Tanskassa saattaa olla voimassa COVID-19:stä johtuvia matkustusrajoituksia.

RingstedDenmark

Shoppaile sydämesi kyllyydestä Tanskan ainoassa outlet-keskuksessa, nauti keskiaika- ja/tai musiikkifestivaaleista ja matkusta vanhoilla raitiovaunuilla.

Ringsted on keskellä Sjællandia sijaitseva läpeensä moderni markkinakaupunki, jonka historiallinen keskusta on ihanteellinen paikka rentoutua, käydä kahviloissa ja tehdä ostoksia, esimerkiksi ainutlaatuisessa outlet-liikkeiden keskuksessa Ringsted Outletissä. Siellä myydään huippumerkkien tuotteita 30–70 prosenttia suositushintaa halvemmalla. Ringstedin-viikonloppuloma voi siis tehdä hyvää terveytesi lisäksi vaatebudjetillesi!

Kaupungissa on myös monia lapsille soveltuvia nähtävyyksiä, kuten Ringsted Svømmeland, jossa on vesiliukumäkiä, vastavirtakanava ja ponnahduslautoja. Ringstedin raitiovaunumuseossa voit puolestaan tutustua vanhoihin raitiovaunuihin, joista osa on käytössä museon alueella. Museossa on muun muassa hevosten vetämä omnibus ja australialainen raitiovaunu.

Ringstedillä on ollut tärkeä asema Tanskan historiassa. Kaupungissa sijaitsi keskiajalla kuninkaan valtaistuin, ja se oli Sjællandin tärkein kaupankäynnin keskus. Sen seurauksena kauniiseen Sankt Bendtsin kirkkoon on haudattu useita kuninkaita ja kuningattaria ja keskustan aukiota koristaa Valdemar I Suuren patsas. Monet kaupunkilaiset käyvät töissä Kööpenhaminassa, joka sijaitsee alle 60 kilometrin päässä.

Ringsted on oiva kohde maaseudun ystäville, sillä tarjolla on 24 kilometriä pitkä pyöräily-/kävelyreitti Ringsted Oplevelsessti, joka kiertää Haraldstedjärven ympäri. Voit tutustua myös muuhun alueeseen pyöräillen tai kanootilla meloen. Ringstedin-lomalla voit pelata golfia todennäköisesti Tanskan kauneimmalla ammattilaistason golfkentällä, joka sijaitsee Skjoldenæsholm Golfcenterissä. Nauti päivän päätteeksi ranskalaisen ja tanskalaisen keittiön herkkuja Kokken og Tyren ‑huippuravintolassa.

Taide ja kulttuuri ovat vahvasti edustettuina kaupungin omassa veistos- ja taidekokoelmassa sekä Ringsted Radiomuseumissa, Ringsted Museum og Arkivissaja Ringsted Vindmøllessä. Maan vanhin leipomo löytyy Ringstedistä. Kyseessä on vuodelta 1796 peräisin oleva Hansens Konditori og Café.

Halvalla Ringstedin-matkalla riittää runsaasti nähtävää, tehtävää ja koettavaa. Ringsted on täydellinen matkakohde niin koko perheelle kuin kaveriporukoillekin.

Huippuhotellit kohteessa Ringsted

Hotel Sørup Herregaard
Hotel Sørup Herregaard
4 out of 5
Sørupvej 26, Ringsted, Sjælland
Hinta on 146 € per yö ajalle 1. marrask. viiva 2. marrask.

Ringsted Vindmølle, Ringsted Museum ja Sct. Bendts Kirke sijaitsevat 10 kilometrin päässä tästä järven rannalla sijaitsevasta hotellista. Ringsted Outlet sijaitsee ...

3.9/5Very Good! (288 arvostelua)
God beliggenhed

"Dejlig beliggenhed - både på stedet og generelt på Sjælland. Menukortet er meget begrænset"…"

Arvosteltu 31.7.2020

Hotel Sørup Herregaard
Scandic Ringsted
Scandic Ringsted
3 out of 5
Nørretorv 57, Ringsted
Hinta on 120 € per yö ajalle 27. marrask. viiva 28. marrask.

Ringsted Outlet ja Sct. Bendts Kirke sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Länsi-Sjellannin taidemuseo ja Sorøn akatemia ovat myös 20 ...

3.9/5Good! (286 arvostelua)

"Ilmastointi puuttui!!! Muuten hyvä, ihana rauhallinen hotelli, hyvällä paikalla. Henkolökunnalle kiitettävät pusteet."…"

Arvosteltu 1.7.2019

Scandic Ringsted
Skjoldenæsholm Hotel og Konferencecenter
Skjoldenæsholm Hotel og Konferencecenter
3 out of 5
Skjoldenaesvej 106, Ringsted, Sealand
Hinta on 174 € per yö ajalle 10. marrask. viiva 11. marrask.

Sporvejsmuseet Skjoldenæsholm ja The Tramway Museum 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Nationalpark Skjoldungernes Land sijaitsee 4,7 kilometrin päässä.

4.2/5Very Good! (11 arvostelua)
Perfekt

"Virkelig et fuldstændigt perfekt ophold. Hyggelig stemning, rent og stort værelse, lækker mad, romantiske omgivelser."…"

Arvosteltu 21.7.2020

Skjoldenæsholm Hotel og Konferencecenter
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Loma-asunnot – Ringsted

Dejlig Villa tæt på Stationen og Grønne Områder!
Dejlig Villa tæt på Stationen og Grønne Områder!
Hagbardsvej, Ringsted, Region Zealand

Sct. Bendts Kirke ja Galleri Frem sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä loma-asunnosta. Ringsted Vindmølle ja Ringsted Galleriet ovat myös 2 kilometrin ...

Dejlig Villa tæt på Stationen og Grønne Områder!
2 Bedroom Accommodation in Ringsted
2 Bedroom Accommodation in Ringsted
Allikevej 10, Ringsted, Sjaelland

Ringsted Vindmølle, Ringsted Museum ja Galleri Frem sijaitsevat 10 kilometrin päässä tästä loma-asunnosta. Sct. Bendts Kirke ja Ringsted Galleriet ovat myös ...

5/5Exceptional! (1 arvostelu)
Wonderful holidays in the countryside

"Cosy farm house!! Super helpful, friendly host couple!!! Much amusement with farm animals for kids 😊"…"

Arvosteltu 20.9.2020

2 Bedroom Accommodation in Ringsted
Nice Villa in Ringsted
Nice Villa in Ringsted
Hagbardsvej 4, Ringsted, Sjaelland

Sct. Bendts Kirke ja Galleri Frem sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä loma-asunnosta. Ringsted Vindmølle ja Ringsted Kongrescenter ovat myös 2 ...

Nice Villa in Ringsted
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.