Pääosion alkuosa

Tarkista hotellien hinnat kohteessa Ristinkirkko

Tänä iltana 16.7. - 17.7.
Tänä viikonloppuna 19.7. - 21.7.
Ensi viikonloppuna 26.7. - 28.7.

Suosituimmat hotellit lähellä kohdetta Ristinkirkko

Näytä kaikki 48 majoitusliikettä kohteessa Ristinkirkko

Arvioitu hinta 1 yölle / 2 aikuiselle

Kauppahotelli Grand
Kauppahotelli Grand
2.5 kautta 5.00.4 km kohteesta Ristinkirkko
3,6/5 (174 arvostelua)
90 € per yö 2 hengelle

Vaikka hotellirakennus oli vanha, tilat olivat siistit. Yhden yön tarpeeseen ihan mukava hotelli. Siis ei mitään luksusta, emmekä sitä nyt kaivattu. Ystävällinen henkilökunta, aamiainen oli monipuolinen, runsas. Vuoteet hyvät. No WC / pesutilat ehkä kaipaisi päivitystä, mutta onnistuihan ne pesutkin. ...

Arvosteltu 14.7.2019
Scandic Lahti City
Scandic Lahti City
4.0 kautta 5.00.3 km kohteesta Ristinkirkko
Ilmainen peruutusoikeus
3,8/5 (629 arvostelua)
Hae hinnat per yö 2 hengelle

Hotels comin sivulla saunaosastolla uima-allas, no sitä ei löytynyt....muuten ihan hyvä hotelli.

Arvosteltu 21.2.2019
Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone
Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone
4.0 kautta 5.00.3 km kohteesta Ristinkirkko
4,4/5 (307 arvostelua)
Hae hinnat per yö 2 hengelle

Palvelu, aamiainen ja sijainti oli ihan huippuluokkaa. Erityismaininta Trattorian Tiialle todella hyvästä asiakaspalvelusta!

Arvosteltu 27.3.2019
Scandic Lahti
Scandic Lahti
3.5 kautta 5.00.9 km kohteesta Ristinkirkko
Ilmainen peruutusoikeus
3,7/5 (322 arvostelua)
Hae hinnat per yö 2 hengelle

Huoneessa ei ollut viilennystä. Edellisen asukkaan pizza oli minibaarissa odottamassa.

Arvosteltu 8.7.2019
Forenom Aparthotel Lahti
Forenom Aparthotel Lahti
2.0 kautta 5.00.2 km kohteesta Ristinkirkko
3,5/5 (215 arvostelua)
65 € per yö 2 hengelle

Huokea ja siisti, suihku lämmin vesi hyvä patja, puhtaat petivaatteet

Arvosteltu 7.5.2019
Spacious Three-bedroom Apartment for six in the City Center of Lahti
Spacious Three-bedroom Apartment for six in the City Center of Lahti
3.0 kautta 5.00.5 km kohteesta Ristinkirkko
Hae hinnat per yö 2 hengelle
Capitano
Capitano
3.5 kautta 5.02.3 km kohteesta Ristinkirkko
Ilmainen peruutusoikeus
4,0/5 (1 arvostelua)
110 € per yö 2 hengelle
Pinjakoti
Pinjakoti
3.5 kautta 5.00.8 km kohteesta Ristinkirkko
Hae hinnat per yö 2 hengelle
Three Bedroom Apartment in Lahti, Harjulankatu 13
Three Bedroom Apartment in Lahti, Harjulankatu 13
3.5 kautta 5.01.1 km kohteesta Ristinkirkko
Hae hinnat per yö 2 hengelle
Kartta

Hotellit lähellä Ristinkirkkoa: Alvar Aallon viimeisiin töihin lukeutuva Ristinkirkko on jylhä kolossi, josta ei näköä ja kokoa puutu. Tämä kiehtova, moderni luomus sijaitsee aivan Lahden hotellien välittömässä läheisyydessä, joten rankkaa pyyhiinvaellusta sen luo ei joudu tekemään. Kirkkoa rakennettiin pitkään – peräti 20 vuotta. Työ toden totta kesti, mutta onneksi se tuotti tuloksen, joka sykähdyttää edelleen.

Hotelleja lähellä Ristinkirkkoa – kattava määrä vaihtoehtoja

Yöpyminen lähellä Ristinkirkkoa onnistuu yleensä helposti ja vaivattomasti, sillä tarjolla on majoitusta moneen lähtöön. Vain kivenheiton päässä kirkon ovelta löytyy esimerkiksi asuntomajoitusta sekä myös muutama kolmen ja neljän tähden vaihtoehto. Lahden kaupungista hieman etäämmälle haluaville on puolestaan tarjolla esimerkiksi huviloita ja lomamökkejä. Niitä löytyy sekä aivan Lahden kupeesta että myös hieman kauempana sijaitsevista lomakylistä. Jälkimmäisiin on helppo kulkea, kun vuokraat auton lähellä Ristinkirkkoa.

Halvat hotellit lähellä Ristinkirkkoa

Ristinkirkkoa ympäröivästä Lahden keskustasta saat yösijan halutessasi myös kohtuullisen edullisesti. Halvimpia hotelleja lähellä Ristinkirkkoa ovat asuntotyyppiset majoitusliikkeet. Niissä käytössäsi on pelkän makuuhuoneen lisäksi myös oleskelutilaa ja keittiö. Tämä vaihtoehto on erinomainen myös niille, jotka liikkuvat isommalla porukalla tai noudattavat hieman erikoisempia aikatauluja. Ravintoloista poiketen oman keittiön anti on nimittäin saatavilla päivään ja kellonaikaan katsomatta.

Kolmen ja neljän tähden hotelleja lähellä Ristinkirkkoa

Ristinkirkon läheltä löytyy myös erittäin laadukasta majoitusta. Todellisia luksushotelleja Lahdessa ei ole, mutta kolmen ja neljän tähden vaihtoehtoja kaupungista löytyy useita. Kaikissa niistä saat käyttöösi kaikki tasokkaan hotellin palvelut, kuten upeasti sisustetun huoneen, ravintolan ja baarin, Wi-Fi-yhteyden ja matkatavarasäilytyksen. Liikuntaa kaipaaville yhdestä löytyy lisäksi myös sisäuima-allas. Koska Lahdessa on vain jokunen hotelli, etenkin suuret urheilu- ja muut tapahtumat täyttävät ne nopeasti. Käytännössä tämä tarkoittaa, että ellet satu olemaan todella hyvin perillä kaupungissa järjestettävistä tapahtumista, sinun kannattaa aina tehdä varauksesi hyvissä ajoin etukäteen. Aivan erityisen tärkeää tämä on, jos haluat saada huoneen esimerkiksi jo mainitun sisäuima-altaan tarjoavasta hotellista. Uima-allas nimittäin kelpaa taatusti myös muille.

Hotellit lähellä Ristinkirkkoa – ravintolat, palvelut ja liikenneyhteydet

Kokonsa puolesta Lahti ei ole aivan esimerkiksi Helsingin veroinen metropoli, mutta tämä ei tarkoita, etteikö kaupungissa voisi syödä, juoda ja rentoutua erittäinkin hyvin. Esimerkiksi ravintoloita kaupungissa on melkoinen määrä. Merkittävä osa niistä sijaitsee aivan Ristinkirkon lähellä, minkä myötä kirkollekaan ei taatusti tarvitse suunnata nälän tai janon kourissa. Tarjolla on esimerkiksi meksikolaista ja aasialaista ruokaa, kebabeja, pitsoja sekä myös hieman hienostuneempia vaihtoehtoja. Myös baareja, kauppoja sekä esimerkiksi kauneudenhoitopalveluita on tarjolla erittäin runsaasti. Rentouttavia maisemia tarjoaa puolestaan esimerkiksi kaupungin pohjoispuolelta löytyvän Vesijärven ympäristö.

Myös liikenneyhteydet ovat toden totta kunnossa. Etenkin Etelä-Suomen alueelta Lahteen pääsee nimittäin aina koko lailla nopeasti. Helpoiten matka taittuu vähemmän yllättäen omalla autolla, jolla kaupunkiin pääsee esimerkiksi Helsingistä alle tunnissa. Lentäen Lahteen ei pääse, mutta Helsinki-Vantaan lentoasemalta kaupunkiin on kohtuullisen lyhyt matka, jonka pääsee lisäksi nopeasti väliä suorana liikennöivillä busseilla. Lahden keskustaan ja myös Ristinkirkolle julkisilla saapumista helpottaa merkittävästi se, että kaupungin juna- ja bussiasemat sijaitsevat aivan kaupungin ytimessä. Käytännössä tämä tarkoittaa, että kaupunkiin on helppo saapua myös ilman omaa autoa, sillä perillä kaikki matkat taittuvat helposti jalan. Kaupungin ulkopuolelle siirtyville tilanne ei ole aivan yhtä yksinkertainen. Kaupungin laitamille pääsee kyllä kätevästi bussilla, mutta kauemmas heikommin. Varsinkin hieman etäisemmille lomamökeille kulkemiseen on ehdottomasti syytä olla oma auto.