken irti.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on paras yöpymispaikka kohteessa Raasepori?
Asiakastietoihimme perustuen Slottsbädden on yksi parhaista vaihtoehdoista yöpymisellesi. Tässä 3,5 tähden huoneistossa asiakkaiden käytössä on ilmainen pysäköinti ja yksityinen patio. Muihin loistaviin vaihtoehtoihin kuuluvat Hotel Sea Front ja Mustion Linna.
Jos minun on peruutettava hotellivaraukseni kohteessa Raasepori, saanko siitä hyvityksen?
Kyllä! Useimmat huonevaraukset ovat hyvitettäviä, jos ne peruutetaan ennen hotellin peruutusajan päättymistä eli useimmissa tapauksissa 24–48 tuntia ennen sisäänkirjautumispäivää. Jos varauksesi ei ole hyvitettävä, saatat kuitenkin voida peruuttaa sen ja saada hyvityksen, jos teet peruutuksen 24 tunnin kuluessa varaamisesta. Lisää valitsemasi päivämäärät, napsauta “Hae”-painiketta ja suodata tulokset käyttämällä “ilmainen peruutusoikeus” -suodatinta, jotta löydät parhaat tarjoukset kohteessa Raasepori.
Mikä on paras yöpymispaikka lomalle lasten kanssa kohteessa Raasepori?
Hotel Tegel on hotelli, joka tarjoaa asiakkailleen ravintolan ja ilmaisen pysäköinnin, ja se on perheiden suosikki Expedian sivuilla.
Mikä on paras lemmikkiystävällinen hotelli kohteessa Raasepori?
Hotel Tegel on lemmikkien kanssa matkustavien suosima hotelli. jossa asiakkaiden käytössä on ravintola ja ilmainen langaton internetyhteys. Hotel Sea Front on toinen loistava vaihtoehto, jos olet lähdössä lomalle lemmikkisi kanssa.

Hotellit Raasepori - viimeaikaiset arvostelut

Enemmän vaihtoehtoja matkalle