Matkat – Rantasalmi 2022

Kuva: nevin xavier
Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:
Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:

Hotellit, lennot, vuokra-autot ja aktiviteetit − kaikki yhdessä paikassa! Ota suunnaksi Rantasalmi, kokoa unelmiesi lomapaketti ja säästä

Huippuhotellit kohteessa Rantasalmi

Hotel & Spa Resort Järvisydän
Hotel & Spa Resort Järvisydän
4 out of 5
Porosalmentie 313, Rantasalmi, 58900
Täysin hyvitettäväVaraa nyt, maksa myöhemmin
Hinta on 239 € per yö ajalle 25. syysk. viiva 26. syysk.
4,4/5 Excellent! (214 arvostelua)
Hyvä kokemus!
"Todella mukava kokemus ja kaikki sujui helposti."

Arvosteltu 7.8.2022

Vacation home Puolen hehtaarin metsä in Rantasalmi - 4 persons, 1 bedrooms
Vacation home Puolen hehtaarin metsä in Rantasalmi - 4 persons, 1 bedrooms
Rantasalmi, Southern Savonia
Hinta on 392 € per yö ajalle 1. lokak. viiva 2. lokak.
Vacation home Lepola in Rantasalmi - 4 persons, 1 bedrooms
Vacation home Lepola in Rantasalmi - 4 persons, 1 bedrooms
Rantasalmi, Southern Savonia
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon kohteen Rantasalmi pakettimatka maksaa?
Kohteen Rantasalmi pakettilomat maksavat alkaen vain . Voit valita pakettiisi suunnitelmiisi parhaiten sopivat lennot ja hotellin, ja varata sen jälkeen yksi tai kaksi mielenkiintoista aktiviteettia varmistaaksesi, että matkasi on unohtumaton.
Kuinka voin varata halvan pakettimatkan kohteeseen Rantasalmi?
Jos teet pakettilomavarauksen Expedian kautta, voit säästää huomattavasti. Valikoimaamme kuuluu yli 500 lentoyhtiön lentoja ja yli 1 000 000 hotellia maailmanlaajuisesti, joten voit helposti muokata kohteen Rantasalmi lomapakettisi vastaamaan vaatimuksiasi. Säästämilläsi rahoilla voit lisätä matkaasi esimerkiksi pari aktiviteettia. Unelmiesi loma kohteessa Rantasalmi on lähempänä kuin uskotkaan!
Mikä on paras vuodenaika vierailla kohteessa Rantasalmi?
Jos paras aika lomailla on sinulle silloin, kun hinnat ovat halvimmillaan, kohteeseen Rantasalmi kannattaa matkustaa ssa. Kallein kuukausi täällä taas on . Kohteen sesonkiaikaa ovat , joten jos haluat välttää suuret väkijoukot, sopivat paremmin lomallesi.
Kuinka pitkälle etukäteen minun kannattaa varata loma kohteessa Rantasalmi?
Jos varaat matkasi kohteeseen Rantasalmi hyvissä ajoin, sinulla riittää valinnan varaa ja hinnat ovat halvimmillaan. Lentoyhtiöt julkaisevat lentolippujen hinnat yleisesti ottaen noin 12 kuukautta etukäteen, joten loman suunnittelu kannattaa aloittaa niin pian kuin voit. Expedian sivuilla on kuitenkin aina upeita tarjouksia, joten koskaan ei ole liian myöhäistä varata unelmalomaasi!
Mitä kohteen Rantasalmi pakettimatkaan sisältyy varatessa Expedialta?
Voit sisällyttää pakettiisi esimerkiksi lennot, hotellin ja vuokra-auton, mutta voit yhdistellä näitä haluamallasi tavalla luodaksesi unelmiesi loman kohteessa Rantasalmi. Voit myös lisätä pakettiisi aktiviteetteja ja kokemuksia varauksen tehtyäsi. Kun varaat lomapaketin Expedian kautta, voit säästää selvää rahaa.
Mitä minun tulisi tietää ennen kuin varaan pakettimatkan kohteeseen Rantasalmi?
Maailmassa on niin monta mielenkiintoista paikkaa, joihin tutustua. Jos varaat lomapaketin, sinulla riittää rahaa matkustaa useampiin niistä. Voit yhdistää pakettiisi esimerkiksi majoituksen, lennot ja vuokra-auton ja hyödyntää upeat säästöt.
Voinko valita lentoyhtiön, jos varaan pakettimatkan kohteeseen Rantasalmi Expedian kautta?
Kyllä ja tämä on yksi Expedian pakettimatkan parhaimmista puolista. Sinä päätät kaikesta! Tarjoamme yli 500 lentoyhtiön lentoja maailmanlaajuisesti, joten sinulla riittää vaihtoehtoja järjestäessäsi kohteen Rantasalmi matkaasi.
Voinko matkustaa kohteeseen Rantasalmi tällä hetkellä?
Saat kaikki tarvitsemasi tiedot matkustamisesta kohteeseen Rantasalmi COVID-19-matkustusneuvontasivultamme. Täällä on tietoa muun muassa matkustusrajoituksista, karanteenikäytännöistä sekä lukuisista muista aiheista.

Suositut vierailukohteet