Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Riadin TV-torni

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Riadin TV-torni. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Riadin TV-torni, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Riadin TV-torni paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Riadin TV-torni upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Riadin TV-torni? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Riadin TV-torni lähellä kohdetta Riadin TV-torni. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Riadin TV-torni, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 284 hotellia lähellä kohdetta Riadin TV-torni
39 €
Golden Prince Hotel

Golden Prince Hotel

King Fahd Road, Riyadh
2,0
/ 5 (1 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Al-Mubarakin sairaala, Sisäministeriö ja King Faisal Conference Hall sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Saudi-Arabian kansallismuseo ja Kuningas Abdul Azizin kirjasto ovat myös 3 kilometrin päässä.

141 €
InterContinental Riyadh

InterContinental Riyadh

King Saud Road, Riyadh
3,4
/ 5 (11 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

King Faisal Conference Hall ja Sisäministeriö sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä keskustassa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Al Watan Park ja Centria Mall -ostoskeskus ovat myös 5 kilometrin päässä.

138 €
Four Points by Sheraton Riyadh Khaldia

Four Points by Sheraton Riyadh Khaldia

Imam Faisal Bin Turki Street, Riyadh
3,6
/ 5 (16 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Al Watan Park, Saudi-Arabian kansallismuseo ja Al Musmakin linnoitus sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Al Batha Market ja Kuningas Abdul Azizin kirjasto ovat myös 2 kilometrin päässä.

76 €
Riyadh Palace Hotel

Riyadh Palace Hotel

Prince Abdul Rahman Bin Abdul Aziz st., Riyadh
5.0 kautta 5.0

King Abdulaziz Historical Center, Kuningas Abdul Azizin kirjasto ja Prince Faisal bin Fahd Stadium sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Al Musmakin linnoitus sijaitsee 4,4 kilometrin päässä.

22 €
Al Eairy Furnished Apartments Riyadh 2

Al Eairy Furnished Apartments Riyadh 2

Al Batha Street, Opposite Saman Center, Riyadh
2.5 kautta 5.0

Al Watan Park, Saudi-Arabian kansallismuseo ja Al Batha Market sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. King Abdulaziz Historical Center ja Al Musmakin linnoitus ovat myös 2 kilometrin päässä.

33 €
Al Qubbah Al Thahabiah

Al Qubbah Al Thahabiah

Nasseriyah Street - An Namudhajiyah, Riyadh
2.5 kautta 5.0

King Faisal Conference Hall ja Riadin TV-torni 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Sisäministeriö ja Kuningas Abdul Azizin kirjasto ovat myös 3 kilometrin päässä.

151 €
Movenpick Hotel Riyadh

Movenpick Hotel Riyadh

King Fahad Road, Riyadh
3,0
/ 5 (7 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Al-Mubarakin sairaala, Kuningas Abdul Azizin kirjasto ja Saudi-Arabian kansallismuseo sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Riadin TV-torni ja Al Faisaliyahin torni ovat myös 5 kilometrin päässä.